Iyiyim canim saol,haberi almadigimi dusunursek hicbi deisiklik yok.bebiste iyidir insALLAH. emaneti ALLAH'a o saklasin beklesin.yarin testi yenilicez.ondan da iyi haber alirsak,bide sizler pespese iyi haberlerle gelirseniz cok sukur dicem
inşallah canım güzel haber alırsın dualarımız seninle bana gelince sanki adet olacam galiba tutmadı benimki .....
Canim batmalarin oluyor da onun icin diyorsan tutmadi diye,benim son 3 gun batmalarim hep oldu.
Günaydın. İnsallah..herkese günaydınlar anne adayları.....
Günaydın. İnsallah..
Bende ne ağrı ne sizi hiç bisey yok 4. Gunum transferim olalali, merak ediyorum ağrı olmasımı iyi olmamasimi iyi anlayamadımcanım bugün nasılsın sendede agrı varmı.....
Bende ne ağrı ne sizi hiç bisey yok 4. Gunum transferim olalali, merak ediyorum ağrı olmasımı iyi olmamasimi iyi anlayamadım
bende şaşırdım artık canım şu beklemek var ya insanı öldürüyor dokdorlar bunada bir icat bulsalar ya ....
Sagol canim ALLAH razi olsun.valla haklisin once haberi alsam yeter diosun sonra insALLAH degerim katlar. Oda olursa keseyi gormek,sonra kalp atisi bu heyecan haberi almakla bitmicek galiba.RABBIM yardimcimiz olsun hepimizin
Çok guzel yazmışin haklisin hiç bitmiycek bu heyecan doğduktan sonra da kaldığı yerden devam edecek..beni bugun Acıbadem'den arayıp sordular nasılınız fln die..insallah guzel haberlerinzii bekliyoruz dediler ..insallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin amin
Canım ya ben sana bisey sormak istiyorum ilk denememizya hani..doktor bey transferden sonra yüzde 40 yüzde 60 bisey dedimi sanaAmin. Gercekten cok ilgililer saolsunlar. Ilk basladigimiz gunden bu yana hem arayip bilgi verdiler hemde durumumuzu sordular.
Canım ya ben sana bisey sormak istiyorum ilk denememizya hani..doktor bey transferden sonra yüzde 40 yüzde 60 bisey dedimi sana
Canim ilk muayenede sizde sorun gorunmuyor buyuk ihtimal iyi sonuc alacagiz dedi.transfeden sonra da yanimiza geldi nasilsiniz bi agri sizi varmi diyr sordu.cikarkende iyi haberlerinizi alacagiz insALLAH dedi ama yuzde fln vermedi
Bizede normal yollarla deneyin biraz fln dedi 5 6 ay kadar sonra tekrar gittim o zaman yaptı bakalım hayırlısı..benim yumurtam az sanırım.. Sen kac yıldır denedin normal yolla..
Canim bizim 2. Yilimizda normal yolla olmayacagi belliydi zaten,o zamandan beri tup bebek dediler ama ozel nedenlerden dolayi simdiye kdr kaldi
desenize en uzun ben beklemişim 8 .yıla giriyorum bizimde başınden beri olmayacagını biliyorduk ama bazı nedenlerden dolayı yeni denedik ...
Hiç bir belirti yok 10.gün bugün kaldı son iki gün :)
desenize en uzun ben beklemişim 8 .yıla giriyorum bizimde başınden beri olmayacagını biliyorduk ama bazı nedenlerden dolayı yeni denedik ...
Benim arkadasım 8 yil uğraştı ama masallah şimdi ikiz oğulları var..Allah senin icin hayırlısını bilir Sabri'nin sonunda insallah karşılığını alırsın
Benim arkadasım 8 yil uğraştı ama masallah şimdi ikiz oğulları var..Allah senin icin hayırlısını bilir Sabri'nin sonunda insallah karşılığını alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?