Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Vesvese seytandandir biliyorsun.sen ona aldanma RABBIME sigin.insALLAH iyi sonuc alirsin.

Canim insALLAH sende gonlu muradina erersin.ablan konusunda da fazla uzme kendini.essekten dusmeden analayamiyoruz malesef dusenin derdini.

Amiiinnn insallah Rabbim hayırlısını versin hepimizde İnsallah

Bende de su gibi akıntı oluyor, sonra kuru bir şekilde jel artığı da geliyor. Bence normal, kafana takma canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amiinnn..normal demekki tamam canım bendede aynısı oluyo sanırım..iyiki varmış bu sitede insan konustukcacrahatliyo

Vesvese seytandandir biliyorsun.sen ona aldanma RABBIME sigin.insALLAH iyi sonuc alirsin.

Canim insALLAH sende gonlu muradina erersin.ablan konusunda da fazla uzme kendini.essekten dusmeden analayamiyoruz malesef dusenin derdini.

Oyle walla.. Benim gordugum herkes zamanı geldiğinde yavrusuna kavusuyor. Ben sadece bu süreçte yorulup vazgecmekten korkuyorum.. Neyse bu olumsuz düsünceler de kutu kutu içtiğimiz hormonların etkisi olsa gerek :) bana 15. Gun test gunu verdiler. 11. Gun kanda baktırıcam galiba dayanamayıp yani 3 gun daha sabredicem :) insallah senin degerinde yukselir canım, zaten guzel cıkmış. İçinizi rahatlatacak şekilde artar umarım

RABBIM kimsenin kucagini bos boynu bukuk birakmasin.sabirla bekleyen kullarini evlatla mujdelesin insALLAH

:)) canım yarın sonucun her ne olursa olsun Allah'ın takdiri bunu unutma, sana diyorum ama ben napicann kimbilir 5 gun sonra..
Hadi hayırlısı...

Günaydın canım gittimi kan vermeye insallah hayırlısı olsun

Nerde kaldin canim ya iyi haberlerle gel hadi

Canlar verdim kanı ama saat 6 da teee çıkar dediler başka hastaneye geldik bunlarda 3 saate çıkar diyorlar beklemedeyiz... Kan vericem tekrar.

Aklıma sabah hemen burayı acmak geliyo :)insallah hayrli haber getirir sen gibi

Uyaninca bende giriyorum biri dayanamayip yaparda iyi haberlew gelirse diye.gunlerinizde birbirine yakin heyecan hat safhada.dilerim RABBIMden herkes mutlu haberlerle gelsin

Canlar verdim kanı ama saat 6 da teee çıkar dediler başka hastaneye geldik bunlarda 3 saate çıkar diyorlar beklemedeyiz... Kan vericem tekrar.

ALLAHtan korkmuyor mu bunlar teee 6 ya kadar... Gerci iyi haber gelsinde bekleyelim

Kızlar sizi takip ediyorum bende dün tedaviye başladım aslında benimki uzun protokol olduğundan 29 aralıkta lucrin ile başlamıştım ama asıl süreç dün başladı

Kızlar sizi takip ediyorum bende dün tedaviye başladım aslında benimki uzun protokol olduğundan 29 aralıkta lucrin ile başlamıştım ama asıl süreç dün başladı

Canim ALLAH yardimcin olsun.insALLAH iyi haberle sonuclanir tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…