hayat yordu bizi bitiyor evliligim

deryatnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
32
31
3
Merhaba arkadaslar,sirf derdim icin actim uyeligimi...esim ve ben universitede tanisip uzun yillar sonunda cok severek evlendik....cok guzel gunler yaşadık cok zor zamanlarda ama hep sevgiyle astik hic bukadar kopmadik hep onun askini hissettim...oysa simdi iki ayri dünya olduk...ustelik kizimiz geldikden sonra dahada acildi ucurum..7 yillik evliyiz...kizimdan once 2 dusuk yasadim kurtajla sonlanan..o surecte cok yiprandim... hamileligimde ise stres topu olarak esimle iyice yorulduk cok gergindim ben, esimide yordum..ardindan lohusalik depresyonunu cok zor gecirdim aylarca surdu bu durumum.evhamli gergin biri oldum kendimi evimi cok bosladim sukur atlattim ama cok seyler aldi götürdü ikimizden .bu surecte esim bebegim kucukken yeni is kurdu..onun stresi borclari tuzu biberi.is nedeniyle uzuyan calisma saatleri ve cikan tartismalar...ve biz gitgide uzaklastik...soguduk.evin yuku bebegime ayirdigim zaman isler hepsi cok yordu beni,esiminn bitmeyen isleri ve onun ekstra streside eklenince cok ihmal edildim.artik tahammülümüz de yok...surekli tartisma halindeyiz ...kalbimi kirmakdan cekinen esim beni cok kiriyo...ben neden boylesin cok degistin dedigimdede dahada sinirleniyor...cok gergin agresif ...taniyamiyorum ne desem batıyor...bende bi sureden sonra başlıyorum bazen cok siddetli kavgalarimiz oluyor..evde iki yabanciyiz ne sohbet ne film izleme ozel bi zamanimiz yok evimizin tüm nesesi enerjisi bitti... artik yoruldum...en son bosanmaktan bahsettik ciddi ciddi beni anlamiyosun yoruldum diyor sana sevgim azaldi diyor biz mutlu degiliz diyor.bende ayniyim... Ama gururuma yediremiyorum...bu yok saymalarini...beni kırmaktan korkarken artik cok rahat kiriyor.bize zaman ayiriyo bos aninda kizimiza tapiyor ama yok iste iki yabanciyiz biseyler koptu...resmen evliligim bitiyor ikimizde surmeyecegini biliyoruz bu sartlarda...encok 3 yasindaki bebegime uzuluyorum..ben umudumu kaybettim lutfen akil verin arkadaslar???ne yapmaliyim?toparlanirmiyiz ya da toparlayan var mi

toparlanabilirsiniz boşanmak tek çözüm mü iyi günde kötü günde diye atılıyor o imzalar bence zaman tanıyın hadi kaldıramadık pat boanalım olmaz.çocuğunuz olmasaydı tamam derdim ama o bebek için tekrar denemelisininiz.boşanmalar çocuklar üzerinde ciddi psikolojik travmalar oluşturur.kötü gün öylece kalmaz geçer karşılıklı sabır anlayış diyorum ben.

Haklisiniz ama nerden baslayacagimi bilmiyorum...toparlamak icin..biz zor zamanlari yasarken duygusal olarak bukadar ucurumun oldugunu anlamamisiz...simdi iki yabanciyiz...ve ben kizimi mutlu gunlerimizdeki gibi bi ortamda buyutmek istiyorum

Arkadaslar cift terapisini esimle paylasicam ama ben ne desem tersini yapiyor ve yanlis anliyor...sanirim kabul etmeyecek...kendim gidip fikir almayi deneyecegim.cunku iletisim sorunu had safhada su anda..

Haklisiniz ama nerden baslayacagimi bilmiyorum...toparlamak icin..biz zor zamanlari yasarken duygusal olarak bukadar ucurumun oldugunu anlamamisiz...simdi iki yabanciyiz...ve ben kizimi mutlu gunlerimizdeki gibi bi ortamda buyutmek istiyorum
inanın nerden başlarsınız bilemiyorum internetten araştırın uzmandan yardım alın ama o bebeğin anne ve babasını bir arada görerek büyümesi gerek.çok çok uç durumlarda şiddet olur çok kötü anlamazlıklar olur madde bağımlılığı kumar alkol öyle durumlarda boşanın derdim ama burda diyemiyorum malesef onu da tekrar belirtiyorum o masum yavru için denemeye değer çocuk olmaaydı isterseniz ayrılın gitsin derdim . size özelden bişeyler yazabilir miyim?

Tabi ama yeni uye dugum icin cevap yazamiyorum ozelden

kabul ettiginiz hatalariniz yuklenmeleriniz yuz giz etmis sizi. tahammulu bitmis esinizin. evliligi kurtarmak istediginizi de dusunmuyorum hala tartisiyrz diyosunuz. hakkinizda hayirlisi

peki konudan sapıcam ama affola 2 düşük nedeniyle kürtaj yaşadım demişsiniz.tekrar hamile kalmakta zorluk çektiniz mi? kürtajdan sonra azalması veya yapışıklık yaşadınız mı?
Hayir hamile kalmakda zorluk cekmedim...fakat stresli bi hamilelik yasadim tekrar aynilarini yasarim diye..ilk aylar progestan iğnesi vuruldum...ve 4 aydan sonra biraz rahatladim..zaten bu stresli hallerimle basladi ucurumumuz

Bir süre ayrı kalsanız , bizde öyle olur mesela çok bunaldıysa 2 3 hafta ayrı kalırız.
Birbirinizi özlersiniz belki.

Bu hepimizin basina gelebilecek bisey.Ben de ikinci kizim dogunca afalladim,hayattan yoruldum ama toparladim.Esimle sizinki gibi bir sorun olsaydi sanirim bir muddet uzaklasirdim,bir de sessizlesirdim.Biz kadinlar kirk kere bosaniriz sinirimizden soguduk deriz de erkekler gerçekten son söz olarak soyluyolar.Biraz uzaklasin bakalim ne yapacak.

Hayir hamile kalmakda zorluk cekmedim...fakat stresli bi hamilelik yasadim tekrar aynilarini yasarim diye..ilk aylar progestan iğnesi vuruldum...ve 4 aydan sonra biraz rahatladim..zaten bu stresli hallerimle basladi ucurumumuz
yine söylüyorum boşanmanız şu aşamada son çözüm değil.kurtarmaya bakacaksınız karşılıklı.Allah yardımcını zolsun inşallah.

kabul ettiginiz hatalariniz yuklenmeleriniz yuz giz etmis sizi. tahammulu bitmis esinizin. evliligi kurtarmak istediginizi de dusunmuyorum hala tartisiyrz diyosunuz. hakkinizda hayirlisi
hala tartisiyoruz evet cunku o zor donemlerde farkinda olmadan uzaklasmisiz bu evliligimi kurtarmak istemedigim anlamina gelmiyor...tartisma yasayan herkes bosanmak icinde tartismiyor. Kim ister?bazen uzaklasiyorsun fark etmeden ve freni patlamis kamyon gibi gerisi geliyor

Universiteden beri 12 yil olmus...sanirim iliski olarakda yorulduk beraber buyuduk..sekillendik..ve sorumluklar yasanan dusukler lohusa depresyonum isler...hepsi birikti birikti altinda kaldim oda ayni...ben bi anda eskisi gibi olalim istiyorum...ama imkansiz..sessizlesmem lazim haklisiniz uzaklasmam lazim...saglikli dusunmeye ihtiyacim var...ikimizin ailelri konusunda sansliyiz hic sorunumuz yok.ama kendimiz bu sona geldik

Canım belli ki iki tarafta birbirini alttan almaya çalışmıyor , fazla büyük bir sorun görmedim birbirinizi alttan almadığınız için kavgalarınız çoğalmış eşini karşına alıp düzelebileceğinizi konuşabilirsiniz.

Belliki sizinde hatalarınız olmuş eşinizde yorulmuş iş stresi felanda eklenince bu duruma gelmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…