- Emoji Skoru
- 107.341
- Puanlar
- 1.123
Mabadım bunu begendiSöylemeyecekseniz niye yazıyorsunuz.Millet mabadindan mi atıp bilecek
Önemli konu : sevgilim yok, benim de bi gün olur mu. Vanessa var geçen de onun helvasını konusuyoduk yine, yaz ona ruh ikizin senin mutluluğu birbirinizde bulursunuzKizlar buraya yazmak istemiyorum ama onemli bir konu
O zaman burda konu da açma?Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
Üşenmeyip tek tekte beğenmedim atıyorsun yorumlarımaÖnemli konu : sevgilim yok, benim de bi gün olur mu. Vanessa var geçen de onun helvasını konusuyoduk yine, yaz ona ruh ikizin senin mutluluğu birbirinizde bulursunuz
Vanessa daha sakin, Rainy' de biraz cazgirlik sezdim sankiÖnemli konu : sevgilim yok, benim de bi gün olur mu. Vanessa var geçen de onun helvasını konusuyoduk yine, yaz ona ruh ikizin senin mutluluğu birbirinizde bulursunuz
haha biraz öyleyim ama yorumlardanda kaynaklı.Vanessa daha sakin, Rainy' de biraz cazgirlik sezdim sankiasabi bı karakter
Seni cekemiyo olabilirler mi ?haha biraz öyleyim ama yorumlardanda kaynaklı.
Kizlar buraya yazmak istemiyorum ama onemli bir konu
Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
BDV'de derdinizi yazmayacağınız konular açmayınız, site için diyorum istediğinizi yapamazsınız ama ben kime diyorum değil mi?Hmm istedigimi yaparim