- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Sevgi perisi
-
34 yaşında 2 çocuk annesiyim.Kucuk yaştan itibaren türlü dertlerim oldu.En son iş ve evlilikte yaşadığım sorunlar beni hayattan soğuttu.Gecenlerde bir yerimde kitle çıktı kanser oldum kesin ilerlemistir ölecegim diye sevindim gerci onemsiz bir seymis:) Sonra çocuklarım geldi aklıma onlara kim bakar annesiz kalırlar diye vicdan azabı duydum yani ben hayata çocuklarım için katlaniyorum.Normal bir psikoloji değil değil mi?.Siz neler düşünüyorsunuz?
Daha o kadar gencsiniz ki cok üzüldüm hayattan bu kadar yilmaniza. Hayatinizi güzellestirmek adina siz bir seyler yapsaniz. Sevmediginiz kisilerden ve durumlardan uzaklasip ilgi alanlariniza yönelseniz mesela. Bir de uzman destegi sart bence. Ben yürürken güzel bir cicek görsem durup uzun uzun koklarim. Yagmur yaginca kollarimi acip yüzümü gökyüzüne kaldirip yagmuru hissederim. Sevdiklerime hep sarilip öper ve ne kadar sevdigimi söylerim34 yaşında 2 çocuk annesiyim.Kucuk yaştan itibaren türlü dertlerim oldu.En son iş ve evlilikte yaşadığım sorunlar beni hayattan soğuttu.Gecenlerde bir yerimde kitle çıktı kanser oldum kesin ilerlemistir ölecegim diye sevindim gerci onemsiz bir seymis:) Sonra çocuklarım geldi aklıma onlara kim bakar annesiz kalırlar diye vicdan azabı duydum yani ben hayata çocuklarım için katlaniyorum.Normal bir psikoloji değil değil mi?.Siz neler düşünüyorsunuz?
Dibi vurmanin dibi olmaz cunku .Olmeyi dileyecek kadar herseyden kopmus, sorumluluklarimdan vazgecmis olsam hayatimin geri kalanini daha coskulu, daha faydali yasarim. Su an istedigim tonla seye sorumluluklarim engel cunku.
Dibi vurmanin dibi olmaz cunku .
Biraz beyin kimyasinin bozulmasi , biraz sartlar, biraz davranis bicimleri , biraz katlanamama derken o noktaya geliniyor.Aynen oyle, alip basini git istersen o noktadan sonra, zaten kaybedecek bisey kalmamis, o yuzden intihar eden insanlari da hic anlamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?