Hayat Yolunda Kanal D

şafak bilmiyor mu aylarca yeldanın evinde kalıyor zeliş beni ağlatıyor bu bölüm güzeldi sanki melis alpi kullanıyor gibi

bilmiyor aldatıldığını biliyor ama yeldayla olduğunu bilmiyor, evlendiği karısı ebruyla olduğunu düşünüyor.

Ben Yelda ile Melis'i aynı kefeye koymuyorum.
Yelda Cem'i hep sevmiş.
Şafak'tan ayrılınca o da duygularına teslim olmuş.
Yaptığı hoş değil ama Melis ile aynı kefeye koyamam.
olabilir neden olmasin, ameikaya gidince hamile oldugunu ogrenmis olabilir , ama çocukla nasil okuyucak amerikada onu bilemem, tek bildigim bu senaristlerden hersey ebklenir : )))

olabilir neden olmasin, ameikaya gidince hamile oldugunu ogrenmis olabilir , ama çocukla nasil okuyucak amerikada onu bilemem, tek bildigim bu senaristlerden hersey ebklenir : )))
Hiç böyle düşünmemiştim. : )))
Ama Alp ile Amerika dönüşü evlenmiştir diye düşünüyorum. :/
Gene de dediğin gibi senaristlerden her şey beklenir.

Hiç böyle düşünmemiştim. : )))
Ama Alp ile Amerika dönüşü evlenmiştir diye düşünüyorum. :/
Gene de dediğin gibi senaristlerden her şey beklenir.
valla ölüyü diriltiyor hersey kalemin ucunda ,ay ne guzel olur ecem cem in kizi olsaa

ayy adida benziyorrr vallahi, cem e e eklenmis : ))ecem olmus

valla ölüyü diriltiyor hersey kalemin ucunda ,ay ne guzel olur ecem cem in kizi olsaa

ayy adida benziyorrr vallahi, cem e e eklenmis : ))ecem olmus
Bence de güzel olur. Fakat Şafak delikanlı bir hatun, Alp'e bunu nasıl yapmış olabilir?

Aaa! Evet, adı da uygunmuş. Hiç fark etmemiştim. eCEM

Bence de güzel olur. Fakat Şafak delikanlı bir hatun, Alp'e bunu nasıl yapmış olabilir?

Aaa! Evet, adı da uygunmuş. Hiç fark etmemiştim. eCEM
alp in haberi olabilir desem çok duskun kizina
aninda alple tanisip nasil evlenicekki
final yapmasalrda ogensek ne olup bittigini
her bakdigim diziye bu son bolum olabilirmi gozuyle bakiyorum ,paranoya etti bu kanal d beni

alp in haberi olabilir desem çok duskun kizina
aninda alple tanisip nasil evlenicekki
final yapmasalrda ogensek ne olup bittigini
her bakdigim diziye bu son bolum olabilirmi gozuyle bakiyorum ,paranoya etti bu kanal d beni
Paranoyak oldun demek. :)

Alp'in haberi olması ihtimalini ben de düşündüm ama dediğin gibi kızına çok düşkün. Sanmam!

Paranoyak oldun demek. :)

Alp'in haberi olması ihtimalini ben de düşündüm ama dediğin gibi kızına çok düşkün. Sanmam!
heheheh biz iyice ecemi cemin kizi yaptik hea
birde dna testi yapabilsek tam olurdu ama neyse : ))

bide seza hesmireye bayiliyorum ben, sariisnlar genelde kotu karakter olyyor dizilerde ama o oyle deil
alp in metresi dizideki tek kotu karaktermis bugun onu okudum haberlerde,, hiç dikkat etmemistim ben ona

Evet, utanmasak DNA testş isteyeceğiz.

Seza burada çok tatlı...
Dinle Sevgili'de o kızdan nefret ediyordum.

REytignler dusukmus
artik dizyi takip etmesek iyi olucak galiba : ( en azindan uzulmeyiz kaldirildi diye : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…