hayat yordu bizi bitiyor evliligim

insallah . sizin icin dua edicem. kendim de daha sakin olmayi denicem. bazen herşey o kadar üzerime geliyo ki. butun dunyanin isini ben yapiyorum sanki sonrada adamin bi sucu varmis gibi en ufacik seyden ona patliyorum. halbuki her konuda cok anlayisli bi insandir. kendime biraz ceki duzen vermem gerek.

Yaşadığınız sıkıntıların farkında olmanız ifade edebilmeniz bir umut olduğunu gösteriyor. Kavga etmeyi bırakın öncelikle. Önce siz değişin eşinize de zaman tanıyın. Oturup sakin sakin anlatın nasıl hissettiğinizi, kırıldığınızı. Evlilikler bir çırpıda bitmemeli bence. Bizim evliliğimizde de çok inişler çıkışlar oldu halen de oluyor. Ben mücadele etmekten yanayım.

Yok artık

aynen evi terk et falan demiyorum sakın

sadece özlemek için iyi olur.

Bu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim

Bence kurtarılabilir gibi bu evlilik. Allah yardımcınız olsun.. Pes etmeyin, mücadele edin.

Ya çok sevindim adınıza. Bazen bu tarz konulara düzeltilebilir yazıyorum, yok olmaz bitti diye itiraz ediyor konu sahibi .ne güzel fevri davranıp bitirmemişsiniz, inşallah hep mutlu olursunuz

Cok sevindim yazinizi okuyunca.
Ne guzel esiniz de vaba sarfetmis.
Mutlulugunuz daim olsun:)

Çok çok mutlu olun çok sevindim adınıza. İyi günde kötü günde demek işte böyle bir şey...

Çok güzel sonuçlanmış şükür . Bir daha inisleriniz olursa yine aynı yöntemi deneyin.

3. Şahısların olmadığı evlilikler çok şanslı bana göre. Düzeltilmesi daha kolay .
Çaba sarf etmek lazım.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Allah bozmasın inşallah hep böyle olun

Bence bir taraf hep üstüne gidiyor diğerinin istemsiz veya istemli ama karşıdaki de bir insan bir gün dayanma sınırı bitebilir işte bunu düşünemiyoruz galiba. O sınırı aşmamak lazım. Ama bence acele karar vermyin boşanmak için

Bir süre ayrı kalsanız , bizde öyle olur mesela çok bunaldıysa 2 3 hafta ayrı kalırız.
Birbirinizi özlersiniz belki.

Eşiniz ile çok bunaldığınıda ayrı mı kalırsınız?

Biraz açabilirmisiniz çok normal bir şey gibi söylemişsiniz anlayamadım. Yol göstermek açısından herkese biraz daha bahsedebilirmisiniz?Ayrı kalmak da sabır ve tahammül gerektirir gerçi..

Biz cok buyuk kavga ettigimizde yaz dönemiydi ben önce annemlere gittim eßiminde onayiyla orda 1 hafta kaldim sonra kayinvaldemlerin yazliga gectin 3 haftada orda kaldim mesela. Bu surecte cok cok az konustuk cocukla alakali falan.

Bazen insan uzak kalmak ister. Esimin dukkanda kaldigida oldu biz cok sıkıntılıysak cünki birbirimize sariyoruz gerginken ve ustube dipdibeyken. Tabi her iliskinin durumu farklidur ayri kalinca biz birbirimizi ozluyoruz.
Belki sizdede ayni olur. Bu surecte ozlemek yerine sogumakta olabilir ama cok farkli bir durum mesela ben bi keresinde 10 gun ayni evde kus kalmistik ve ben sogumustum. 3. Gunden sonra eve almamistim dukkanda yatmisti ama bu defa ozlememistim. Ama kendo hatasinoda anlamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…