- 30 Eylül 2024
- 202
- 46
- 13
- 30
- Konu Sahibi mormenekse94
Birileri ile konuşmaya ihtiyacım var. 30 yaşındayım. Bugüne kadar hep kazı kazan bir hayatım oldu. Birşeyleri kazanmak elde etmek için hep çok fazla çabalamam gerekti. Muhafazakar bir ailede büyüdüm.Bu nedenle ne sosyal bir hayatım nede arkadaşım vb. Olmadı. Ailemle de çatışma içindeydim. Hiçbir karar alamıyordum. Hep babam benim adıma karar alıyordu ne okuyacağım nerde okuyacağım ne yapacağım. Bir şekilde üniversite okudum bir bölüm zar zor. Sonra yüksek lisans yaptım ama bin bir türlü mücadeleler sonucunda babamla. Neyse bir şekilde o da bitti . Ama hayatım bir türlü istediğim gibi olmadı. Babam o olmaz bu olmaz diye diye bir sürü şeye zaten engel oldu Gelişimim açısından . Istedigim seyleri de yapamadim. Sonra y.l. bitince evlendim. Zar zor uğraşlar sonucunda bir bankada işe girdim (bankacı olmayı düşünmemiştim ). 4 sene canla başla çalıştım. Herkesten çok daha fazla çalışmak durumlarında kaldım hep ,her gelene is öğretmek, bu nedenle işi tek başıma yapmak falan derken herkesten çok daha fazla emek harcadım. Çok zor zamanlar geçirdim ama buradaki bu özverim karşısında haksizliga ugradim . Herkes benim ustumden geçinmeye çalıştı çünkü ve ben artık mental olarak çöküşe geçtim. Bu noktada sesimi biraz çıkarınca müdürle aramız açıldı. Günün sonunda ben artık psikolojik fiziksel olarak çöküşe geçtim tüm hayatın birikmişligi uzerine birde kullanilmaya calisma yapilan haksizliklar derken dayanamadim artik istifa ettim .4 yıllık emeklerim çöp oldu suan işsiz kaldım. Bunları neden anlattım parça parça. NE YAPTIYSAM NEYE ÇABALADIYSAM BİR TÜRLÜ OLDURAMADIM OLMADI . boşa kürek çekmek gibi hep. Neyi tutsam elimde kalıyor bir şekilde gibi. Hayatta bir türlü TUTUNAMADIM. Ne sosyal bir çevrem var ne arkadaşım. Ne istediğim bir okulu bölümü okuyabildim ne istediğim işi yapabildim .bide bunun yanında işsizde kaldım. Yine sıfıra sıfır elde var sıfır. Sanki ben hayatta kendime düzen kurmaya yer edinmek için birseyler yapmaya çalıştıkça hayat herseyi tepetaklak yapıyor gibi. Hiç iyi değilim . Fiziksel ve ruhsal olarak çökmüş haldeyim . Yaşama sevinci ve çabalama isteğim kalmadı enerjimde kalmadı. Sona gelmiş gibi hissediyorum kendimi içim geçmiş gibi. Bundan kurtulabilir miyim ne yapacağımı bilmiyorum birseyler soyleyin