Hayata son verme

Evet ilk defa hayatımda biri intihar etti . Şimdi görüyorum ki aslında o an düşünülenler ve gerçekler ne kadar farklıymış.
Psikiyatri de bir şey tamamen siyah ya da beyaz ise patolojik olarak alınır .
O an zihin her şeyi simsiyah gösteriyor sana , beyindeki fizyolojik dengesiziklerden ...
Bunu en derinine bilmeme rağmen, o anları yaşarken zihin seni buna inandırıyor .
Hepimiz kendimizi koruyalım

Başınız sağolsun .
Bundan 4 sene kadar önce komşumuz intihar etmişti günlerden cumaydı ertesi gün de bana tebriğe gelecekti o bana değil ben ona gitmiştim. Yolları ışık olsun .

Başınız sağolsun .
Bundan 4 sene kadar önce komşumuz intihar etmişti günlerden cumaydı ertesi gün de bana tebriğe gelecekti o bana değil ben ona gitmiştim. Yolları ışık olsun .
Sağ olun . Umarım ruhu huzur bulmuştur ikisininde .

Kuzenim çok yoğun bi depresyon geçiriyor. Şuan onu anımsadım. Herkes farkında, zorla hastaneyede yatırıldı. Ama asla tedaviyi kabul etmiyor. Aileside hastaneden çıkardı. “Bak bunun sonu iyi değil, birgün intihar haberi alsanız nasıl yaşayacaksınuz bu yükle?” diyorum ama kime diyorum.

Allah kimseye dayanamayacağı acılar yaşatmasın. Sizinde başınız sağolsun. Allah bol gönül ferağlığı versin herkese.

Sağ olun
Bu tarz tedavilerde en temel esas gönüllülük . Gönüllü olmayan bir hasta ilaçlarını da almaz psikiterapisti ile ilişki de kurmaz .
Dilerim sizde bu durumdan ailecek canınız yanmadan kurtulursunuz

Sağ olun
Bu tarz tedavilerde en temel esas gönüllülük . Gönüllü olmayan bir hasta ilaçlarını da almaz psikiterapisti ile ilişki de kurmaz .
Dilerim sizde bu durumdan ailecek canınız yanmadan kurtulursunuz
İnşallah diyeyim ama hiç sanmıyorum. İlaç asla kullanmak istemiyor. Üstün zekalı olduğu 33 yaşında anlaşılmış bir adamdan bahsediyorum. Hayatı boyunca dışlanmış, asosyal yaşamış, hiçbir işe kapak atamamış, ikili ilişkilerde başarılı olamamış ve hep “tembel, umursamaz” olarak adlandırılmış bir adam... Keşke ümit etmeyi öğrenebilse, ümit etmeyi öğretseler. Ama çok zor.

Muhtemelen zeka yüksekliğinden gelen bir hiperaktif zihne sahiptir.
Hiperaktif zihinli birinin günümüzde başarılı olma olasılığı yok gibi . Dünya bunun üzerine kurulu degil maalesef .
Zaten insanın en çok canini yakanda sen yapamadığın için bu kadar acı çekerken çevrenin seni yaftalamasi daha çok ailenin yaftalamasi .
Turkiyedeki ailelerin en temel sorunu koşulsuz sevgi eksikliği ...

Basiniz sag olsun. Bende kendim olmek degil ama beni uzen insanlarin olmesini istemek gibi bir duygu var, ta kucukken babama karsi baslamisti. Bu da hastaliktir belki bilemiyorum, ilk defa dillendiriyorum açikçasi

Psikiyatri giriş 1001

Bu kadar duygusuz olmak için çok çabalıyor musun?

Hep yaptığın şey bu..
Bdv de ne işin var bilmem.

Konu sahibi basınız sağolsun.

Dün bir yakınım geçmişte 2 kez intihar girişiminde bulunduğunu anlattı. Şimdi çok daha iyiyim dedi.
Gerçekten zor bir hayatı var iyi mücadele ediyor.

Hiç ölme isteği duymadım nasıl bir şey anlayamıyorum.
Allah kimseyi canından geçecek noktaya getirmesin amin..

Maalesef. Değerlendirildiğinde, kontrol altına alındığında mükemmel olabilecek bir yetenek; hayatı boyunca kendini ezik hissetmesine sebep oldu. Onu anlayacak, farkedecek kimsesi olmadı. Şimdi elimizden kayıp gidiyor, daha şimdiden bana payıma düşeni verdi bile.

Basiniz sag olsun. Bende kendim olmek degil ama beni uzen insanlarin olmesini istemek gibi bir duygu var, ta kucukken babama karsi baslamisti. Bu da hastaliktir belki bilemiyorum, ilk defa dillendiriyorum açikçasi
Eğer obsesyon gibi sürekli aklınızda değilse ,
Akliniza geldiğinde şiddeti bas edilebilinenden yüksek değilse
Ve eyleme geçmiyorsanız;
Patolojik degil savunma mekanizmasıdır

Eğer obsesyon gibi sürekli aklınızda değilse ,
Akliniza geldiğinde şiddeti bas edilebilinenden yüksek değilse
Ve eyleme geçmiyorsanız;
Patolojik degil savunma mekanizmasıdır
yok, sadece beddua etme hissi diyebilirim...

bi akşam gayet mutlu, birlikte okey oynadığım arkadaşımın sabah intihar haberini almıştım. kurtulmuştu çok şükür.
ama tek seferle kalmadı, defalarca intihar etti..
bipolar teşhisi konuldu en sonunda.
ölüm isteği geldiği anda, öleyim de benle uğraşmaktan kurtulsunlar, herkes rahat eder diye düşündüğünü söyledi
bir gün o yoğun bakımdan çıkamayacak biliyorum. bir değil iki değil üç değil..

çok zor, başınız sağolsun

Kimsenin edindiği tecrübeyi bilmeden
Ne konuşuyorsun?
Tam da gel yaz sen bana diye takılıyorum burda.

Bu kadar kendini niye önemsiyorsun? Bye bye.
Ya da selamet

Evet öyle sanılıyor ;
Van gogh gibi bir deha kardesinden 3 kuruş boya parası almamak adına intihar etti veya ölüme göz yumdu .( kesinleşmedi öldürüldü mu intihar mi )
O an herkese sadece ve sadece yukmus gibi hissediyorsun . Sanki varlığının onların kalbinde hic bir duygusal karşılığı yokmus gibi

bir sürü tedavi yolu denendi, elektirkle beyinde bir kısım anıları silmeler vs, yok olmuyor.
en azından bu tedaviden sonra hiç intihara kalkışmadı ona seviniyorum. ama psikoloji hala iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…