Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Cok sukur pozitifi sonuc aldik.RABBÎM yuzume guldu degerimiz 40 kusur cikti carsamba gunu tekrar bakacaklar.dilerim ALLAH hepimizin yuzunu guldursun.

hayırlı olsun canım.. çok sevindim.. Allah kucağına almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Merhaba bnde aranıza katılığım dedim.transferim yapilali 2 gun oldu. Bol dumalı günler geçirelim insallah.

Merhaba Bende aranıza yeni katılıyorum transferim yapilali 2 gun oldu insallah dua edelim birbirimize hayirli sonuclar alalım..buarada sende kayseridemisin onu merak ettim

Merhaba Bende aranıza yeni katılıyorum transferim yapilali 2 gun oldu insallah dua edelim birbirimize hayirli sonuclar alalım..buarada sende kayseridemisin onu merak ettim

Evet canim bende turgut beyin hastasiyim

Almışın guzel haberleri sanırım Allah devaminida böyle guzel getirisin.ilk denemenmiydi senin

Bugun aldik canim mutlu haberi.amin ALLAH isteyen herkese nasip etsin.evet ilk denememdi

Masallah..bilsem daha erken yazardım bukadar tevafuk olur,benimkisinde 21inde..yumurta toplama işleminden 3 gun sonra 2 tane 1. Kalite embiryo transfer etti Turgut bey sana kac transfer yapılmıştı canım birde kac gun sonra

Masallah..bilsem daha erken yazardım bukadar tevafuk olur,benimkisinde 21inde..yumurta toplama işleminden 3 gun sonra 2 tane 1. Kalite embiryo transfer etti Turgut bey sana kac transfer yapılmıştı canım birde kac gun sonra

Opudan 3 gun sonra 2 embriyo transfer edildi canim

Aımın insallah..canım ya hiç bı belirtin falan oldumu mesela,yada bana progestan iğne verdi sanada vermismiydi

Bende progestan igne,crinone jel,elevit,estoferm ve clexna igne vardi.yok yoktu anlayacagin 4 5. Gunde aniden basan ates oluyordu 5 10 dkka sonra geciyordu o kdr cok igne ilac kullaninca bu atesi belirtiye deilde ilaca yordum acikcasi

Bende progestan igne,crinone jel,elevit,estoferm ve clexna igne vardi.yok yoktu anlayacagin 4 5. Gunde aniden basan ates oluyordu 5 10 dkka sonra geciyordu o kdr cok igne ilac kullaninca bu atesi belirtiye deilde ilaca yordum acikcasi

Bende sadece jel günde 1 defa birde iğnem var baska bise yok bana neden vermedikiacaba digerlerini:)buarada benim transferim yapıldığı gun gece yani sabaha karsı tansiyonum düştü yere düşüp bayıldım uyandığımda esim vardi iste o nedenle çok endisenlendim acaba embriyoları bisey olcakmi veya neden böyle oldum die

Canim valla burdan okuyorum kimi opudan sonra kimi de transferden sonra cok sikinti yasamis.ALLAH'a sukurler olsun ikisinde de hicbi sikintim olmadi.insALLAH seninde diger tum arkadaslarin bebisleri de annelerine sıkı sıkı tutunurlarda yuzumuzu guldururler

Benimde bı sıkıntım olmadı çok şükür çok rahat gecti zaten bilirsin sende iste kısa süreli ve acırız islemlerdi..benim tansiyonum heyacanda düşmüştür diolar ama bilmiyorum..sen iğneyi kac gun vurulmuştun bana sadece 1 kutu yazdida

Progestani 6 gun vuruldum hastanede kalcadan,clexane olani 10 gun kendim vurdum gobekten

canım merhaba bende oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı sendede pıhtılaşma var sanırım hangi türden birde transfer sonrası hemen mi başladın bu iğneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…