Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Iyiyim canim saol,haberi almadigimi dusunursek hicbi deisiklik yok.bebiste iyidir insALLAH. emaneti ALLAH'a o saklasin beklesin.yarin testi yenilicez.ondan da iyi haber alirsak,bide sizler pespese iyi haberlerle gelirseniz cok sukur dicem

inşallah canım güzel haber alırsın dualarımız seninle bana gelince sanki adet olacam galiba tutmadı benimki .....

Sagol canim ALLAH razi olsun.valla haklisin once haberi alsam yeter diosun sonra insALLAH degerim katlar. Oda olursa keseyi gormek,sonra kalp atisi bu heyecan haberi almakla bitmicek galiba.RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin

Çok guzel yazmışin haklisin hiç bitmiycek bu heyecan doğduktan sonra da kaldığı yerden devam edecek..beni bugun Acıbadem'den arayıp sordular nasılınız fln die..insallah guzel haberlerinzii bekliyoruz dediler ..insallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin amin

Amin. Gercekten cok ilgililer saolsunlar. Ilk basladigimiz gunden bu yana hem arayip bilgi verdiler hemde durumumuzu sordular.

Amin. Gercekten cok ilgililer saolsunlar. Ilk basladigimiz gunden bu yana hem arayip bilgi verdiler hemde durumumuzu sordular.
Canım ya ben sana bisey sormak istiyorum ilk denememizya hani..doktor bey transferden sonra yüzde 40 yüzde 60 bisey dedimi sana

Canım ya ben sana bisey sormak istiyorum ilk denememizya hani..doktor bey transferden sonra yüzde 40 yüzde 60 bisey dedimi sana

Canim ilk muayenede sizde sorun gorunmuyor buyuk ihtimal iyi sonuc alacagiz dedi.transfeden sonra da yanimiza geldi nasilsiniz bi agri sizi varmi diyr sordu.cikarkende iyi haberlerinizi alacagiz insALLAH dedi ama yuzde fln vermedi

Canim ilk muayenede sizde sorun gorunmuyor buyuk ihtimal iyi sonuc alacagiz dedi.transfeden sonra da yanimiza geldi nasilsiniz bi agri sizi varmi diyr sordu.cikarkende iyi haberlerinizi alacagiz insALLAH dedi ama yuzde fln vermedi

Bizede normal yollarla deneyin biraz fln dedi 5 6 ay kadar sonra tekrar gittim o zaman yaptı bakalım hayırlısı..benim yumurtam az sanırım.. Sen kac yıldır denedin normal yolla..

Bizede normal yollarla deneyin biraz fln dedi 5 6 ay kadar sonra tekrar gittim o zaman yaptı bakalım hayırlısı..benim yumurtam az sanırım.. Sen kac yıldır denedin normal yolla..

Canim bizim 2. Yilimizda normal yolla olmayacagi belliydi zaten,o zamandan beri tup bebek dediler ama ozel nedenlerden dolayi simdiye kdr kaldi

Canim bizim 2. Yilimizda normal yolla olmayacagi belliydi zaten,o zamandan beri tup bebek dediler ama ozel nedenlerden dolayi simdiye kdr kaldi

desenize en uzun ben beklemişim 8 .yıla giriyorum bizimde başınden beri olmayacagını biliyorduk ama bazı nedenlerden dolayı yeni denedik ...

desenize en uzun ben beklemişim 8 .yıla giriyorum bizimde başınden beri olmayacagını biliyorduk ama bazı nedenlerden dolayı yeni denedik ...

Canim ben 2006 da evlendim 2008 de dr normal yolla olmasi cok zor direk tup dedi

Hiç bir belirti yok 10.gün bugün kaldı son iki gün :)

Tatlim belirtilere takilmayi demekten dilimde tuy bitti valla kizcam artik

Benim arkadasım 8 yil uğraştı ama masallah şimdi ikiz oğulları var..Allah senin icin hayırlısını bilir Sabri'nin sonunda insallah karşılığını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…