Hayat Yolunda Kanal D

koca buyuk olbailir o sorun deilde ( adam zengin : ))))
cemle ayni okumuslar o biraz garip tabi kuçuk olmasi : )

Koca sorun değil de o kocaya göre sevgilinin CEM olması tuhaf! Ben de sizinle aynı fikirdeyim...
ama cem i kocasi için birakmamistir herhalde
oyle yakiskkoiya hiç bi kadin oyle aptallik yapmaz
ileriki bolumlerde goruruz artik niye kavusamamislar
inat ugruna falan evlendi belki

ay şu melis karakterini oynayan kadından zaten zerre haz etmiyodum. artık rolü sebebiyle iyice nefret ediyorum. pis.

koca buyuk olbailir o sorun deilde ( adam zengin : ))))
cemle ayni okumuslar o biraz garip tabi kuçuk olmasi : )

dizide şafakla cem yaşıt yalnız ,yelda,şafak,cem,selim hepsi yaşıt okul arkadaşı.

oyuncular böyle bazen kendilerine göre çok büyük birini bazen kendilerine göre çok küçük birini oynayabilirler,

nasıl 30 yaşındaki adamlar liseliyi oynayabiliyorsa 28 yaşındaki Engin Öztürkün(cem) 30 lu yaşlarda doktor rolü oynaması

çokta sırıtmıyor bence.

Bence roller saçma. Şöyle ki: Şafak'ın kocası rolundeki kişi çok büyük sevgiliisi (cem) çok küçük
orada bir saçmalık var...

zaten dizilerde mantık hataları çoktur muhteşem yüzyılda nur fettaoğlu kendisinden 5 yaş büyük,

mehmet günsürün annesini oynuyordu bu tür durumlar normal yani.

Yaşıtlar da işte bence aradaki yaş farkı biraz sırıtmış gibi ŞAfak ve CEM arasında.

zaten dizilerde mantık hataları çoktur muhteşem yüzyılda nur fettaoğlu kendisinden 5 yaş büyük,

mehmet günsürün annesini oynuyordu bu tür durumlar normal yani.
Tabii bunun da farkındayım fakat orada yaşlandırma falan bu kadar fark edilmiyordu.
Mehmet Günsur zaten yaşını göstermiyor...

Evet, bu tarz hatalar çok oluyor ama demek ki uygun oyuncu bulamıyorlar...

cem safagi niye aldatsinki,kaç yil geçmis hala seviyor

ama evlenip çocugu nasil yapti o da var tabi : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…