Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Canim tebrik ederim,insALLAH degerin artarak devam eder.inan cok mutlu oldum.ALLAHim sana sonsuz hamdu senalar olsun,bizlere hayirli hamilelikler yasat ve saglikla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip et.AMİN

Mira en başından beri ne günler geçirdik burda demi teşekkür ederim inşallah devam eder bu güzellikler
Inşallah allahım hepimize yaşatır uygun gördüğünde.....

Canim saol inşallah gönlüne göre wersin hepimizin
En kısa sürede sanada yaşatsın
Ilk haberi aldığımda yani telefondan bakıyordum sürekli
Şaşkınlık LA ağladım
Güldüm
Şaşırdım
Kaç kere baktım bilmiyom
Deli sandılar
Beni annemi ve eşini heralde :)

Mira en başından beri ne günler geçirdik burda demi teşekkür ederim inşallah devam eder bu güzellikler
Inşallah allahım hepimize yaşatır uygun gördüğünde.....

RABBIM hamislere hayirli gecen hamilelikler ve bebislerini saglikla kucagina almayi,hayirli haber almayi bekleyen arkadaslara da bekledikleri haberi almayi nasip etsin

RABBIM hamislere hayirli gecen hamilelikler ve bebislerini saglikla kucagina almayi,hayirli haber almayi bekleyen arkadaslara da bekledikleri haberi almayi nasip etsin

amin inşallah canım bizde güzel haber alırız inşallah ama niyese benim içimde tutmadı korkusu var ....

Âmin insallah Destek olalım birbirimize

Canım hayirli uğurlu olsun tekrardan...ne mutlusundur şimdi..lutfen bugun sende bizlere dua et olurmu..insallah bizde guzel hayirli sonuclar alalım ...

canlar pozıtıf sonuc alan arkadaslar transferın hangı gununden ıtıbaren belırtı oldu yada olmadı paylasırmısınız agrı sızı ne durumdaydı sabır ver Allahım

Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah. Cok guzel ya masallah darisi basimiza olsun. Kelebeklerin annelerine siki siki tutunmuslar bak Allah kucagina da almayi nasip etsin ayy cok duygulandimm.. Vee cokk mutlu oldummm 😊😊

canlar pozıtıf sonuc alan arkadaslar transferın hangı gununden ıtıbaren belırtı oldu yada olmadı paylasırmısınız agrı sızı ne durumdaydı sabır ver Allahım

Canim transferden sonra 4. Ya da 5. Gunde aniden basan atesim oldu gelip gidiyordu.son 3 gundede asiri uyku durumum vardi.

yok ya galiba burda en karamsar benim bende ateşte yok of allahım acaba tuttumu artık dayanamıyorum şimdiye kadar aglamadım ama bugün kendimi tutamadım hiçkıra hiçkira ağlıyorum beni yanlız birakmayın arkadaşlar sizlere ihtiyacım var ....

Canım , herkeste aynı belirtiler olmayabilir boşa yıpratma kendini. Allahım kararlamıştır mutlaka zamanını..
Bende de sadece sağ kasık ağrım var okadar mesela. Ateş falan bende de yok.. Biz Allahımıza inandık, doktorlarımıza güvendik, gerekeni yaptık, şimdi sabırla beklemek bize düşen.. Biliyorum zor ama yapacak bişeyimiz yok..
Bir de düşünsene sırf maddi imkansızlıklardan dolayı tedaviye bile başlayamayan kader arkadaşlarımız da vardır mutlaka..
Bizle belki kıt kanaat belki kolayca bi şekilde tedavimizi olmaya çalışıyoruz şükür.. Her durumda halimize şükür edelim canım..
Dediğim gibi ağlasak da zırlasak da maleseffffff elimizden bişey gelmiyo canım..
O yüzdennn bak ben bebek örgü modellerine bakıyorum sen de bakk, çok güzel modeller var bebişler içinnn :):):)

inşallah canım ama elimde digil yaşları ben sildikçe o akıyor gene bazı arkadaşlar yanlız digil ama ben hep bu süreci yanlız geciriyorum bazen diyorum rahmetli annem yanımda olsa belki bu kadar takmazdım ne olur kızmayın sakın bana ....

Canim belkide hamisligin cok rahat gececek o yuzdensimdiden herhangi bisey yok.nolur kotu dusunme.iyi dusun iyi olsun

Canim orgu modellerinin linkini yapistirsana buraya bakalim en azindan zaman gecsin

Askolsun canim ya neden kizalim,o kadar hotmon ilaci aliyoruz eee bu surecte ister istemez insanin psikolojisini etkiliyor.oz aglamadan goz aglamaz.son gozyaslarin bunlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…