Hayat Yolunda Kanal D

valla alp akillanmis duruyor, kizina duskun ya melisin çocugunuda ister diyordum ama istemiyor , ama safak istemiyor simdide ..
melis de çocugu kaybedcek herhalde oh olsun metres lik den gelen çocukdan ne hayir gelecekdiki ..

Fragmanı izledim
bence yelda henüz selim den hoşlanmıyor
o öpüşme gerçekleşmeyecek
Bence de Yelda Selim'e bir şey hisetmiyor.
evet hisseleri satın almak isteyecekte bakalım alp satacak mı satmaz o adam yoksa nasıl şafağa musallat olacak.
Bence de satmaz!
Hem satarsa ortalık sütliman olursa dizi nasıl devam eder ki?
Evet, Seza'yı neden öptürdüler de sonrası bir adım bile ilerlemedi ki?
İlerlemeyecekti neden yakınlaştırdılar?
valla alp akillanmis duruyor, kizina duskun ya melisin çocugunuda ister diyordum ama istemiyor , ama safak istemiyor simdide ..
melis de çocugu kaybedcek herhalde oh olsun metres lik den gelen çocukdan ne hayir gelecekdiki ..
Ben de kızına düşkün baba diye Melis'in bebeğini de ister sanmıştım.

melis ne yılan allem etti kallem etti şafağa duyurdu gebeliğini gerçi şafak o kadar da üzülmedi

cemi sevdiği için alp kıskanmıyor doğal olarak

alple melis olmaya devam etsin tam tencere kapak

cemle de şafak

izliyorum bugunku bolumu
alp saglam adammis inanmadi melisin gozyaslarina
bakalim ne cinlik ypaack melis,kolay kolay pes etmez bu zilli valla

yelda selimin masasindaki mektuba abkip durdu,selimden once okudu galiba yelda mektubu

yaws bu yeldanin kasi gozu bi garip oynuyor
gulerken konusurken saç bas bi tarafa gidiyor neden acabaa : )

Hahah aynen Ağzını eğrilte eğrilte konuşuyor
saçlarda $ampuan reklamindan firlamis gibi, bu kadin onceden manken falanmuydiki yuruyusu ondna olabilirmi : )
ee yelda cem la saafgin arasini yapmaya çlisiti, selimi opeeckdi simdigeri vazgeçti, safaga diyolar bide gel git akilli diye asil bu yelda gel gitli

Yelda Selimi kaçırmaz artık.Ondan iyisini mi bulacak. Ama Sezaya yazık oldu be.

hahahahh o koca kupeleri muaazzez hemsireye alacak demi, ben bile anladim burdan muaazzez hemsire anlaamdi orda : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…