Hayata tutunamadım (Boşanma, depresyon, ümitsizlik)

Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
Nasıl sizin boşanmış olmanız bir kusur bir defo bir eksiklik değilse bazı kadınların çok flörtü olması sevgilileriyle beraber kalmaları da eksiklik değildir. Sefaları olsun

Bir de dürüst kadınlar acı çekiyor falan yazmışsınız , üniversitede sevgilisi olan kızlar şimdi hanımefendi oldu yazmışsınız vs.Bu düşünce tarzı gerçekten çok kötü ve sizi aşağı çekiyor.Kadınla erkek beraber olmak için yaratılmıştır.Erkeklerden bu kadar kaçıp , uzak durmaya çalışıp , sevgilisi olan kızları kötü bişeyler yapmış gibi görüp sonra da tekrar evlenip yuva kurmayı istemek nasıl bir çelişkidir? Ben de hep dürüst yaşadım , sevmediğim ama benden hoşlanan adamlara seviyorum demedim , hiçbir erkeği kandırmadım , üniversitede bile sevgilim yoktu ama kimseye de sevgilisi var diye kötü gözle bakıp onlar bile hanımefendi oldu demem , diyemem.Sevgilisi olmak flört etmek bir erkeği sevip ona bağlanmak ayıp mı? Yanlış mı? Yanlışsa neden tekrar evlenmek istiyorsunuz? Bilmiyorum , bence bir psikologa gitmelisiniz.Yaşınız çok güzel.Gençsiniz.En güzel çağlarınız.Bu yılları bu üzücü karamsar düşüncelerle heba etmeyin.

İnanin çok guldum bu yazdığınıza. Psikolojinizi de anlamaya calisiyorum bir yandan, ancak olmadiginiz kadin tipini otekilestirmek kotulestirmek sizin hayatinizi daha iyi yapmaz. Aksine, icinizden gelen bu kotu dusunceler başka kotu dusunceleri getirir ve onlar da başkalarını. Ve surekli kotu dusunen mutsuz biri olarak yasamaya devam edersiniz.
Nacizane önerim, İlaclara kendi kafanıza göre baslayip kendi kafaniza göre bırakmayın. Bu siz de dengesizlige sebep olur. Normalde olmayacaginiz kadar kotu olursunuz. İnanin bu ilaclari hafife almak en buyuk hataniz olur.
Ben asıl seyi merak ediyorum ama, tamam küçük bir yer. Tamam erkekler çok da masum değiller. Hepsini anliyorum.
Ama Peki ya arkadaşlariniz? Yani hiç arkadasiniz var mı orada? Ama öyle tirttan değil, komik hayati sizin kadar ciddiye almayan sizin nesenizi keyfinizi yerine getirecek?
Bence arkadaş bulun kendinize. Ama geyik arkadaş. Yani böyle kafayi kirmis olanlardan biraz, hayati ve olaylari sizin kadar ciddiye almayan biri. Ondan ogrenecek çok seyiniz ve beraber gecirecek çok guzel vakitleriniz olur eminim.
Evet yalnızlık zor, ancak yalnız olmamanin tek kosulu evli olmak değildir.

Bu arada, ben hiç simarik biri değilim. İnanin nazli kaprisli falan da değilim. Allahim isteyen herkese nasip etsin, guzel kendi halinde mutlu bir evlilgim var. Yani diyeceğim, tanistiginiz insanlarin meslegine tipine ailesine baktiginiz gibi o insanın kendisine de bakın, simarik olmaniza gerek kalmadan sizi güzel kalbinizle kendi kirilganliginizla sevecek mutlu edecek birileri olacaktır. Güzel bakın ki, güzel göresiniz.

Yanlış alıntı yapmışsınız ben konu sahibesi değilim:KK48: Yeni üyeyseniz normal ama, konu sahibesi ilk mesajın sahibi kişi oluyor.

Ötekileştirmek falan entel şeyler yazınca benim pisssskolojime inmiş olmuyorsunuz yalnız. Ben sadece yaptığım gözlemi söyledim ve kafası çalışan bir insanım etrafımdaki insanlar da gözlemlerime ve tahminlerime güvenir hem profesyonel işlerde, hem de diğer insanlar hakkında.

Para avcısı, evi arabası var mı maaşı var mı yoksa defol git şeklinde takılan hesapçı kitapçı tip daha kıymetli
Naz kapris trip kafa ütüleyen tipler daha kıymetli

Aynı şekilde erkeklerde de p.ç olarak tanınan tiplere aşık oluyor kadınlar, kendi halinde, efendi, insan gibi davranan erkeklere kimse aşık olmuyor. P.çten kazığı yiyip oturunca efendi kıymetli geliyor da öyle evleniyorlar. Ya da efendi, işi de var, düzgün de bir insan haydi evleneyim ari şeklinde kimse efendi erkeklere aşkından ölmüyor maalesef:KK12::KK12:

kim ne derse desin arkadaş burda bana artistik şeyler yazacağınıza çevrenize bakın biraz benim istatistik doğru mu yanlış mı anlarsınız:ruh:

Hala da anlamadıysanız buyrun::KK55: Yaptığım istatistiğe yanlış demeyin çarpılır gidersiniz vallaaaa (Adnan hoca mode on):halay:

Bu forumda üstüme laf söyleyecek koçyiğit az:KK12:, yeni olmanıza veriyorum ve konuyu daha fazla dağıtmadan kaçıyorum:63:

Yanlış alıntı yapmışsınız ben konu sahibesi değilim:KK48: Yeni üyeyseniz normal ama, konu sahibesi ilk mesajın sahibi kişi oluyor.

Ötekileştirmek falan entel şeyler yazınca benim pisssskolojime inmiş olmuyorsunuz yalnız. Ben sadece yaptığım gözlemi söyledim ve kafası çalışan bir insanım etrafımdaki insanlar da gözlemlerime ve tahminlerime güvenir hem profesyonel işlerde, hem de diğer insanlar hakkında.

Para avcısı, evi arabası var mı maaşı var mı yoksa defol git şeklinde takılan hesapçı kitapçı tip daha kıymetli

Aynı şekilde erkeklerde de p.ç olarak tanınan tiplere aşık oluyor kadınlar, kendi halinde, efendi, insan gibi davranan erkeklere kimse aşık olmuyor. P.çten kazığı yiyip oturunca efendi kıymetli geliyor da öyle evleniyorlar.

kim ne derse desin arkadaş burda bana artistik şeyler yazacağınıza çevrenize bakın biraz benim istatistik doğru mu yanlış mı anlarsınız:ruh:

Hala da anlamadıysanız buyrun::KK55:

Miss seni seviyorum ve yorumlarını çok beğenirim hep.Ama bu düşüncene ben de katılmıyorum.Öyle kadınlar sevilse bile eninde sonunda bir yerde çuvallıyorlar emin ol.Erkeklerin de bir çoğu artık gözünü açtı.İki güzel söze iki ilgiye yapmacık tavırlara makyaja bakıma kanmıyorlar.Yol arkadaşlığı , iyi kalplilik , dürüstlük , sadakat arıyorlar.O dediğin türdeki kızlarla olan erkekler de dışardan efendi görünüp aslında boş olan adamlar bence.O yüzden bize kötü kadınlar iyi erkeklerle birlikteymiş gibi geliyor olabilir.Düşüncelerimizin hayatımızı etkilediğini düşünenlerdenim.Nasıl düşünürsen başına o tür şeyler geliyor.Kötü kadınlar daha kıymet görüyor dedikçe bu devam ediyor gibi sanki.Benim düşüncem bu şekilde.Genellememek gerektiğini düşünüyorum.

İlaçları kendi kendinize bırakmadınız inşl. çünkü doktor dozunu düşürerek bıraktırıyor. Aniden bırakma olumsuz etki yaratır.

Amca kızımda boşandı ve on sene bu sorunları yaşadı. Sonunda. Bekar yakışıklı biriyle evlendi çocugu oldu. Ama haribim hala çalışıyo çünkü kocası iş güç sevmez.

Yani şu hayat okdr kısayken...siz neden kendinizi şartlandırarak üzüyorsunuz. İnşl hayırlı kısmet çıkar karşınıza ama yinede negatif düşünmeyin. Kendinizi sevin.

Siz herşeyden herşeyden daha değerlisiniz.

Sevmek, sevilmek, sevişmek, güvenmek, inanmak, hayatın yükünü paylaşmak birer ihtiyaç. Aynı yemek içmek boşaltım yapmak gibi. Yani bunları isteyen biri ahlaksız veya evlilik düşkünü olmuyor sadece ihtiyaçları konusunda dürüst davranmış oluyor. Yani hisssttikleriniz insan olmanın bir gereği. Bunların eksikliği her insanı kötü etkiler. Sizin gibi birçok insan var yalnız değilsiniz. Hatta ne zaman acaba bekarken daha mı iyiydi boşansam nasıl bir hayatım olur diye düşündüğümde bu ihtiyaçlarımı karşılayacak birini bulamazsam daha mutsuz olurum diye korkmuşumdur. Bence sizin için en iyi tedavi sevilmeye değecek bir adamla tanışmak. İnşallah karşınıza öyşe biri çıkar.

Aynı şekilde erkeklerde de p.ç olarak tanınan tiplere aşık oluyor kadınlar, kendi halinde, efendi, insan gibi davranan erkeklere kimse aşık olmuyor. P.çten kazığı yiyip oturunca efendi kıymetli geliyor da öyle evleniyorlar. Ya da efendi, işi de var, düzgün de bir insan haydi evleneyim ari şeklinde kimse efendi erkeklere aşkından ölmüyor maalesef:KK12::KK12:

Hala da anlamadıysanız buyrun::KK55: Yaptığım istatistiğe yanlış demeyin çarpılır gidersiniz vallaaaa (Adnan hoca mode on):halay:

Bu forumda üstüme laf söyleyecek koçyiğit az:KK12:, yeni olmanıza veriyorum ve konuyu daha fazla dağıtmadan kaçıyorum:63:

Ben de sizi çok severim ya, yukarida bir arkadaş yazmış ya. Vallahi severim..ben zaten çok kolay insan severim.

He ya, yanlış alıntı. Farkettim duzelttim kimse farketmeden diye sevindim ama; buranin yerlisine denk gelmişim. Onu bilemedim.

Videoya gerek yoktu ama, benim anlamam yüksektir. Mesela buralar hep sahipliymis, nicklerin oralarda yazan uyenin statusu dikkate alıncakmis. Hemen anladım.

Velhasil dilerim konu sahibi tez vakitte mutlu olur. Tüm bunlarla beraber insanlarin 'instagram mutluluklari' beni hiç etkilemez. Simarik insanlarin her istediginin oldugu o saçma sapan hayatları da buna benzetirim ben. Buydu kastim. Bence siz de zaten anlamistiniz.

Orası öyle cnm. Biz sadece dürüstçe herkese duyurduk evlendik. Sosyal medyada bazen görüyorum, üniversitede gezmediği adam kalmayan, sevgilisinin evinden çıkmayan tipler öyle birer hanımefendi olmuşki. Sorsan bana boşanmış derler.
Bakış açınız çok kırıcı.
Ünv de ilk sevgili oldugum adamla evliyim. Evimede gelir giderdi. Ve ben aileme bunu söylerdm. Eve gitmek demek fuhuş yapmak demek değildir. Keşke herkes bukdr yakın olup tanıma şansı elde etseydi... genelleme yapmak pek doğru değil. Her konuda...
Evet bi sürü insanla çıkan kız erkek arkadaşlarım vardı. Birinden ayrılmak kötü bişey değildir..utanılacak bişeyde değildir.
Hatta bence güçtür. Hoşlanmış,tanımış,sevmiş,emek vermiş. Ama bakmış ilerisi yok ayrılmayı tercih etmiş. Nasip kısmet. Üç srvgilisi olanın hanımefendi olmaya hakkı yokmu. Yada beyefendi...

Para için yada başka çıkarlar için olan ilişkileri kast etmiyorum.
Ama sevgililik anormal gibi hatta ayıp gibi yansıtmayın...
Psikolojik boşluktan,ilgisizlikten,ailesel sorunlardan vs vs bi sürü etken vat. İnsan boşluga düşüp yanlış karar alabilir. Bi kere o kararı aldı diye ömür boyu damgasını taşımak zorunda değil kimse...

Ohhh üniversitemide okudum. Sevgilimle gezdim tozdum eğlendim çalıştım kavga ettim ayrıldım geri barıştım... herşey harikaydı. Büyüdüm. Ve HANIMEFENDİYİM :KK49::KK49:
Ne sanıyosunuz kocalarımız bize kötü kadın muaemelesi mi yapıyor yada yapsın mı. ? Hangisi sizin bakış açınızı iyileştirmeye yeter acaba.
Evlenmeden öpüştüm diye anlıma oynak mı yazsınlar yani bu mudur kadının değeri:63:

Yok yani sizi neden rahatsız edebilir ki birinin hanımefendi olmasıı. Bütün kadınlar bunu hak eder.

Son bir yorum yapıp susayım.
Genelleme yapmamalısınız uzun bi süre. Çünkü sadece negatifsiniz.
Kıskançlığınızı kontrol etmelisiniz. Başkalarının mutluluğu sizi rahatsız etmemeli. Her insan kendini farklı ifade eder. Yani bende bu hafta kuaförde gelin gördüm. Melek gibiydi. Öyle heycanlı hevesliydiki ve en önemlisi güveni tavan yapmıştı. Vay beee helal olsun dedim. ( bakış açınız gerçekten negatif.)

İçinde bulundugunuz buhrandan dolayı böylesinizdir umarım...

Bizler sahip olamadıklarımızı başkssına layık görmeyiz. Kıskanırız... ama bence bu tarz kıskançlık çok tehlikeli.

İnşallah hayatınız yoluna girer. :silah:

Yalnız değilsin. Asla olmayacaksın. Ama kendine acımayı bırak ve harekete geç. İlaç kullanmak yerine psikologla konuş. Konuşmazsan ilaçlar işe yaramaz. Eğer yapabiliyorsan ki yapmalısın daha aydın bir şehire taşın ve orada yaşa. Hem değişik bir hayat sana iyi gelecek hem de yeni çevreler edineceksin. Böyle kapana sıkışmış şekilde düzelmeni bekleyemiyorum. İmkansız. Açılmalı ve paylaşmalısın.

Bir dakika bu yorumunuzu görmemiştim.
Pardon ama bu sizi hiç mi hiç ilgilendirmez.
Ben de üniversitede bir çok erkek arkadaşımla beraber oldum, gezdim, tozdum, tanıdım, olmadı ayrıldım.
Şimdi bu beni ikinci el kadın ya da kullanılmış mal mı yapar?
Kime ne? Kimin ne haddine!
İnsanları özellikle kadın hemcinslerinizi bu şekilde yani yaşantılarına göre kategorize etmek ne kadar kötü, ne kadar kırıcı olduğunun farkında mısınız?

Kadınlar olarak biz birlik olmalıyız. Kendi öz seçimimizle yaşadığımız her şeyin arkasında durmalıyız. İsteyen istediyle beraber olabilir, sever, sevişir, gezer, tozar, paylaşır... Ya da gezip tozmak, sevişmek istemez evlenmeyi bekler. Kimi kadın istediği gibi şortunu eteğini giyer, kimisi ben başımı kapatacağım, kapalı giyineceğim der...

Ben bu kadınların hiç birine saygı duymuyorum.
Çünkü saygıdan öte SAVUNUYORUM. Herkesin özgürce ne yapmak istiyorsa yapma hakkını SAVUNUYORUM!

Ama sizin bu şekilde kadınlara ikinci el, kirlenmiş kadın muamelesi yapmanızı asla ama asla kabul edemem.
Umarım bu cinsiyetçi tavırlarınızı en kısa zamanda terkeder insanları kadın-erkek- LGBTİ+ bireyler olarak değil de sadece insan oldukları için, insani değerlerine göre yargılarsınız.

Merhaba arkadaşlar canım yine çok sıkkın sizinle dertleşmek istedim. 6 yıl önce boşandım çocuğum yok 31 yaşındayım. İyi bir işim ve iyi bir ailem var. Bunlar pozitif şeyler. Ama ben hayatı hep olumsuzluklarıyla görüyorum. Bu duygu durumunu bir türlü üstümden atamadım.
Kendime çok üzülüyorum. Her gün batağa gidiyor gibiyim. Sağlığıma dikkat etmiyorum, parama dikkat etmiyorum. Uzun bir süredir majör depresyon tedavisi görüyorum. İlaçlar da beni mahvetti, onları da 20 gündür kullanmıyorum. Artık çok yoruldum. Yaşadığım yer muhafazakar bir şehir. Boşanmış olmak hala yadırganıyor buralarda. Bu yüzden mi bilmiyorum ama doğru düzgün biri de karşıma çıkmadı. Geçtiğimiz günlerde 45 yaşında 2 çocuklu bir adam çıktı. Onu bile yaş farkına rağmen acaba olur mu diye düşündüm. Hatta burada konu bile açmıştım. Sonra adam sen çok genç ve güzelsin, ben korkuyorum, sen daha iyilerine layıksın deyip gitti. Resmen bana salak muamelesi yaptı anlayacağınız. Bu olayda beni üzdü iyice. Düştüğüm hale bak dedim kendime.
Mesele evlilik ya da erkek değil ama kendimi sürekli çok yalnız ve sevgisiz hissediyorum. Bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum. Sık sık ağlıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. Öyle işte. Dertleşmek istedim.
Canım sakin ol unutmadı ki senden değerlisi yok kendine iyi bak, ayrıca yalnızlık bir insanın kendine yaptığı en büyük iyiliktir, kendine verdiği hürriyettir. Acele etme biraz iyileştir ruhunu gerisi kolay yanlış bir karardan iyidir.

Canım sakin ol unutmadı ki senden değerlisi yok kendine iyi bak, ayrıca yalnızlık bir insanın kendine yaptığı en büyük iyiliktir, kendine verdiği hürriyettir. Acele etme biraz iyileştir ruhunu gerisi kolay yanlış bir karardan iyidir.
TEŞEKKÜRLER. Fakat çok da geç kalmak istemiyorum. Bir çocuğum olsun istiyorum. Yaş da geçiyor haliyle. Ama o çocuğa iyi bir aile ortamı sunacağım biriyle evlenmeliyim. En son gelen 45 yaşında diye bahsettiğim adam da beğendiğim biriydi, ama işte sadece beğenmekle de olmuyor. Açıkçası yaşamayan bilemez. Boktan biri (eski eş) yüzünden bunları yaşamam çok acı.

Ben de aynısını yazacaktım.
Madem iyi kazanıyorsunuz yurtdışı tatilleri yapın. Gezin tozun, farklı insanlar, kültürler, lezzetlerle tanışın. Emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız.
İlaçlarınızı da asla doktorunuzun tavsiyesi dışında ne bitiren ne dozları ile oynayın. Doktorunuzu dinleyin.
Ama mutlaka, mutlaka yurtdışı seyahatlarine başlayın. Turlarla gidin, yeni yeni arkadaşlıklar ve çevre için çok keyifli bir başlangıç olacaktır. İlla flört olmak zorunda değil, çok güzel dostluklar kurup vizyonunuzu genişletebilirsiniz. Dar ve kapalı çevreniz sizi boğuyor.
Munucugumun sonbaharda unisi açılıyor olmasaydı beraber giderdik yurtdışına
Ben de gidecek adam bulamıyorum.Yazin da gitmem zaten gidemem de.Benim sevgili kişisine bir buçuk saatlik yolu olan denize gidelim dedim de şuan param yok dedi
Ben de pek bir rezilim.Yogun tempolu iş hayatindan yine bunalıyorum adama az görüşmek yetiyor.Beni ferahlatmiyor.Oyle odun.

Munucum gel denize senle gidelim atla uçağa.18 19 20 boştayım.Sevgili kişisi gelmiyor.

Aramizda bir yas var gectigin yollardan gectim.Terapiydi ilaciydi derken bomba! gibi oldum!
Bana yaramadi ilaclar sakinlestirdi ama yasam hevesimi caldi bilmiyorum sonra durdum dedim ki "sen kendin icin biseyler yapmak istemiyorsan kimse de senin icin bisey yapamaz" Ilaclar olmadan bir kac seanstan sonra "ben oldum tamam" diyip yön degil yönler cizdim.
Yürüyeceksin tabiki hatalar olacak,yanlis insanlar olacak.Hatalarin ve yanlis insanlarin oldugunu anlayabilme yetisi bile size güc verecek.Yasiyorum be! diyeceksin.
Kazanmis oldugun basarilar ruzgarin olup o yolda hizla surukleyecek seni.Bazen gözünü,kulagini kapatmalisin ama kalbini asla!
Biliyor musun? Her gecen dakika hatta saniye.Insan hayatini tamamen degistirmeye muktedir.Bir dakikada insanlar doguyor,ölüyor.
Hic bir sey duragan degil ve daha sen yarinin ne getirecegini bilmezken bu kadar karamsarsin..Yapma!
Kiyaslama,elestirme. "Aa o oyle de ben neden degilim" bilemezsin insanlarin basini yastiga koydugunda nelerin terazisinde sastigini!
Vicdanli yasa ve adaletli.En rahat yastik vicdan gercekten de..
Insanlar paylasiyor.Yaziyor,okuyor,yorumluyoruz.
Bazen iyi ki bazen keske'ler siralaniyor ardi ardina.Keske'ler olmasa keske ama oluyor iste :)
Olumsuzluklar,olumsuzluklari ceker.Sanki inat yapiyormuscasina hep de ust uste gelir tesaduf degil aslinda..
Yeni ortam,yeni insanlar diyorum. "Aman nereye gidersem gideyim degismez bu ruh hali" demeyin oyle bir degisiyor ki.Bir gun bu soyledigimi hatirlarsiniz.. :)
Sadece zaman verin olur mu? Karamsarlik,insani en cok yaslandiran eylemlerden biri.Gerekirse düzelecek diye kandirin kendinizi ne olacak ki düzelmese?. Ama inan biseyler de yolunda gidiyor mutlaka.Yasam dengesi iste.
Bazi seyler elinizde.Size en iyi yardim edecek,iyilestirecek kisi oncelikle sizsiniz.Tabi tedavi surecinizi sonlandirmayin.Anlatmak insana cok iyi geliyor bazen de susmak.Hangisi o an iyi geliyorsa onu yapin..
Buraya yazilanlar günlük gibi.Onceki yazmis olduklariniza bakip "o zaman neyin kafasindaymisim" diyebiliyorsunuz :)
Bu bence cok guzel bisey.Degiskenlerin olmasi hep.Degisebilmek yani..
Bugun start verin,akliniza olumsuzluk dusecek gibi oldugunda aklinizi karistirin.
Cikin bir sahil yapin,sahil kiyisinda bisiklet surun ne bileyim iste ciplak ayakla kumlarda yuruyun falan.
Ama lutfen "gecmeyecek!" dusuncesiyle yasayamayin.Bu eziyeti etmeyin kendinize..

Aramizda bir yas var gectigin yollardan gectim.Terapiydi ilaciydi derken bomba! gibi oldum!
Bana yaramadi ilaclar sakinlestirdi ama yasam hevesimi caldi bilmiyorum sonra durdum dedim ki "sen kendin icin biseyler yapmak istemiyorsan kimse de senin icin bisey yapamaz" Ilaclar olmadan bir kac seanstan sonra "ben oldum tamam" diyip yön degil yönler cizdim.
Yürüyeceksin tabiki hatalar olacak,yanlis insanlar olacak.Hatalarin ve yanlis insanlarin oldugunu anlayabilme yetisi bile size güc verecek.Yasiyorum be! diyeceksin.
Kazanmis oldugun basarilar ruzgarin olup o yolda hizla surukleyecek seni.Bazen gözünü,kulagini kapatmalisin ama kalbini asla!
Biliyor musun? Her gecen dakika hatta saniye.Insan hayatini tamamen degistirmeye muktedir.Bir dakikada insanlar doguyor,ölüyor.
Hic bir sey duragan degil ve daha sen yarinin ne getirecegini bilmezken bu kadar karamsarsin..Yapma!
Kiyaslama,elestirme. "Aa o oyle de ben neden degilim" bilemezsin insanlarin basini yastiga koydugunda nelerin terazisinde sastigini!
Vicdanli yasa ve adaletli.En rahat yastik vicdan gercekten de..
Insanlar paylasiyor.Yaziyor,okuyor,yorumluyoruz.
Bazen iyi ki bazen keske'ler siralaniyor ardi ardina.Keske'ler olmasa keske ama oluyor iste :)
Olumsuzluklar,olumsuzluklari ceker.Sanki inat yapiyormuscasina hep de ust uste gelir tesaduf degil aslinda..
Yeni ortam,yeni insanlar diyorum. "Aman nereye gidersem gideyim degismez bu ruh hali" demeyin oyle bir degisiyor ki.Bir gun bu soyledigimi hatirlarsiniz.. :)
Sadece zaman verin olur mu? Karamsarlik,insani en cok yaslandiran eylemlerden biri.Gerekirse düzelecek diye kandirin kendinizi ne olacak ki düzelmese?. Ama inan biseyler de yolunda gidiyor mutlaka.Yasam dengesi iste.
Bazi seyler elinizde.Size en iyi yardim edecek,iyilestirecek kisi oncelikle sizsiniz.Tabi tedavi surecinizi sonlandirmayin.Anlatmak insana cok iyi geliyor bazen de susmak.Hangisi o an iyi geliyorsa onu yapin..
Buraya yazilanlar günlük gibi.Onceki yazmis olduklariniza bakip "o zaman neyin kafasindaymisim" diyebiliyorsunuz :)
Bu bence cok guzel bisey.Degiskenlerin olmasi hep.Degisebilmek yani..
Bugun start verin,akliniza olumsuzluk dusecek gibi oldugunda aklinizi karistirin.
Cikin bir sahil yapin,sahil kiyisinda bisiklet surun ne bileyim iste ciplak ayakla kumlarda yuruyun falan.
Ama lutfen "gecmeyecek!" dusuncesiyle yasayamayin.Bu eziyeti etmeyin kendinize..
Teşekkür ederim. Umarım başarabilirim. İlaçlar gerçekten insanı robot gibi yapıyor. Ağlamak istiyorsun anlayamıyorsun bile. Bugün karbonhidratı kesmekle başlicam hayatıma. Spora gidiyordum daha sıkılaştırıcam. Ocak ayına kadar kendime gelmeye çalışıcam. İlaçları istemiyorum artık. Kararlar, kararlar :)

Nasıl sizin boşanmış olmanız bir kusur bir defo bir eksiklik değilse bazı kadınların çok flörtü olması sevgilileriyle beraber kalmaları da eksiklik değildir. Sefaları olsun
Ama şunu demek istiyor konu sahibi boşanmış kadına dul diyorlar o kızlara hiçbirşey olmuyor demek istiyorlar.

Back
X