- 22 Temmuz 2009
- 2.372
- 601
- 723
- 32
- Konu Sahibi themis1990
-
Yelda Selimi kaçırmaz artık.Ondan iyisini mi bulacak.Ama Sezaya yazık oldu be.
çok ağladım ben o sahnelerde bir de o sahnedekı müzik çok güzelayyyy bende açayımda izleyim bari yaaaa yarısını izledim
en son bölümdemiydi canım yani dünki bölümmü?çok ağladım ben o sahnelerde bir de o sahnedekı müzik çok güzel
evet annesının çantasında kendı resmının oldugu kolyeyı ve annesının mektubunu okurkenkı sahneleren son bölümdemiydi canım yani dünki bölümmü?
ay hemen açıyorummmm gerçi kotu olcam ağlıycam ama olsunevet annesının çantasında kendı resmının oldugu kolyeyı ve annesının mektubunu okurkenkı sahneler
Şunlar birbirlerine tam
olarak açılsalar ferahlayacağım yav .Yine de güzel bölümdü.Gelecek
bölümün fragmanını sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende açılsalar da bizde oh çeksek
birde şafak ceme benden uzak dur alp delirmesin diyordu ya, gitti cemi sevdiğini en olmayacak adama ilan etti
Alp e az bile oldu.
o uyuz melisi getirdi hastaneın başına koydu.
eee ne demişler keser döner sap döner.
şimdi sıra şafakda
alpi çıldırtcak
ne hissesi veriyor alpp
bu melis seytana paapucunu ters giydirrir
napti etti kandirdi valla adami
vay ser .. vayyyyevet yüzde 10 hisse veriyor hastaneden melise
HADİİİİ yaaaa melis ne çeviriyo bişi aldı doktordantamam da ceme sarıyor ayırmaya kalkıyor bunları bence o yüzden söylememeliydi
söyleyecekse de ilk ona değil ceme gidip söylemeliydi.
hissede verecek şimdi melise o yüzden onu duyar duymaz onun odasına koşup teklifi kabul etti.
HADİİİİ yaaaa melis ne çeviriyo bişi aldı doktordan
ben izleyemedim yaaaa tehemis
Evet...Bu akşamki bölüm güzeldi
ama anlam veremediğim şafak ve cem neden bir türlü açılamıyor birbirlerine
saçma sapan yanlış anlamalar
Yelda yıllardır yalnız, gönlü kayıveriyor hemen...yelda da selimden hoşlanıyor ne kadar da belli oldu bu bölümde
İyi olmuş."Cem'i seviyorum" dedi Alp'e .
Ağız yapısı öyle bence, kasıtlı bir şey yok.Hahah aynenAğzını eğrilte eğrilte konuşuyor
Yelda yıllardır yalnız, o yüzden öyle bence. Sevgiya aşka aç.saçlarda $ampuan reklamindan firlamis gibi, bu kadin onceden manken falanmuydiki yuruyusu ondna olabilirmi : )
ee yelda cem la saafgin arasini yapmaya çlisiti, selimi opeeckdi simdigeri vazgeçti, safaga diyolar bide gel git akilli diye asil bu yelda gel gitli
Seza'ya ciddi yazık oldu. Aralarında bir şey olacak gibi yaptılar, arkası gelmedi. Bir garip oldu. Havada kaldı bazı şeyler...Yelda Selimi kaçırmaz artık.Ondan iyisini mi bulacak.Ama Sezaya yazık oldu be.
Ne küpesi? Kim kime ne alıyor?hahahahh o koca kupeleri muaazzez hemsireye alacak demi, ben bile anladim burdan muaazzez hemsire anlaamdi orda : ))
O da doğru.tamam da ceme sarıyor ayırmaya kalkıyor bunları bence o yüzden söylememeliydi
söyleyecekse de ilk ona değil ceme gidip söylemeliydi.
hissede verecek şimdi melise o yüzden onu duyar duymaz onun odasına koşup teklifi kabul etti.
Aaa! Aldırmadı bebeği değil mi?evet yüzde 10 hisse veriyor hastaneden melise
alp e senden ayrılıyım tamam da hastaneden hisse ver birde ben hastanede çalışmaya devam edeym çocuğumuzu yanında büyüteyim dedi,
şafak ta alp e cemi sevdiğini söyleyince alp koşa koşa melisin odasına gidip teklifini kabul etti hisseyi verecek
Olmaz ama yaaa. Onlar ağabey kardeş gibi... :/8. bolumun sonunda seza kuzuyu izliyordu uyurken
ikiside imkaznsiz askindan vazgeçip birbirini sevse nolur sankiiiiii sezayla kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?