canım merhaba bende oksapar kullanıyorum kan sulandırıcı sendede pıhtılaşma var sanırım hangi türden birde transfer sonrası hemen mi başladın bu iğneye?
Progestani 6 gun vuruldum hastanede kalcadan,clexane olani 10 gun kendim vurdum gobekten
Canım clexaneyi transfer sonrası gebe kalma gunünü beklediğin o araliktami vurdun yoksa opu oncesimi?
Evet canim ayni gun basladim tum ilaclara
canım devam edicekmisin peki benim doktorum teste kadar şimdilik dedi,
birde ilk yapıldığında çok kötü yanma oluyor bende bu normal mi?
Transfer sonrasi kullandim canim kan sulandirici.
Canim zaten icinde 10 tane vardi Tahlilden bi gun once bitti ve artik kullanmayacakmisim.yaparken basliyordu bende yanma sonrasinda da devam ediyordu
Merhaba Bende aranıza yeni katılıyorum transferim yapilali 2 gun oldu insallah dua edelim birbirimize hayirli sonuclar alalım..buarada sende kayseridemisin onu merak ettim
Bizede sürekli istanbula gidin orda yaptırın dediler fakat ilk denmem kendi yaşadığım sehirde denemek istedim..şimdi transferim yapıldı bakalım bekliyoruz insallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz icin..Yol arkadaşımız hoşgeldin aramıza sende
Ben istanbuldayım canım
Bizede sürekli istanbula gidin orda yaptırın dediler fakat ilk denmem kendi yaşadığım sehirde denemek istedim..şimdi transferim yapıldı bakalım bekliyoruz insallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz icin..
Yerin onemi yok bence doktor iyi olsun yeter... Yavas yavaş kocaman aile oluyoruz :) benimde test günüm Persembe bugün 9.gunum :) eğer zamanı geldiyse allahım guldursun yuzumuzu
Ne güzel yazdın hayırlısıyla....Aminn insallah hayirla sonuclansin.Rabbim Muheymin isminle bizi koru gözet sıkıntı.arimizdan kurtar,dünyaya getirmek istediğimiz bebek bizim icin hayırlıysa sen kolaylık ver hayirsizsa El Mani isminle engel ol AMİN
Bugun biraz cabuk geçti neyse hiç bir belirtim yok bana göre allahım 12 gun 12 sene gibi nasıl geçer yahu.... Hadi kelebeklerim tutunun annenize sımsıkı tutunun bana Size cok ihtiyacım var...
inşallah bebişlerin seninlendir canım bende bekliyorum bakalım ama korkuyorum...
Tatlım senin hangi gundü NOT alayım unutmayayım :)
Tatlım senin hangi gundü NOT alayım unutmayayım :)
Arkadaşlarım bir sey soracağım şimdi idrar yolları enfeksiyonu yaptı ben crinone Jeli bıraktım ya dün Ãkşam ve bugün İğne mi oldum. Protestan 50mg
Ama kalçam çooook acıyor
Resmen beze gibi oldu birde içi
Bu progestonu vurulan herkeste bu oluyor mu?
Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?