Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

CAnım hayırlı olsun Nasipte varsa mutlaka olacaktır inşallah bebişin tutunur neden tek embriyo yasadan dolayı mı?

CAnım hayırlı olsun Nasipte varsa mutlaka olacaktır inşallah bebişin tutunur neden tek embriyo yasadan dolayı mı?
saol cnm ınsallah bızde kromozom bozuklugu var 6 ambrıyodan 1tane saglıklı cıktıgı ıcın her sey kısmet cnm arkadasım

canım sen en son yaptırdıgın tes kaç cıktı....

73 cikti canim yarin tekrar yaptircam insALLAH beklenilen artis olur.

:) bazen 21 i geldigi zamanda ben mı gitmesem acaba kadere inat diyorum:)))

canım bugün aynı şeyi bende düşündüm gün gelince korkudan gitmeyim diyorum .....

Dayanabilirseniz yaptirmayin

Evet dayanamadım valla,ama inşallah yükselir.

InsALLAH yukselsin degerlerimiz

sonucu aldık :)
çok şükür bin şükür şimdi başka bir yol göründü bize.....
12.günüm bugün biliyorsunuz
test sonucu 195 :))))
cumartesi tekrarlıyacağız...
pamuk tarlasında gibiyim şuan yere basmıyor ayaklarım
kelimelerle ifade etmek zor hislerimi....

Canim tebrik ederim,insALLAH degerin artarak devam eder.inan cok mutlu oldum.ALLAHim sana sonsuz hamdu senalar olsun,bizlere hayirli hamilelikler yasat ve saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip et.AMİN

Ne güzellll, çokkk sevindim... Allah tamamına erdirsin inşallahh hepp böylee güzel haberler alırsın... Allahıkm bizlere de göstersin bu güzel günleri inşallah... Sevinçten neler yaparım acaba diyorum.. İlk haberi aldığında naptınn çok merak ediyorum...

şükürler olsun canım cok sevindim .....

anladım peki kaç cıkması lazım ....

Valla canim kimisi ilk degere gore %60 artmasi yeterli diyor,kimisi 2 katina cikmasi beklenir diyor.kafa karisik yani.ama yaptiranlara sordum zaten nereyse 2 katina yakin bi artis var korkma hamileligin tadini cikar diyor.bende kendimi ALLAHa emanet ettim o herseyi en iyi bilendir diyip tevekkul etmeye calisiyorum

Masallah canım yaa çok mutlu olduk..guzel haber duydukca bı umut artısı oluyo sanki ...hadi hayırlısı....12. Güne kadar iyi durmusun bize 10. Gunu yapın diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…