- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
Yani bunu bilemiyorum. Yani aslinda dusunmuyorum. Fizksel engelim konusmama ve aklimin calismasina engel degil. Engel olan sey icimdeki duygular Isyerinde ya da okul hayatimda bundan dolayı dislandigimi soyleyemem. Aşağılık komplekslerimden kendimin ve kendi konumumum kiymetimini bilemedigimden iletisim sorunu yasadim yasiyorum. Ama bzm gelin biraz beni bu konuda hakir gördü bunu biliyorum..
gelinin kendi ayıbı...
aşağılık kompleksi yapacak bir şey yok inanın iş biraz sizde bitiyor dünyanın en güzel insanı bile olsa insan kendisni güzel görmedikten sonra başkalarına da güzel görünemez ki ya da kendisini sevmedikten sonra değerli bulmadıktan sonra başkaları nasıl değerli bulsun? değil mi...
sizin yerinizde olsam ilk adım olarak sadece kendimi üzmemek yani sadece ve sadece kendime değer verdiğim için kimseyle kavga etmeme kararı alırdım biliyorum o tartışığınız kişilerle (hele de yakın zamanda) şu an iletişimi pat diye düzeltmek zor gelir ama bu iyiliği kendinize yapıyorsunuz unutmayın.Çünkü çok üzülüyorsunuz belli ki..Değer mi? Ki Allah her kulunu ne kadar kıymet vererek yarattı ne kadar değerli yarattı siz kendinizi değersiz görürseniz üzücü olmaz mı..
kendi konumuzun da lütfen kıymetini bilin ben deli gibi ders çalışıyorum iyi bir gelecek elde edeyim diye ve elde edip edemeyeceğim muallakta ileride sizin gibi konumum iyi deyip memnun kalabilmeyi o kadar isterim ki:) Kıymet bilin, gerçekten..Bi dolu iş bulamayan insan da var.Siz de biliyorsunuz bir de bu derdinize eklenseydi? Çok şükür değil mi..
Her şeyi bir süre kendiniz için yapın bence:) Denemekten zarar gelmez..
Son düzenleme: