Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

Bana uygun değil. Flört etsem burda da yığınla erkek var. Ben sadece evlenebileceğim, olabilecek en mantıklı kişi ile görüşmeyi yeğliyorum. Yoksa erkek çok. Güney Afrika ya gerek yok.
Iyi de flort etmeden dogru insani nasil bulacaksin?
Gbt'sine mi bakacaksin yada nedir yani

Cherry birlikte gidelim mi :KK70:
Valla okuyunca gidesim geldi.
Hazır benimki de Afrikadayken :KK70::KK70::KK49:

Valla Bati Avrupali erkeklerde is yok panpa, asiri efendi ve saygililar evlenmelik erkek yani:KK70:
Gecende bir adam cikma teklif etti ama nasil edepli iskartini uzatti bir ara Istanbulu tartismak icin yemek yiyelim dedi. Oysa ki Italyanlar oyle mi gorur gormez Bellaaaaa diye bagirmaya basliyorlar:sampiyon: Kadin oldugumu unuttum yahu, odun kutugune dondum

canım daha senin yaşındakiler bekarlar ya. sen aç ellerini dua et bu mubarek günlerde.abdest al sabır dile. rabbim gönlüne göre vericektir umarım. sanmaki herkes çok mutlu. evli olsan kynana derdi olan var koca derdi olan var benim gibi yıllardır çocuk hasreti çeken var. varda var yani. o yuzden dua et
Bu konuda da kendime çok kızıyorum. Eskiden daha inançlı biriydim. Allah affetsin çok da saçma isyankar sözlerim oldu. Şimdi dua falan da etmiyorum. Nasıl olsa hiçbir şey düzelmeyecek diye...

Valla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmaz:KK200:Adamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar:KK50:
Ben de aynısını yazacaktım.
Madem iyi kazanıyorsunuz yurtdışı tatilleri yapın. Gezin tozun, farklı insanlar, kültürler, lezzetlerle tanışın. Emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
İlaçlarınızı da asla doktorunuzun tavsiyesi dışında ne bitiren ne dozları ile oynayın. Doktorunuzu dinleyin.
Ama mutlaka, mutlaka yurtdışı seyahatlarine başlayın. Turlarla gidin, yeni yeni arkadaşlıklar ve çevre için çok keyifli bir başlangıç olacaktır. İlla flört olmak zorunda değil, çok güzel dostluklar kurup vizyonunuzu genişletebilirsiniz. Dar ve kapalı çevreniz sizi boğuyor.

Ben de aynısını yazacaktım.
Madem iyi kazanıyorsunuz yurtdışı tatilleri yapın. Gezin tozun, farklı insanlar, kültürler, lezzetlerle tanışın. Emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
İlaçlarınızı da asla doktorunuzun tavsiyesi dışında ne bitiren ne dozları ile oynayın. Doktorunuzu dinleyin.
Ama mutlaka, mutlaka yurtdışı seyahatlarine başlayın. Turlarla gidin, yeni yeni arkadaşlıklar ve çevre için çok keyifli bir başlangıç olacaktır.
Teşekkürler. İşim gereği de gidiyorum zaten. Fakat bu yıl düşünmüyorum döviz fiyatları çok yüksek.

Adam sizi salak yerine koymamış. Dürüst davranmış. Daha çok gençsiniz. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Çoluk yok çocuk yok. Hayatınızı yaşayın. Karşınıza uygun insanlar çıkacaktır. Acele etmeyin.
Evet kötü birisi değil belki ama beni zaten tanıyordu. O zaman gelmeseydi. Ergen gibi davrandı. Bu yüzden cnm sıkıldı.

Aslında şehir değiştirmek istedim. Şu an yaşadığım şehirden 1800 km ötede bir şehire gidecektim. Ama ailem çok üzüldü. Onları öyle boynu bükük bırakıp gidemedim. Şehir değiştirme işini 3-4 yıl rafa kaldırdım.
Çevreden memnun değilsen ilk olarak Çevresi değiştir gercekten iyi geliyor .
Ailenin ne bağlayıcılığı var ki bulunduğun yerde?
Onlarda gelsin seninle .

Ben depreyonun dibini görmüş biri olarak yazıyorum 1,5 yıl tedavi gördüm.Bu karamsar düşünceler obsesyondan oluyor.obsesyon+ansiyete+depresyona hep eşlik eder mutlu oldugun gün sayısı çok azdır.Hep olumsuz düşüünr felaket senaryoları yazarsın.İlk başta tedavinize devam edin ilaç + terapi şeklinde yoksa tedaviden net cavap alamazssınız.Yarım tedavidir sadece ilaç.İyi bir Pskiyatr+Pskolog bilişsel terapi görerek kalıcı bir şekilde iyleşebilirsiniz.Sonra kurs ve tatillere gidersiniz.Sosyal çevrenizi genişletirsiniz.

6 koca yıl olmuş boşanalı.
Üzerinizden atın artık şu mutsuzum halini...
Eski eşinizden haber mi alıyorsunuz? Sosyal medyadan falan takipte misiniz?
Kıyas mı yapıyorsunuz? Evlendi, çocukları oldu falan diye mi bu haliniz? Daha 31 yaşındasınız...
gençsiniz, işiniz gücünüz, aileniz var...
Yalnız mutlu olmayı başardığınızda gerisi kendi gelecek zaten...

Cok üzüldüm sizin adınıza ama bir de bana bakın 28 yasındayım ayrıldım bir oglum var suan 9 yasında ailemle yasıyorum ve o insan sürekli namusuna leke sürüp ölümle tehdit ediyor engellememe ragmen cevrem den birinden ulasıyor peki söyler misiniz kım mutsuz olmalı bence hayatının degerim bil

Evreka!!! Mutsuzlugunuzun sebebini buldum. Baskalarinin duygularini kendi konforunuzun ustunde tutmak.

Gidin ve mutlu olun. Sizi mutlu gormek onlari da mutlu edecek, etmeli...

Yasiniz cok genc daha. Hayatiniz ikiniz bir yol haritasi yapacak opsiyona sahip. Muhafazakar ve kucuk cevreler kalip yargilarin yikilmadigi yerlerdir. Hem erkekler hem kadinlar sosyal baski uygular. Gidin...

Valla Bati Avrupali erkeklerde is yok panpa, asiri efendi ve saygililar evlenmelik erkek yani:KK70:
Gecende bir adam cikma teklif etti ama nasil edepli iskartini uzatti bir ara Istanbulu tartismak icin yemek yiyelim dedi. Oysa ki Italyanlar oyle mi gorur gormez Bellaaaaa diye bagirmaya basliyorlar:sampiyon: Kadin oldugumu unuttum yahu, odun kutugune dondum
Oyyy, o zaman bi Italya olur panpa.
Kendim icin birsey istiyorsam namerdim, sirf senin iyiligin için :KK70:

Back
X