Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Bugün 11. Günüm canim

amin canım sizin dualarınıza ihtiyacımız var .....

Canim inan transferden sonra sadece kendim icin degil herkes icin dualar ettim,insanin kendine ettigi duadan cok baskalari icin ettigi dualar hem dha kiymetli hemde daha makbulmus.heran dualarimdasiniz RABBIM bu duyguyu hepinize yasatsin evlatlarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.AMİN

Son düzenleme:

Aminnn canim bende hepimiz icin dua ediyorum evlat hasretiyle yanip tutusan o minicik eller ayaklar icin canini veren bizler icin dua ediyorum Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin emegini bosa cikarmasin

Yapsan belli olur haberi alir almaz buraya kos

Biliyorum cikar ama olurda düsük bi sonuc alirsam kendimi daha cok üzerim diye bekliyorum yada olumsuz olursa.. Insallah guzel haberler vermek nasip olur da kosa kosa gelir yazarim buraya..

Biliyorum cikar ama olurda düsük bi sonuc alirsam kendimi daha cok üzerim diye bekliyorum yada olumsuz olursa.. Insallah guzel haberler vermek nasip olur da kosa kosa gelir yazarim buraya..

Bende korkudan gununu bekledim.ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasin

amin canım rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah dualarımız sizinle

Insallah canim Rabbim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin.. Belirti olayina gelince benimde hic yok sadece 5 ve 6. Günlerde karin agrilarim oldu aralikli sonra gecti simdi hic bisey yok. Adet agrisi gibi agrilar olmasi iyiymis insallah bebislerin siki sikiya tutunmustur canim sana

inşallah bunu duyunca rahatladım canım inşallah önce senin güzel haberini alırız ne zaman gidiyorsun teste canım...

Ben inaniyorum RABBIM sirayla mucizesini gonderecek topigimiz bereketlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…