Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Merhaba arkadaşlar canım yine çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. 6 yıl önce boşandım çocuğum yok 31 yaşındayım. İyi bir işim ve iyi bir ailem var. Bunlar pozitif şeyler. Ama ben hayatı hep olumsuzluklarıyla görüyorum. Bu duygu durumunu bir türlü üstümden atamadım.
Kendime çok üzülüyorum. Her gün batağa gidiyor gibiyim. Sağlığıma dikkat etmiyorum, parama dikkat etmiyorum. Uzun bir süredir majör depresyon tedavisi görüyorum. İlaçlar da beni mahvetti, onları da 20 gündür kullanmıyorum. Artık çok yoruldum. Yaşadığım yer muhafazakar bir şehir. Boşanmış olmak hala yadırganıyor buralarda. Bu yüzden mi bilmiyorum ama doğru düzgün biri de karşıma çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde 45 yaşında 2 çocuklu bir adam çıktı. Onu bile yaş farkına rağmen acaba olur mu diye düşündüm. Hatta burada konu bile açmıştım. Sonra adam sen çok genç ve güzelsin, ben korkuyorum, sen daha iyilerine layıksın deyip gitti. Resmen bana salak muamelesi yaptı anlayacağınız. Bu olayda beni üzdü iyice. Düştüğüm hale bak dedim kendime.
Mesele evlilik ya da erkek değil ama kendimi sürekli çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum. Bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Sık sık ağlıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. Öyle işte. Dertleşmek istedim.

Senin daha önceki konularını da Hatırlıyorum .
Bu kadar çok üzülme hayatta herkesin bi kısmeti vardır . Gün gelecek o da seni bulacak .
Kapalı çevrede insanı bunaltıyor . Hep aynı kişiler , hep aynı hayatlar, hep aynı dar fikirler .
Yer Değiştirme imkanın yok mu ?

Merhaba arkadaşlar canım yine çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. 6 yıl önce boşandım çocuğum yok 31 yaşındayım. İyi bir işim ve iyi bir ailem var. Bunlar pozitif şeyler. Ama ben hayatı hep olumsuzluklarıyla görüyorum. Bu duygu durumunu bir türlü üstümden atamadım.
Kendime çok üzülüyorum. Her gün batağa gidiyor gibiyim. Sağlığıma dikkat etmiyorum, parama dikkat etmiyorum. Uzun bir süredir majör depresyon tedavisi görüyorum. İlaçlar da beni mahvetti, onları da 20 gündür kullanmıyorum. Artık çok yoruldum. Yaşadığım yer muhafazakar bir şehir. Boşanmış olmak hala yadırganıyor buralarda. Bu yüzden mi bilmiyorum ama doğru düzgün biri de karşıma çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde 45 yaşında 2 çocuklu bir adam çıktı. Onu bile yaş farkına rağmen acaba olur mu diye düşündüm. Hatta burada konu bile açmıştım. Sonra adam sen çok genç ve güzelsin, ben korkuyorum, sen daha iyilerine layıksın deyip gitti. Resmen bana salak muamelesi yaptı anlayacağınız. Bu olayda beni üzdü iyice. Düştüğüm hale bak dedim kendime.
Mesele evlilik ya da erkek değil ama kendimi sürekli çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum. Bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Sık sık ağlıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. Öyle işte. Dertleşmek istedim.

bence siz kendinizi dramatize ediyorsunuz. boşandıktan sonra kadınları anlayamıyorum, neden mutsuz oluyorsunuz neden illa birisi hayatında olacakmış gibi kendinizi mutsuz ediyorsunuz. İlk önce kendi içinizde mutlu olun, hayatı yaşayın, gezin tozun. İnsanların size laf söylemesine izin vermeyin. Siz ne kadar güçlü durursanız insanlar o kadar haddini bilir. Tüm bunları yaptığınızda zaten kendizi iyi hissedip hayatınıza da birisini alabileceksiniz. Lütfen güçlü ve mutlu olun.

Senin daha önceki konularını da Hatırlıyorum .
Bu kadar çok üzülme hayatta herkesin bi kısmeti vardır . Gün gelecek o da seni bulacak .
Kapalı çevrede insanı bunaltıyor . Hep aynı kişiler , hep aynı hayatlar, hep aynı dar fikirler .
Yer Değiştirme imkanın yok mu ?
Aslında şehir değiştirmek istedim. Şu an yaşadığım şehirden 1800 km ötede bir şehire gidecektim. Ama ailem çok üzüldü. Onları öyle boynu bükük bırakıp gidemedim. Şehir değiştirme işini 3-4 yıl rafa kaldırdım.

Valla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmaz:KK200:Adamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar:KK50:
Öyle bir kadın hiç olmadım. Olamam da. Tek başına kuzey Avrupa ya gittim. Ama tabi sadece gezdim .

adam gerçekten dürüst ve düzgün biriymiş. sende kendini yıpratma. 2. bir evlilik yapıp şuanki halini mumla aramak istemezsin dimi

Valla panpa bence gencsin guzelsin madem paran da var al bir Lizbon veya Guney Italya bileti. Ver elini gunery avrupali erkekler, olesiye flort et yalnizlik falan kalmaz:KK200:Adamlar daha havaalanindan laf atmaya basliyorlar:KK50:
Cherry birlikte gidelim mi :KK70:
Valla okuyunca gidesim geldi.
Hazır benimki de Afrikadayken :KK70::KK70::KK49:

Hep konularınız boşandım, mutsuzum üzerine...

neden kendinize bu kadar zulmediyorsunuz

mutlu olmanın evli olmaktan başka yolu yok mudur?

İstemem tabiki, kim isterki. Ama ben de isterdim çocuğum olsun, beni seven biri olsun. Bunları ben de haketmiştim. Ama olmadı.

olmadı dediğiniz daha 31 yaşındasınız. forumda 31 olup da henüz hiç evlenmemiş kadınlar da var. hayat mı biityor 31 yaşında?

Öyle bir kadın hiç olmadım. Olamam da. Tek başına kuzey Avrupa ya gittim. Ama tabi sadece gezdim .
Yahu ne var bunda? Oyle bir kadin olamam filan?
Sanki size ahlak dışı birsey teklif edilmiş gibi.
Git flort et, hayatina bak diyor sadece MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Ee iyi madem evde yas tutmaya devam edin siz.
Drama devam

İstemem tabiki, kim isterki. Ama ben de isterdim çocuğum olsun, beni seven biri olsun. Bunları ben de haketmiştim. Ama olmadı.
canım daha senin yaşındakiler bekarlar ya. sen aç ellerini dua et bu mubarek günlerde.abdest al sabır dile. rabbim gönlüne göre vericektir umarım. sanmaki herkes çok mutlu. evli olsan kynana derdi olan var koca derdi olan var benim gibi yıllardır çocuk hasreti çeken var. varda var yani. o yuzden dua et

Ablacim ben de "oyle" bir kadin degilim, flortoz falan degilim yani ama isin numarasi zaten adamlar flortoz. :KK48: Adamlar laf atiyor, sen de kibarca tesekkur ediyorsun ya da guluyorsun ama havani buluyorsun o kadar!

Acilirsin diye soyledim. Kukumav gibisin yahu, bu kafayla Brad Pitt onune gelse kara bahtim kor talihim dersin. Git, ye, ic, denize gir, sokaklarda gez acilirsin biraz. Cek ustune efil efil bir elbise, tak koluna plaj cantani Allahhhhhh butun sehir senin. Bir gununu de heykel kursu, sarap tadimi vb bir aktiviteye ayir, sosyalles. Al bak bunu buldum, kucuk grupla yurume ve gastronomi turu fiyati da 45Eurodan basliyor:

https://www.tripadvisor.com/Attract..._with_Food_and_Wine_Tastings-Lisbon_Lisb.html

Kendini eve, hayata, disariya, insanlara kapatma. Biraz neselenecek aktiviteler yap demistim sadece kotu yola dusurmek niyetim yoktu:KK30:

Son düzenleme:
Yahu ne var bunda? Oyle bir kadin olamam filan?
Sanki size ahlak dışı birsey teklif edilmiş gibi.
Git flort et, hayatina bak diyor sadece MissCherryBlossom MissCherryBlossom
Ee iyi madem evde yas tutmaya devam edin siz.
Bana uygun değil. Flört etsem burda da yığınla erkek var. Ben sadece evlenebileceğim, olabilecek en mantıklı kişi ile görüşmeyi yeğliyorum. Yoksa erkek çok. Güney Afrika ya gerek yok.

Sen daha iyilerine layıksın lafı canımı sıktı. Bana açıklama yapsaydı tmm derdim zaten.

Ablacim adam gayet duzgun davranmis seni aptal yerine koyma vb durumu yok ki. Adam 45 yasinda, 2 cocuklu sen genc bir kadinsin adam sana ne verebilir ki? Bknz Adnan Bey-Bihter tipi evlilik, kadin bir noktadan sonra bayiliyor pijama terlik muhabbetinden, beklentilerini bulamiyor kendine daha uygun, yasiti insanlara yoneliyor.

Back
X