- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 40
- Konu Sahibi Munevvergul
Ben bu konuda size katılıyorum. Ancak konu sahibi bizim gibi düşünmek zorunda değil. Bir düşüncenin doğruluğuna yada yanlışlığına biz karar veremeyiz. Burada her insan doğrudan birisini hedef alıp hakaret etmediği sürece fikrini söyleyebilir. Birbirimize karşı saygılı olmalıyız.Art niyet mi :)
Ben sizi anladım da siz beni hiç anlamadınız. Hala kolayca konuşup günahıma giriyorsunuz. Beni tanımadan art niyet vs diyemezsiniz.
Sizin o mesajınız doğru değildi. Analadoluda bu böyle olabilir. Eski topraklar öyle görmüş öyle yorumlar. Bunu anlarım ama sizin gibi gençler böyle yaklaşmamalı.
Ben art niyetliysem siz nesiniz acaba bir gelinin ne mutlu gününü şımarıklık vs diye yorumlayıp kendinize pay çıkarmışsınız...
Yok evlere giden sevgilileri olanlar hanımefendi oluyolar vs demeniz yanlış işte.
Bana kırıcı konuşmak yerine neden yanlışınızı kabul etmiyorsunuz.
Kendinizi haklı çıkarmaya çalışırken başkalarına laf etmeyin. Mutsuzlugunuzu anlıyorum. Ama kendi sıkıntımızı anlatırken neden başkalarının günahına girelim ki...
Bütün yorumlarımda kendimi açıkladım ama siz hala anlamadıgımı art niyetli oldugumu söylüyorsunuz.
Çok mu zor yanlış anlattım düşüncemi demek.. hala daha kırıcı yazıyorsunuz