insallah . sizin icin dua edicem. kendim de daha sakin olmayi denicem. bazen herşey o kadar üzerime geliyo ki. butun dunyanin isini ben yapiyorum sanki sonrada adamin bi sucu varmis gibi en ufacik seyden ona patliyorum. halbuki her konuda cok anlayisli bi insandir. kendime biraz ceki duzen vermem gerek.Cocukdan sonra iliskide dinamikler cok degisiyomus...kendiniz zaten farkindasiniz...esiniz su anda bir şey demese bile hersey birikip birikip icinden cikilmaz bi hal aliyor...sonra tartismalar sogukluklar...kesinlikle alttan almayi ve sakinligi deneyin...birde cift olarak zaman ayirin basbasa..biz de is yogunlugu yeni bebek is vs birde benim pskioljim bu hale getirdi bizi...insallah duzeliriz...
Yok artıkTatlım 4.5 yıllık evliyim 4 kere aldatıldım 2.5 yaşında kızım var eşim ve ben gayet eğitimli maddi gücü yerinde insanlarız. ..şuan boşansam ailemin desteğiyle çok rahat geçinirim ama kızım için onun mutluluğu için anne babasıyla aynı evde yaşasın hayata 1-0 yenik başlamasın diye kadınlık gururumu onurumu herşeyimi bir kenara biraktim ve boşanmadim ....kızımın ne suçu var dusuncesiz anne ve babalar yüzünden neden mutsuz olsun asla....yapma tatlım lütfen gerekirse mutsuzluktan ol ama o çocuğa onu yasatma
Evet zaten en son bosanmayi konustukdan sonra isin ciddiyetini anlayip bi düşündüm...nasil bu hale geldik diye hersey tepetaklak olmus gibi hissediyorum..ben uzmana danismayi dusunuyorum..esimle bir sure ayri kalmakda iyi fikir..belki 1 hafta10gun falan kardeşimin yanina giderim kizimla tatil amacli
Ya çok sevindim adınıza. Bazen bu tarz konulara düzeltilebilir yazıyorum, yok olmaz bitti diye itiraz ediyor konu sahibi .ne güzel fevri davranıp bitirmemişsiniz, inşallah hep mutlu olursunuzBu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim
Cok sevindim yazinizi okuyunca.Bu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim
Bu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim
Allah bozmasın inşallah hep böyle olunBu konuyu açtığımda ciddi anlamda uçurum kenarindaydik eşimle...bitmeyen tartışmalar yanlis anlamalar ve aramizdaki soguk rüzgarlarla adeta iki yabanciydik..yazilan cogu şey bana ilac gibi geldi...herşey cok baska şimdi...ilk olarak sustum hersey yanlis anlasildigindan ve kiridigimizdan susmak en güzeliymis boyle anlarda.o da ayni şekilde...sonra bizi boyle uzaklastiran seyleri düşündüm onlari yazdim.eskiden neler yapardık ve ben nasildim niye boyle olduk hep düşündüm yazdim hatalarimi anladim..ve kucuk kucuk adimlar atmaya başladık geçmişi kapattim cunku açıldıkça hersey basa sarıyor...gun icinde aramaya basladi konusmaya basladik.son 10gundurde hersey eskisi gibi..bana bircok seyi anlatmayan esim herseyi anlatiyor surekli firsat yaratip gorusuyoruz gun icinde.. dün kizim uyuduktan sonra salona gittim film seçmiş kahve yaptı...elele fllm izledik...eger konumu okuyan olursa umutsuz olmasinlar..inis cikislar oluyormuş evliliklerde hemen pes etmeyin ben cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayni seyleri yasamamak icin daha ozenliyiz birbirimize...tartismalar alevlenmeden birimiz alttan aliyoruz...özel alanlarimiza saygi duyuyoruz.hep boyle sürer umarim...yazmak istedim
Bir süre ayrı kalsanız , bizde öyle olur mesela çok bunaldıysa 2 3 hafta ayrı kalırız.
Birbirinizi özlersiniz belki.
Biz cok buyuk kavga ettigimizde yaz dönemiydi ben önce annemlere gittim eßiminde onayiyla orda 1 hafta kaldim sonra kayinvaldemlerin yazliga gectin 3 haftada orda kaldim mesela. Bu surecte cok cok az konustuk cocukla alakali falan.Eşiniz ile çok bunaldığınıda ayrı mı kalırsınız?
Biraz açabilirmisiniz çok normal bir şey gibi söylemişsiniz anlayamadım. Yol göstermek açısından herkese biraz daha bahsedebilirmisiniz?Ayrı kalmak da sabır ve tahammül gerektirir gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?