Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagollseninle aynı şekilde üzgün olmayı seven diğer arkadaşlar birebir aynı bakış açınız var bazen üçünüzün yakın arkadaş olduğunu bile düşünüyorum genelde de biri konu açınca diğeri diğeri açtığında da siz açıyorsunuz dönüşümlü ve eş zamanlı
o zaman nasıl yardımcı olabiliriz ? ben mutlu olabilecek miyim diyorsunuz allah büyük olursunuz inşallah dedim (gerçektende mutlu olmanızı çok çok çok istiyorum ) ne olacak şimdi peki devamında ?Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
Yeminli Troll :)Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
Sende yardim edicek degildin bence. Neyseo zaman nasıl yardımcı olabiliriz ? ben mutlu olabilecek miyim diyorsunuz allah büyük olursunuz inşallah dedim (gerçektende mutlu olmanızı çok çok çok istiyorum ) ne olacak şimdi peki devamında ?
3 lu komboumutsuz, zorunlualan,vanessa karışımı bir şey
Ne trolYeminli Troll :)
Kizlar cok yoruldum artik. Mutlu olabilcek miyim bende? Cezalandiriliyor olabilir miyim diye dusunuyorum artik.
Try meSende yardim edicek degildin bence. Neyse
O zaman selametle uğurlayalım seni sevgili troll...Haha denk gelmis. Bu arada sorunumu soylemek istemiyorum burdan birine yinede sagoll
Istedigine inanabilirsinO zaman selametle uğurlayalım seni sevgili troll...
Ne hatan varKizlar soyle soyliyim hayatim pek yolunda degil. Hatalarımdan dolayidir belki bilmiyorum
Yani evetDua konularini da bunun icin mi actin?
power ranger filmi çekecekler ondan :)Vanessa, zorunlualan , rainyy
3 bir arada
24 saat geçmeden bur araya geldiler hayrola insallah
al işte... bu yüzden mutsuzsunuz zaten . böyle düşündüğünüz için. sabırla bekledim halbuki bakınSende yardim edicek degildin bence. Neyse
3 u aynı kişi olabilir mi? Yiyolar mi la biziVanessa, zorunlualan , rainyy
3 bir arada
24 saat geçmeden bur araya geldiler hayrola insallah
Bunlar hep sevgilisi oldugunu bildigin erkeğe aşık olmandan ve ayrılmasını istediğinden kaynaklandıKizlar soyle soyliyim hayatim pek yolunda degil. Hatalarımdan dolayidir belki bilmiyorum
Bide umutsuz vaka varpower ranger filmi çekecekler ondan :)
Yani evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?