- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi themis1990
-
Bence roller saçma. Şöyle ki: Şafak'ın kocası rolundeki kişi çok büyük sevgiliisi (cem) çok küçükiyi olmus melisin gelmesi
cemle safak yakinlassin bence çok yakiisyolar : )
Koca sorun değil de o kocaya göre sevgilinin CEM olması tuhaf! Ben de sizinle aynı fikirdeyim...koca buyuk olbailir o sorun deilde ( adam zengin : ))))
cemle ayni okumuslar o biraz garip tabi kuçuk olmasi : )
ama cem i kocasi için birakmamistir herhaldeKoca sorun değil de o kocaya göre sevgilinin CEM olması tuhaf! Ben de sizinle aynı fikirdeyim...
Bence CEM'in yüzünden kavuşamadılar.ama cem i kocasi için birakmamistir herhalde
oyle yakiskkoiya hiç bi kadin oyle aptallik yapmaz
ileriki bolumlerde goruruz artik niye kavusamamislar
inat ugruna falan evlendi belki
ay şu melis karakterini oynayan kadından zaten zerre haz etmiyodum. artık rolü sebebiyle iyice nefret ediyorum. pis.
iyi olmus melisin gelmesi
cemle safak yakinlassin bence çok yakiisyolar : )
koca buyuk olbailir o sorun deilde ( adam zengin : ))))
cemle ayni okumuslar o biraz garip tabi kuçuk olmasi : )
Bence roller saçma. Şöyle ki: Şafak'ın kocası rolundeki kişi çok büyük sevgiliisi (cem) çok küçük
orada bir saçmalık var...
Bence CEM'in yüzünden kavuşamadılar.
Yaşıtlar da işte bence aradaki yaş farkı biraz sırıtmış gibi ŞAfak ve CEM arasında.dizide şafakla cem yaşıt yalnız ,yelda,şafak,cem,selim hepsi yaşıt okul arkadaşı.
oyuncular böyle bazen kendilerine göre çok büyük birini bazen kendilerine göre çok küçük birini oynayabilirler,
nasıl 30 yaşındaki adamlar liseliyi oynayabiliyorsa 28 yaşındaki Engin Öztürkün(cem) 30 lu yaşlarda doktor rolü oynaması
çokta sırıtmıyor bence.
Tabii bunun da farkındayım fakat orada yaşlandırma falan bu kadar fark edilmiyordu.zaten dizilerde mantık hataları çoktur muhteşem yüzyılda nur fettaoğlu kendisinden 5 yaş büyük,
mehmet günsürün annesini oynuyordubu tür durumlar normal yani.
Mantıklı.bencede cem şafakı aldatmıştır hamile bırakmıştır belki evlendiği kızı o yüzden onunla evlenmek zorunda kalmıştır şafakta kızgınlığından alple evlenmiştir belki.
cem safagi niye aldatsinki,kaç yil geçmis hala seviyor
ama evlenip çocugu nasil yapti o da var tabi : )
Mantıklı.içkili filan olabilir veya evlendiği kız bir oyun çevirdi ayırdı bunları.
Evet ya reytingler iyidir inşallah.reytignler nasil giidyor acaba
diziyi kaldirmazlar insallahda bizde ogeniriz kime nolmus geçmiste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?