Vesvese seytandandir biliyorsun.sen ona aldanma RABBIME sigin.insALLAH iyi sonuc alirsin.
Canim insALLAH sende gonlu muradina erersin.ablan konusunda da fazla uzme kendini.essekten dusmeden analayamiyoruz malesef dusenin derdini.
Bende de su gibi akıntı oluyor, sonra kuru bir şekilde jel artığı da geliyor. Bence normal, kafana takma canım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Vesvese seytandandir biliyorsun.sen ona aldanma RABBIME sigin.insALLAH iyi sonuc alirsin.
Canim insALLAH sende gonlu muradina erersin.ablan konusunda da fazla uzme kendini.essekten dusmeden analayamiyoruz malesef dusenin derdini.
Oyle walla.. Benim gordugum herkes zamanı geldiğinde yavrusuna kavusuyor. Ben sadece bu süreçte yorulup vazgecmekten korkuyorum.. Neyse bu olumsuz düsünceler de kutu kutu içtiğimiz hormonların etkisi olsa gerek :) bana 15. Gun test gunu verdiler. 11. Gun kanda baktırıcam galiba dayanamayıp yani 3 gun daha sabredicem :) insallah senin degerinde yukselir canım, zaten guzel cıkmış. İçinizi rahatlatacak şekilde artar umarım
RABBIM kimsenin kucagini bos boynu bukuk birakmasin.sabirla bekleyen kullarini evlatla mujdelesin insALLAH
:)) canım yarın sonucun her ne olursa olsun Allah'ın takdiri bunu unutma, sana diyorum ama ben napicann kimbilir 5 gun sonra..
Hadi hayırlısı...
Sanki en başta da dediğim gibi hep benim gibi sadece okuyanlar da iki satır yazıyor
Ve bu beni Cook mutlu ediyor
Hiç yüzyüze gelmediğim insanlar
bebeklerim ve benim için dua ettiğini söylüyor
Bende hiç tanımadığım insanlar ve bebekleri için dua ediyorum ya
Ne güzel mutluluk bu
Saatler geçmiyor
Uyudum uyandım hala akşam...
Yarın umarım sevincimi yazarım size
rüyamda gördüm hamileydim ama tabi nasip
Var mısınız yok musunuz
Diye soruyom ikide bir daha ses yok
Yarın o kağıdı alıcam
Ha bide ordalarsa
10 tanede idrar testi alıcam
sırf çift çizgiye inat :=)
Gönlüm kanıtlandı uçacak gibi
Aşık olunca karnında Kelebekler uçar ya
Bende yeniden içimdeki mucizelerle
aşkı yaşamak istiyorum
Son saatler....
Nerde kaldin canim ya iyi haberlerle gel hadi
Aklıma sabah hemen burayı acmak geliyo :)insallah hayrli haber getirir sen gibi
Canlar verdim kanı ama saat 6 da teee çıkar dediler başka hastaneye geldik bunlarda 3 saate çıkar diyorlar beklemedeyiz... Kan vericem tekrar.
Kızlar sizi takip ediyorum bende dün tedaviye başladım aslında benimki uzun protokol olduğundan 29 aralıkta lucrin ile başlamıştım ama asıl süreç dün başladı
Canim ALLAH yardimcin olsun.insALLAH iyi haberle sonuclanir tedavin
kızlar nerdesiniz....
Uyaninca bende giriyorum biri dayanamayip yaparda iyi haberlew gelirse diye.gunlerinizde birbirine yakin heyecan hat safhada.dilerim RABBIMden herkes mutlu haberlerle gelsin
Aminın insallahhhh
Benim 6. Gunum daha evden hiç çıkmadım..sen cikmismiydin canımAminın insallahhhh
Benim 6. Gunum daha evden hiç çıkmadım..sen cikmismiydin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?