- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
Selim ve annesinin hikayesi tıpkı Doktorlar'daki Arslan Bey ve annesinin hikayesi gibi... Sanki onda da böyle bir şey vardı.
Zaten Selim biraz Arslan gibi...
son 10 dk sina baksan anlarsin cemle yeldayi : )
sarho$luk bahane deilmi,yeldayi optu ama tabi yatak odasini gostermediler : )
EVET cem sarho$ken olmus ama yelda sarho$ deildiki
şafak bilmiyor mu aylarca yeldanın evinde kalıyor zeliş beni ağlatıyor bu bölüm güzeldi sanki melis alpi kullanıyor gibi
kucakladı götürdü işte zaten bayağı bayağı gösterdiler ilerisini görmemiz daha iyi.
Ben Yelda ile Melis'i aynı kefeye koymuyorum.
Yelda Cem'i hep sevmiş.
Şafak'tan ayrılınca o da duygularına teslim olmuş.
Yaptığı hoş değil ama Melis ile aynı kefeye koyamam.
olabilir neden olmasin, ameikaya gidince hamile oldugunu ogrenmis olabilir , ama çocukla nasil okuyucak amerikada onu bilemem, tek bildigim bu senaristlerden hersey ebklenir : )))şafakla cem olsun alple yelda aralarına girmesin artık, birbirlerini hala seviyorlar yazık.
çokta yakışıyorlar ikisi
şafakın kızı ikisinin olsaymış ancak bu kadar benzermiş alpe hiç benzemiyor
ceme daha çok benziyor kız.
Hiç böyle düşünmemiştim. : )))olabilir neden olmasin, ameikaya gidince hamile oldugunu ogrenmis olabilir , ama çocukla nasil okuyucak amerikada onu bilemem, tek bildigim bu senaristlerden hersey ebklenir : )))
valla ölüyü diriltiyor hersey kalemin ucunda ,ay ne guzel olur ecem cem in kizi olsaaHiç böyle düşünmemiştim. : )))
Ama Alp ile Amerika dönüşü evlenmiştir diye düşünüyorum. :/
Gene de dediğin gibi senaristlerden her şey beklenir.
Bence de güzel olur. Fakat Şafak delikanlı bir hatun, Alp'e bunu nasıl yapmış olabilir?valla ölüyü diriltiyor hersey kalemin ucunda ,ay ne guzel olur ecem cem in kizi olsaa
ayy adida benziyorrr vallahi, cem e e eklenmis : ))ecem olmus
alp in haberi olabilir desem çok duskun kizinaBence de güzel olur. Fakat Şafak delikanlı bir hatun, Alp'e bunu nasıl yapmış olabilir?
Aaa! Evet, adı da uygunmuş. Hiç fark etmemiştim. eCEM
alp in haberi olabilir desem çok duskun kizina
aninda alple tanisip nasil evlenicekki
final yapmasalrda ogensek ne olup bittigini
her bakdigim diziye bu son bolum olabilirmi gozuyle bakiyorum ,paranoya etti bu kanal d beni
heheheh biz iyice ecemi cemin kizi yaptik heaParanoyak oldun demek. :)
Alp'in haberi olması ihtimalini ben de düşündüm ama dediğin gibi kızına çok düşkün. Sanmam!
Evet, utanmasak DNA testş isteyeceğiz.heheheh biz iyice ecemi cemin kizi yaptik hea
birde dna testi yapabilsek tam olurdu ama neyse : ))
bide seza hesmireye bayiliyorum ben, sariisnlar genelde kotu karakter olyyor dizilerde ama o oyle deil
alp in metresi dizideki tek kotu karaktermis bugun onu okudum haberlerde,, hiç dikkat etmemistim ben ona
REytignler dusukmus
artik dizyi takip etmesek iyi olucak galiba : ( en azindan uzulmeyiz kaldirildi diye : (
Haydi ya.Yayından kaldırılacak diye ödüm kopuyor
çok seviyorum bu diziyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?