- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
İlki çok önemli değildi yani sadece mesajlasma ,son 3'ü kızım doğduktan sonra oldu ilişki yaşamışlar resmen sevgili olmuşlar yani4 aldatmanın hepsi kızınız doğduktan sonra mı oldu?
Siz evli misiniz ya da çocuğunuz var mı bence çok büyük konuşmayın...benim kızım mutlu ya ben hiç ama hiç önemli değilim...yaptığınız doğru değil marifetmiş gibi gelip de burada anlatmayın bir de
konu sahibi ile sizin durumunuz aynı değil
Teşekkürler fikirleriniz icin..artik fevri konusmuyorum....ama sakinlesince biraz daha aramiz konusmayi deneyecegim
Eşim flörtozdu birlikte aile terapistine gittik 3 kere ,sonra sıkıldı bıraktık...ama tamamen düzeldi biz evlendiğimiz günden beri aldatmalari haricinde çok fazla tartışmazdik o ya da ben susar başka odaya gider konu kapanırdi....ancak aldatmalarini her öğrendiğimde çok büyük tartışmalar yaşadık avukat vs ama kızım babası eve gelip sevip gittiğinde arkasından dakikalarca aglamasi vs bunları görünce ona koyamadim kendimi çocuğum için feda ettim onurdur gurursuz yaşamam onun mutluluğundan önemli değildi. ..şimdi tabi ki artık hiç güvenmiyorum bazen hayat zehir oluyor ana kızımın mutluluğu herseye değer...şunu sakin unutmayınMutlu mu bebeginiz hic tartismiyormusunuz bu konuda.lutfen yanlis anlamayin sadece cok zor bir durum bu sartlarda yasamak katlanir degildir diye
Eşim evlendiğimiz günden beri ne istesem yapar, biraz yüzümü asık görse kendini yiyip bitirir hep ilgilidir çocuğuna bana ,ama flörtoz bir yapısı var ve en son ki olayda avukat tuttum kesin boşanmaya kararlıyken bi aksam çocuğunu görmeye eve geldi yarım saat sevdi gitti ve kızım arkasından dakikalarca agladi o an oluyorum sandım vicdan azabindan çocuğumu mutsuz edeceğine kendim mutsuz olmaya karar verdim ki, belli bir süre çok mutsuz oldum ancak şimdi düzeldi çok sukur...bu onun Son şansı bor daha böyle bir olay yaşarsam artık kızım için bile olsa katlanamam...lütfen sen de birdaha düşün çocuğun için tatlimYasadiklariniz cok zor gercekden cok güç gerektiren bir durum ve sabir...insallah guzel sonuclanir...ben sanirim asla kabullenemezdimm ama evlat girince icine en yapmam dediklerimiz bile oluyor .bizde bizim sorunlarimizi ona yansitmamak icin cok cook caba harciyoruz..kizimiz cok sevgi dolu sosyal..hep guzel anilar biriksin diye uğraşıyoruz..icim kan aglasada gülüyorum...cunku onun sucu degil aramizdaki problemin..evliligimde aldatma siddet alkol gibi sorunlar yok ama aramiz sorunlarla acildikca acildi..ve yabancilastik....biraz uzaklasip toparlamamiz lazim...insallah basaririz
çocuğun ilerde büyüyecek hep 2.5 yaşında kalmayacakSiz evli misiniz ya da çocuğunuz var mı bence çok büyük konuşmayın...benim kızım mutlu ya ben hiç ama hiç önemli değilim...
Sagolun evet bence yılların birikimi sonunda patladi..dunden beri suclayici konusmuyoruz hatta ben gerkemedikce konusmuyorum...12 yillik beraberlik beraber buyuduk... geldigimiz nokta bi inis insallah çıkabiliriz..ama terapiye sicak bakmaz esimÖncelikle inşallah toparlarsınız. Bence eşiniz sizi suçluyor sizi cezalandırmaya çalışıyor gibi hissettim. Evlilik terapisi fikri kesinlikle çok mantıklı. Bence bu konuyu konuşurken eşinizi suçlamadan konuşun. 'Sen dili' değil 'ben dili' kullanın.
Birbirini seven insanlar ayrılmamalı. Sevginizin üstündeki tozu süpürün gitsin.
Sagolun yorumunuz icin...insallah heesey sizin icinde guzel olur...zaten tekrar ayni seyleri yasarsaniz esinizin bir sansi daha olmasin kızınizin babasi arak hayatinizda hep kalir ama es olarak kalmasin degerinizi anlar...cok guclu ve sabirlisiniz...Eşim evlendiğimiz günden beri ne istesem yapar, biraz yüzümü asık görse kendini yiyip bitirir hep ilgilidir çocuğuna bana ,ama flörtoz bir yapısı var ve en son ki olayda avukat tuttum kesin boşanmaya kararlıyken bi aksam çocuğunu görmeye eve geldi yarım saat sevdi gitti ve kızım arkasından dakikalarca agladi o an oluyorum sandım vicdan azabindan çocuğumu mutsuz edeceğine kendim mutsuz olmaya karar verdim ki, belli bir süre çok mutsuz oldum ancak şimdi düzeldi çok sukur...bu onun Son şansı bor daha böyle bir olay yaşarsam artık kızım için bile olsa katlanamam...lütfen sen de birdaha düşün çocuğun için tatlim
Evet haklisiniz ben hatalarimi biliyorum zaten...yasadigim dusukler hamilelik sonrasi yasadigim lohusa deprsyonu ve is stresimiz ust uste yipratti benide..eşim ben hamileyken bile evde herseye yardim eden her an herseye yetişmeye calisn biri hala herseye cabalar..ama biseyler koptu iste...simdi o sevgi dolu hallerimizi fazlasiyla ozluyorum..ddiginiz gibi degisime basladim...kavga etmiyoruz ama konusmuyoruzda..bugun beraber birseyler yaptik ama gerkemedikce konusmadik...eskisi gibi olalim cok Degistin tarzi sitemi falanda biraktim..simdilik soguk olsakda sakinlik hakim...Esinize cok degistin falan diyorsnuz ama anlattiginiza gore siz de fazlasiyla degismissiniz ve evde huzurlu bir ortam kuramamissiniz. Bosancak bir durum goremedim ben. Surekli esinizin hatalarini dusunmek yerine artik toparlamaya calisin ve kendi hatalarinizi duzeltmeye calisin. Evi yuva yapan, o evde huzur saglayan erkegin de stresini azaltan daha cok kadindir. Zaten siz bosanmayi dusunmeyip evinizde tekrar huzuru kurmaya calisirsaniz esiniz de kayitsiz kalmayacktir cunku okuduklarimdan esinizin size cok da kayitsiz olmadigini anladim. Yani aslinda birbirinizi seviyorsunuz ama sorunlarinizi evliliginize cok yansitmissiniz. Hepimiz zaman zaman gergin anlar ysiyoruz ama erkekler surekli gergin mutsuz tartismaya acik bunalimda kadin gormeye cok dayanamiyorlar malesef. Aslinda buna kimse dayanamaz. Benim esim oyle olsa ben de bir sure sonra bunalirim. Artik bebeginiz de olmus, kotu gunleri de atlatmissiniz, toparlanmaya bakin. Hemen evliligim bitiyor, bosansak mi falan dusunmeyin
Cocukdan sonra iliskide dinamikler cok degisiyomus...kendiniz zaten farkindasiniz...esiniz su anda bir şey demese bile hersey birikip birikip icinden cikilmaz bi hal aliyor...sonra tartismalar sogukluklar...kesinlikle alttan almayi ve sakinligi deneyin...birde cift olarak zaman ayirin basbasa..biz de is yogunlugu yeni bebek is vs birde benim pskioljim bu hale getirdi bizi...insallah duzeliriz...resmen bi 3 yil sonraki halimi gordum suan. kizim 5 aylik. bende yavas yavas tüketiyorum evliligimi. goz gore gore. cok sabirsiz bi insan oldum kizimdan sonra. uykusuzluk,devamli ev isi,yemk,bebek arasinda kosturarak biseyler yapmaktan. ama sanki sizin konunuz balyoz gibi indi kafama. 3 yil sonra boyle bi konu acmak istemiyosan kendine gel dedi. sizede sabir diliyorum. bol bol dua edin kalplerinizin yeniden birbirne ısınması icin. ve bi sure kabugunuza cekilin bana kalirsa. hem siz hem esiniz kafa dinlesin. hos kelin merhemi olsa kendi basina surer. zamaninda Anneme tahammulsuz bi insan oldugu icin kizardim. hayat gercekten insana neler getirir bilinmez..
Sagolun inanin burdaki yorumlari okudukca hersey düzeltilebilir gibi hissediyorum.siddet aldatma sorumsuzluk yok...esim cok sorumluluk sahibi caliskan bir insan...is yogunlugu arasinda kizini uyutmak icin 1saat bile olsa gelir en kucuk örnek...bende burda yazdikca aslinda onun gormeyi unuttugum iyi yonlerini kesfediyorum..tavsiyelerinizi dikkate alicam..kavgalarda edilen kirici laflar nedeniyle gurur yapiyorum...o da artik alttan almadigindan adim atamadik...ben cabalamaya baslayacagim bir yerden en azindan denerimbutin bunlari hemrn herkes yasiyor.cocuk olunca anne olmanin zorlugu kolay degil.anne baba olmak gercekten cok zor.bir bebek buyutmek bunlar gelip gecici seyler.kari kocanin en cetin imtihanidir bu surec.cok sancili da gecer hafifde gecer sonucta gecer gider.tahammulsuzluk agresif lik hepsini yasadim.eger severek evlendiysen illa esinde pismandir ama soze dokemiyordur.bosanmak care mi hele bir cocugun varsa.aldatma siddet ve sorumsuzluk yoksa biraz mucadele etmeli bir anne.esini seviyorsan herseyi dene sonuna kadar baktin olmuyor en azndan pismanlik duymassin ilerde.bosanmak kolay ama yuva kolay mi kuruluyor.
esinle paylasimin kalmamis oyuzden yipranmissiniz.
biraz beraber gezin tozun cocugunuzla beraber eglenin.relax olun guzelce konusun.bir kagida ikinizde begenmediginiz huylarinizi yazin.kibar olun kirmayin birbirinizi.esinizle konusun kucaginiza yatirin saclarini oksayin ve konusun belki bunu bekliyordur.siz biraz degisin bakalim oda degisecek mi.
evlilik inisli cikisli dir iyi gun var kotu gun var kara gun var.bosanmak son care olsun cocugunuz a yazik onuda dusunun
Evet zaten en son bosanmayi konustukdan sonra isin ciddiyetini anlayip bi düşündüm...nasil bu hale geldik diye hersey tepetaklak olmus gibi hissediyorum..ben uzmana danismayi dusunuyorum..esimle bir sure ayri kalmakda iyi fikir..belki 1 hafta10gun falan kardeşimin yanina giderim kizimla tatil amacliyardım almanız birbirinizden biraz uzak kalıp birbirinizi özlemeyi deneyin derim .,
bu sebeplerden boşanılmaz canım yaaa ,
senınde sabrın bitmiş adama hiç tahammulun kalmamış ,
bence önce sen git dr sen bir görüş rahatla , belki sendeki degişimi görünce o da gelmek ister ,
kurtarın evliliğinizi bebeğe yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?