Insanliktan çıkış 1001Psikiyatri giriş 1001
Almayayım canım, aa ile geçtimInsanliktan çıkış 1001
Psikiyatride bu sonuçlara doga deniyor .Allah rahmet eylesin. Tedavi yeterli olmamış demek ki. Zor bir durum.
Allah kimseyi o raddeye getirmesin. Canlıların en temel güdüsü hayatta kalmaktir. Bunun ötesi yoktur. Üreme bile hayatta kalmayla alakalı bir güdü ve insan bütün programına karşı geliyor resmen çok ağır bir ruh hali olmalı. Allah ailesine sabır versin. Doğal ya da kazara olan ölümden çok başka bir şey olmalı tanidiklar için. Sevdiğin kişi canına kast edecek hale geliyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun. Oğuz Atay Tutunamayanlar'da bu psikolojiyi iyi yansıtıyor. Bilemiyorum siz geçmişteki bu durumunuz için destek aldınız mı?
En azından bu iyi. Doğru desteği almak çok önemli demek ki. Ama sanırım içten bir istek de olmalı.Evet çok iyi ve yoğun bir destek aldim . Zaten işimiz bu yerlerde .
O dönemki halimden eser yok .
Kesinlikle hocamda bunu derdi . En önemlisi bu.En azından bu iyi. Doğru desteği almak çok önemli demek ki. Ama sanırım içten bir istek de olmalı.
çok bıçak sırtı bir konu.. keşke daha iyi tedavi olsaymış, keşke onu daha iyi dinleyen bir çevresi olsaymış, ya da bir tik daha duyarsız olsaymış.. hayatta çok acı var, ama bir insanın ölümü ardında kalanlara acı vermekten başka bir halta da yaramıyor.. o yüzden intihar çok bencilce geliyor bana, her ne kadar duyarlı deseniz de değilmiş demek ki.. yazık olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?