- 14 Ekim 2015
- 122
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi LeylaileMecnun123
-
Merhabalar.
Ben 24 yaşındayım. Evliliğimiz 1 yılı geçti. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim anne olmaktı.
Bazı zamanlar evet artık zamanı geldi diyorum, bazı zamanlar daha bekle diyorum kendime.
Gezmeyi çok seviyoruz eşimle.. Türkiyenin büyük bir kısmını gezip gördük diyebilirim. Gece dışarı çıkmaya, kafamız esince bi yerlere gitmeye bayılıyoruz.
Çocuk olunca bunlar kısıtlanacak.
Ama hayata geç kalmak istemiyorum. Enerjim varken çocuğu yapmak istiyorum.
Ben erken yaptım çok pişmanım ya da geç yaptık neden daha önce yapmamışım diyen herkes lütfen yorum yapabilir mi?
Çocuk için yaşın küçük demeyin lütfen. İşim, olgunluğum, eğitimim müsait. altından kalkabileceğime inanıyorum
her yönden +1[/QUOTE]Ben de 28 imde evlendim 2 yil olcak nerdeyse hala yapmadım cocuk
bi biraz hem evliligi yasama istedigimden hem de borç harc vs falan ondan gerci borclar bitiyor mu hayir ama ne kadsr erteleyebilirsin odemelerden dolayi simdi dusunuyoruz bakalim hayirlisi artik ama bence yasin kucuk 1 sene daha bekleyebilirsin ama her seyin hayirlisi tabiki
Güzel yaşamasını bilen insanlar, hayata hiçbir zaman doyamazlar.
Bebekle elbet kısıtlanacak bir şeyler ama bitecek değil.
Onunla beraber katılabileceğiniz aktiviteler seçersiniz belirli bir zaman.
Ama bence anne olmak, insanın ruhuyla alakalı bir durum ve genelgeçer bir yaşı olduğundan bahsedemeyiz.
28 yaşımdayım, benim için erkendi ama siz 24 yaşında bu sorumluluğu alabilirsiniz.
Nacizane tavsiyem en azından 1 yıl daha evliliğinizin tadını çıkarmanız olacaktır.
canım ben 17 yaşında evlendim 18 de anne oldum kırkım çıkar çıkmaz yine hamile kaldım 19 umda tekrar anne oldum şuan 20 yaşındayım bir kızım bir oğlum var evliliğim açısından söylüyorum heyecanımız aynen devam ediyor hatta arttı diyebilirim çocuklar evimizin neşesi oldu gayette gezebiliyoruz çocuklar buna engel değil sadece biraz daha kısıtlanıyorsun hepsi bu o da tadı tuzu zaten yorucu evet ama güzel yanları daha baskınMerhabalar.
Ben 24 yaşındayım. Evliliğimiz 1 yılı geçti. Çocukluğumdan beri en büyük hayalim anne olmaktı.
Bazı zamanlar evet artık zamanı geldi diyorum, bazı zamanlar daha bekle diyorum kendime.
Gezmeyi çok seviyoruz eşimle.. Türkiyenin büyük bir kısmını gezip gördük diyebilirim. Gece dışarı çıkmaya, kafamız esince bi yerlere gitmeye bayılıyoruz.
Çocuk olunca bunlar kısıtlanacak.
Ama hayata geç kalmak istemiyorum. Enerjim varken çocuğu yapmak istiyorum.
Ben erken yaptım çok pişmanım ya da geç yaptık neden daha önce yapmamışım diyen herkes lütfen yorum yapabilir mi?
Çocuk için yaşın küçük demeyin lütfen. İşim, olgunluğum, eğitimim müsait. altından kalkabileceğime inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?