Aslında şu an ben de o ruh hali içindeyim gibi. 1,5 yıldır hazırlandığım bir sınav var okulum biteli de 1,5 yıl oldu önce kpss için kursa gittim çok şükür ondan istediğim ve kurum sınavına girmeye yetecek kadar puanı aldım günlerim hep monoton geçiyor sınavın gelmesini bekliyorum ama sınav %100 benim elimde olan benim çalışmamla yapılacak bir şey değil acaba yazılı sınavı geçebilecek miyim geçsem mülakatı geçebilecek miyim bunlar olmazsa hoop tekrardan en başa dön çalışmaya devam bir sonraki sınav bekle ki açılsın kısır döngü gibi. bazen diyorum keşke hiç bu kpss A grubuna bulaşmasamıydım özelde bir işe giyseydim şimdiye 1,5 yıldır çalışıyor olurdum diyordum ama sonra ondan da vazgeçiyorum bir bankada filan çalışsam hem eşşek gibi çalıştıracaklar verdikleri para da 1000 tl anca sık dişini biraz daha çalış diyorum kendime. Böyle mutsuz, her an ağlayacak gibi oluyorum erkek arkadaşıma da çatışıyorum bazen ama Allah'tan o çok anlayışlı o da çalışıp duruyor bu aralar iki haftada bir görüşmek zorunda kaldık aynı ilde olmamıza rağmen o yüzden de ayrıca canım sıkılıyor ama sonra düşünüyorum Allah'a çok şükür sağlığımız yerinde bugüne kadar öyle aman aman bir sağlık problemim olmadı, her daim yanımda bana destek olan ve beni çok seven bir ailem var, beni seven, anlayışlı ve iyi niyetli bir erkek arkadaşım var hayatımda 4,5 yıldır şu iş meselesi hariç kötü giden bir taraf da yok diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Bir de hiç bir şey 4 4 lük olmuyor hayatta mutlaka bir taraftan bir şeylerin eksik olması hep o eksik şey için çabalamak gerekiyor.