- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi themis1990
-
Bence de Yelda Selim'e bir şey hisetmiyor.Fragmanı izledim
bence yelda henüz selim den hoşlanmıyor
o öpüşme gerçekleşmeyecek
Bence de satmaz!evet hisseleri satın almak isteyecekte bakalım alp satacak mı satmaz o adam yoksa nasıl şafağa musallat olacak.
Evet, Seza'yı neden öptürdüler de sonrası bir adım bile ilerlemedi ki?him ben daha 7. bolum bitiremedim son yarim saati kaldi galiba
yinede bakabilirim 8. bolum fragmanina : )
selim hemsireyi niye opmustu ben onu anlamadim, yani senarist ne akla hizmet opturup geri caydirdi selimi yelda ya yamadi anladiysam arap olayim
yazik kuzuyla hemsireden masumu yok dizide, ikiisde platonik seviyolar : (
Ben de kızına düşkün baba diye Melis'in bebeğini de ister sanmıştım.valla alp akillanmis duruyor, kizina duskun ya melisin çocugunuda ister diyordum ama istemiyor , ama safak istemiyor simdide ..
melis de çocugu kaybedcek herhalde oh olsun metres lik den gelen çocukdan ne hayir gelecekdiki ..
Bu akşamki bölüm güzeldi
ama anlam veremediğim şafak ve cem neden bir türlü açılamıyor birbirlerine
saçma sapan yanlış anlamalar
yelda selimin masasindaki mektuba abkip durdu,selimden once okudu galiba yelda mektubu
yaws bu yeldanin kasi gozu bi garip oynuyor
gulerken konusurken saç bas bi tarafa gidiyor neden acabaa : )
"Cem'i seviyorum" dedi Alp'e .
Hahah aynenAğzını eğrilte eğrilte konuşuyor
dedi demesine de alpe değil ceme söyleseydi ya
saçlarda $ampuan reklamindan firlamis gibi, bu kadin onceden manken falanmuydiki yuruyusu ondna olabilirmi : )Hahah aynenAğzını eğrilte eğrilte konuşuyor
Ben sonunu göremedim. Son reklamdan sonra neler oldu ?
saçlarda $ampuan reklamindan firlamis gibi, bu kadin onceden manken falanmuydiki yuruyusu ondna olabilirmi : )
ee yelda cem la saafgin arasini yapmaya çlisiti, selimi opeeckdi simdigeri vazgeçti, safaga diyolar bide gel git akilli diye asil bu yelda gel gitli
Yelda kim çağırsa gidiyo. Aşık olmaya yer arıyo. Her öpene karşılık var. E selim de öyle. Birbirlerine uyarlarhahahahh o koca kupeleri muaazzez hemsireye alacak demi, ben bile anladim burdan muaazzez hemsire anlaamdi orda : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?