Hayata ne zaman doyulur. Çocuk ne zaman yapılır ?

23 yaşımda doğdu ilk çocuğum. keşke daha önce doğursaymışım yaş 30u geçince sabrımda eskisi gibi değil gücümde...

Emin ol anne baba nasılsa çocukta ona bir şekilde ayak uyduruyor
Onunla da gezersiniz, onunla hayat bambaşka güzelleşir
Enerji meselesine kesinlikle inanıyorum her yaşın kendine has bir dönemi oluyor ne kadar inkar edilse de 30 a doğru ve 30 dan sonra bazı şeyler zor oluyor
Hayat hep güzel istediğimiz gibi geçmiyor, bir bakıyorsunuz en yakınlardan biri ölümü tatmış oluyor
Yani siz niyet edin önce , inşaallah istediğiniz gibi olur

22 de doğum yaptım şimdi 24 üm minnak ve bıcır bir yaramazım var. ben 25 olmadan yapıcam ikinciyi. sonra işime odaklanıcam. 30 yaşındandan sonra 2 saatte bir kalkıp emzirmeye halim olmaz ben kendimi biliyorum uğraşamam o saatten sonra. 30 larımda çocuklarımın veli toplantılarına otuzların sonlarına doğru mezuniyet törenlerine katılmak nasip olsun. o dönemde beşik sallayamam hiç.

23 yaş, 4 senelik evlilik çocuk mu nasslaa
Sorumluluk almak istemiyorum, gezmekten geri kalmak istemiyorum. Bide kaç yıldır borç içindeyiz bir seneye rahata ericez inşallah. Bu zamanları doyasıya yaşamak istiyorum.

Bana 18 yaşımda polikistik over teşhisi kondu o yüzden çocuk sahibi olmamın zor olduğunu biliyordum.23 yaşında evlendim, 3 aylık evliyken d.kontrol ilacını bıraktım ve 1buçuk 2 yıla yakın çocuğumuz olmadı. Tedaviler gördüm, hiç bir zaman çocuk sahibi olamamaktan korktum. 25 yaşında hamile olduğumu öğrendim. Geri dönüp baktığımda aslında zaten 25 yaşıma kadar maddi manevi çocuk sahibi olmaya hazır değilmişim sırf korkumdan acele etmişim diyorum. Şuan en doğru zamandı ve benim sağlık sorunum olmasaydı, şak diye hamile kalacağımı bilsem heralde hamile olduğumdan 6 ay sonra ciddi anlamda calismalara baslardim.

Allah kimseyi evladinin varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin. Sizin ve tum isteyenlerin de insallah en hayirli zamanda evladi olsun...

26 yaşındayım 8 aylık kızım var iyiki de olmuş bu hayatta aldığım ve verdiğim en güzel hediyem. Yine gezip tozuyoruz ..2 haftalık tatilden yeni geldik ve çok şükür bebeğim le alakalı hiç bir sorun olmadı.
Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…