Jeli neden bıraktın progestan iğne vuruluyorum hafif acısı oluyo ama beze olmadı. İğnem 6tane o bitince jeli sabah aksam uygula dediler bana suan iğne varken jel günde 1 defa
Sonradan tekrar okuyunca gördüm canımayın 21 tes günüm senin tes günün nezaman belirti varmı....
Idrar yolları enfeksiyonu oldum ben ya0
Yan etkilerinden işte
Sabah akşam kullanıyordum
Şimdi iğneye geçtim sabah akşam
Canımmm
ayın 21 tes günüm senin tes günün nezaman belirti varmı....
Sonradan tekrar okuyunca gördüm canım
Gözümden kaçmış
Notumu aldım :)
Benim perşembe günü canım 12.günüm
Aslinda 5.gün embeiyoları
Dayanmak çok zorrr
Azra melek sendemi kayseridesin..sonuc gunümüz ayniymis 21 i..insallah hakkımızda hayırlısı olsun.
inşalah mıra gibi sende bana ümüt olursunuz sizin güzel haberinizi alırız canım.....
çok sağol canım cevapların için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizi hiç ayırmasın inşallah.
Canım testini acibademe mı gidip yaptırdın birde doktoruna falan senmi söyledin guzel haberi yoksa kendileri arayıp soruyorlarmi
Miraaa ikiz olma ihtimali var mı peki nasıl anlıcakmışız :)
Arkadaşlarım bir sey soracağım şimdi idrar yolları enfeksiyonu yaptı ben crinone Jeli bıraktım ya dün Ãkşam ve bugün İğne mi oldum. Protestan 50mg
Ama kalçam çooook acıyor
Resmen beze gibi oldu birde içi
Bu progestonu vurulan herkeste bu oluyor mu?
Allah aşkına
inşallah bunu duyunca rahatladım canım inşallah önce senin güzel haberini alırız ne zaman gidiyorsun teste canım...
Ben inaniyorum RABBIM sirayla mucizesini gonderecek topigimiz bereketlenecek
Amin canim ilk guzel haberimiz senden geldi insallah bizde arkandan geliriz 😊
Sabirsizlikla bekliyorm aslinda bi cetvel yapsak test gununu ve sonucu yazsak daha iyi olmaz mi
Mira38 cnm cok sevindim rabbim devamini getirsin inslhh degerin kat kat artsin inslhhh
Simdi kese kalp atisi bebeginin hareketlerini hissedene kadar hep bi heycan ki hicbitmiyo dogup kucağına almadan inanamiyosun:))
Benim 10 gun 387 çıkmıştı bhcg ikizdi ama biri mlsf yokoldu çok şükür biri geldi
Inslh ugurlu bi topik olurr burasi
Ilk bebek ikinci bebek sahibi olmak isteyen herkes kavuşur! !!
herkese günaydınlar anne adayları.....
Gunaydin MELEK tasiyicilari
günaydın nasılsın bugün anneliğin ikinci gunü bebiş nasıl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?