- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
dün izleyemedim.Bakalım bu akşam neler olacak?
bence saçma, asistandı nasıl başhekim oldu?melis in baş hekim olması da çok sert oldu
dün izleyemedim.
bence saçma, asistandı nasıl başhekim oldu?
izleyeceğim inşallahsende netten izle en iyisi ben bu bölümü pek sevdim ama genede izlemeye değer sahneler var.
sevmedim yazacağıma sevdim yazmışım yasende netten izle en iyisi ben bu bölümü pek sevdim ama genede izlemeye değer sahneler var.
Ben anladım.sevmedim yazacağıma sevdim yazmışım ya
Ben de sardim kizlar bu diziye. Dusunun evde tv yok ama annemlerde gozum takıldı simdi netten bakiyorum:)
Melis asistandi ama istifa ettirildigini kendisi soyledi. Pratisyenken bashekim olunabilir illa uzmanken olacak diye bir sey yok oyle bir kanun yok yani
Safak rolunu cok guzel oynuyor ancak bu kadar oturur aldatilmis ama ayakta duran ayni zamanda icten ice perişan kadin rolu
Hangisini?Bana başka bir diziyi anımsattı
Aaa!Bu bölüm güzeldi cem şafağı yeldayla aldatmış ilerde şafak öğrenir kesin.
http://video.kanald.com.tr/hayatyolunda/Ani-gelisme/26947
Şunu izliyorum da bu Selim Seza'ya umut verip üzecek galiba kızı ya.
İnşallah!yok bence öyle olmayacak o da tutulucak görürsün şimdilik üzecek o belli de sonrada seza onu üzecek
Cidden reytingler nasıl acaba? 5. bölüm yayınlanacak.reytignler nasil kizlar, kaç bolum oldu ?
Evet biraz ruhsuz.Evimde tv yok şuan 2. bölümünü netten izliyorum.
Bana çok zorlama bir dizi gibi geliyor. Doktorların çakması gibi.
2. bölümü de izleyeyim öyle karar vereyim dedim ama şafakla cemin birbirilerini gördüklerindeki uzuuun bakışmaları çok bayık. Sırf bu yüzden izleyemicem gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?