hayat yordu bizi bitiyor evliligim

Sagolun ama inanin paylasimlar cok azaldi...konusmaya calisincada yanlis anlamalarda oluyor...benimde hatalarim oldu cok zor gecirdim hamileligi lohusaligi...onuda bunalttim..ustune is güç derken...biseyler koptu baglanmiyor arkadi geliyor...bi sure konusmadan susucam kirildigim seylerde cok...inanin cok zormus...belirsizlik daha zor mutlu gunlerimizi ozledim

Hayir denemedik...ama ben gitmek isterim...bir faydasi olcaksaa teklif edicem
Sevgim azaldi ne sacma bir cumledir anlamadim.ama az yada cok seviyorsa doktora gelir.bana sorarsan kafasinda bitirmis ama ne yasadigini en iyi sen bilirsin

Senim suygularını elbet tam anlayamayız ama evliliğinizi bitirmenize deymez 3 yaşında kızınız varmış hergün eşine aşıla duygularını.

Eşinle aran düzelene kadar alttan al herşeye evet de daha sonra bak sende şu hatalar var senden şunu düzeltmeni istiyorum vb.konuşma yap bence sen bu evliliği kurtarırsın eşin seni cidden seviyordur oda senden bir adım bekliyordur

Sagolun pozitif yorumunuz icin...bi sekilde duzeltmeye cabaliycam biseyleri...saglikli düşünüp bi yerden baslayacagim degisime kizim cok mutlu bi cocuk ve biz ona cok sevgi veriyoruz bozulsun istemiyorum dünyamız...biraz sessizlesmekle baslayip hatalarimizi gormemiz lazim...birde duygularimi daha kontrollu yasamam...insallah atlatiriz bu zorlugu

Siz denediniz mi evlilik terapisi deneyip de uzun süreli olarak çözüm alan var mı acaba? Konuyla alakası yok ama onerince sormak istedim
Hayır ben evli değilim, ama konu sahibinin anlattıkları terapiyle çözülebilecek şeyler gibi geldi. Eğer birbirlerini hala seviyorlarsa denemeye değer bence.

Sevgim azaldi ne sacma bir cumledir anlamadim.ama az yada cok seviyorsa doktora gelir.bana sorarsan kafasinda bitirmis ama ne yasadigini en iyi sen bilirsin
Tartismalarda insanlar daha sacma ve kirici sozlerde sarf ediyor birbirini yaralamak için...bu tarz seylere inanmiyor zorla goturemem ...fayda saglayacagina kendinin inanmasi lazim...bu sonraki secenek olacak sanirim

Tartismalarda insanlar daha sacma ve kirici sozlerde sarf ediyor birbirini yaralamak için...bu tarz seylere inanmiyor zorla goturemem ...fayda saglayacagina kendinin inanmasi lazim...bu sonraki secenek olacak sanirim
Oyle tabii kendisi istemiyorsa cok zor...umarim duzelir

Tatlım 4.5 yıllık evliyim 4 kere aldatıldım 2.5 yaşında kızım var eşim ve ben gayet eğitimli maddi gücü yerinde insanlarız. ..şuan boşansam ailemin desteğiyle çok rahat geçinirim ama kızım için onun mutluluğu için anne babasıyla aynı evde yaşasın hayata 1-0 yenik başlamasın diye kadınlık gururumu onurumu herşeyimi bir kenara biraktim ve boşanmadim ....kızımın ne suçu var dusuncesiz anne ve babalar yüzünden neden mutsuz olsun asla....yapma tatlım lütfen gerekirse mutsuzluktan ol ama o çocuğa onu yasatma

Mutlu mu bebeginiz hic tartismiyormusunuz bu konuda.lutfen yanlis anlamayin sadece cok zor bir durum bu sartlarda yasamak katlanir degildir diye

Karşılık beklemeden sevgi gösterin.. Sevdiği şeyleri yapın. Aileler iyiymiş madem kızınızı birkaç gün aileye bırakıp tatile gidin.
Zoraki yapın bunu. Atıyorum hastaneye gidiyormuş gibi yapıp tatile gidin.
Orda konusun birbirinize vakit ayırın.
En azından denemesini isteyin. Ama küsmeden trıp atmadan konusun.
Düzelebilir şeyler bunlar.. Karşılıklı çabayla tabi.
Çok aşırı birşey yok anlattıklarınızda. Tabi ki iletişimsizlik çok kötü birşey ama son noktada değilsiniz bence.
Bu arada özür dileyerek soruyorum cinsel hayatınız var mı, az da olsa varsa büyük bir artı bence.

Yasadiklariniz cok zor gercekden cok güç gerektiren bir durum ve sabir...insallah guzel sonuclanir...ben sanirim asla kabullenemezdimm ama evlat girince icine en yapmam dediklerimiz bile oluyor .bizde bizim sorunlarimizi ona yansitmamak icin cok cook caba harciyoruz..kizimiz cok sevgi dolu sosyal..hep guzel anilar biriksin diye uğraşıyoruz..icim kan aglasada gülüyorum...cunku onun sucu degil aramizdaki problemin..evliligimde aldatma siddet alkol gibi sorunlar yok ama aramiz sorunlarla acildikca acildi..ve yabancilastik....biraz uzaklasip toparlamamiz lazim...insallah basaririz

Sagolun fikirleriniz icin Bizim en buyuk sansimiz aileler ne anlasmazlik ne kayinvalide sorunu ne karisma hep anlayisli ve destekler..sorunlarimizi onlara yansitmadik hic bilmiyolar bu durumlarda oldugumuzu.tatil su aralar is yogunlugundan zor..ama evlilik yildonumuze az kaldi birseyler degisirse gururumu Bi kenera birakip ayarlayabilirim..kirilinca kolay olmuyor biseyleri tekrar toparlamak.birde gurur yapiyosun...tartismalar kuslukler sogukluklar yaratiyor tabiki.evet ama aramiz eskisi gibi degil ..

Haklisiniz ama nerden baslayacagimi bilmiyorum...toparlamak icin..biz zor zamanlari yasarken duygusal olarak bukadar ucurumun oldugunu anlamamisiz...simdi iki yabanciyiz...ve ben kizimi mutlu gunlerimizdeki gibi bi ortamda buyutmek istiyorum
Bizimde böyle dönemlerimiz oldu, sonra araya iş nedeniyle mecburi ayrılıklar girdi, ya sevgimi bitirecek bu adam , aynı evde iki yabancı gibiyiz dediğim çok oldu, ama şu anda ayrıyız iş nedeniyle, ve çok özlüyorum, o da beni özlüyor sanırım ki evde birlikteyken konuştuğumuzdan daha çok konuşuyoruz telf da. Bence hemen bitti diye düşünmeyin, evlilik terapisi veya kısa süreli ayrı kalmak vs olabilir, insan sevmiyor gibi hissediyor bazen ama sevgi hemen pat diye bitmiyor. Ciddi ve affedilmeyecek bir hata yapmadıysa şans verin derim ben.

Bugun bile o ayri plan yapti ben kizimla ve arkadaslarimla çıktım kahve ictim.simdi eve geldim o kizimizi alip parka gitti.buz gibi aramiz...bu sekilde bakalim neyi nasil toparliycam...

Bugun bile o ayri plan yapti ben kizimla ve arkadaslarimla çıktım kahve ictim.simdi eve geldim o kizimizi alip parka gitti.buz gibi aramiz...bu sekilde bakalim neyi nasil toparliycam...

En önemli soru; eşin de toparlamak istiyor mu?

Evet haklisiniz bende bunu düşünüyorum iki yabanciyiz ve sanirim sondayiz diye...bir süre birbirimizden uzaklasmamiz sart sanırım..cunku bircok kisi bunu demis..ayni evde cikamiyoruz sorunlardan..terapiye o yanasmaz ama eger hala biseyler degismezse ben tek gidip denemeyi düşünüyorum son care...asla esimle bu hale gelecegimi dusunmezdim ama oluyomus..umarim toparlanir birseyler cok yoruldum

4 aldatmanın hepsi kızınız doğduktan sonra mı oldu?

En önemli soru; eşin de toparlamak istiyor mu?
Esim benim lohusalik dusuk gibi sorunlu zamanlarimda cok anlayisliydi ve hep alttan aldi..birikmislikler cok ikimizdede.Sorunlarimizi tartismiyoruz aramizdaki yanlis anlama ve elektrikden dolayi..su anda susalim ve dusunelim diyor bi sure konusmayalim karari aldik en son dun..cunku tartismalardan yorulduk...dedigi herseyi irdelemeden sussan ve herseyi akisa biraksan bana zaman versen tarzi seyler soyledikleri..

yaptığınız doğru değil marifetmiş gibi gelip de burada anlatmayın bir de
konu sahibi ile sizin durumunuz aynı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…