Şu klasik erkek bahanelerini öğrenelim artık lütfen...Sen tabi o çarkın içinde olup manipüle edildiğin için göremiyorsun ama tamamen bahane...Bi erkek, bi kadını yanında isterse dağları bile deler, olmazı oldurur, bulur buluşturur halleder...Adamın niyeti yok senle evlenmeye falan...Daha kaç yıl oyalar bekle ve gör...2 olur 4,6 yıl...
Sebebi biçok şey olabilir çözmeye bile çalışma ama bu şekilde sürekli hazırasker ve ceptesin, bi yere de kaçmıyorsun neden çabalasın? Biraz kendini geri çek, ilgini ondan çek, o merak etsin affalasın...Seni kaybetme korkusu yaşat bakalım yine de oyalayacak mı..
Ama bana kalırsa bu yaşta annesiyle yaşayıp, daha anneme ev alıcam diyen adamdan uzak dur derim...Anasına ev alacak peh...Evler uçmuş zaten ev alacak, bi de durumunu düzeltecek te evlenecek...Çıkmaz ayın çarşambası yani boşversene...Seni oyalayan, senin hayal ve isteklerini, zamanını hiçe sayan bi insan seni sevmiyordur net...
Canım benim isteklerim yuva kurmak yönünde ama sen hazır değilsin ve ben sana yeterince zaman verdim olmadı...Durumunu düzeltirsen sen hazır oldugunda ben de o an uygun olursam konusuruz ama şimdilik ben kaçar diyeceksin uzatmadan...Hayatınıza bişey katmayan, fedakarlık etmeyen adamların her derdiyle ilgilenmeyin, omuzlarınıza yük etmeyin şunları...Çay kaşığı ile verip kepçe ile alan tipler bunlar....