Valla canim kimisi ilk degere gore %60 artmasi yeterli diyor,kimisi 2 katina cikmasi beklenir diyor.kafa karisik yani.ama yaptiranlara sordum zaten nereyse 2 katina yakin bi artis var korkma hamileligin tadini cikar diyor.bende kendimi ALLAHa emanet ettim o herseyi en iyi bilendir diyip tevekkul etmeye calisiyorum
Ben 34 canım. Sonucumu bekliyorum ben de ...
hayırlısı olur inşallah hepimiz için.. ben 21 yaşındayım 1yıllık evliyim doktor bize tüp bebebkten baska caremiz olmadığını, geç kalmadan hemen tedaviye baslamamızı söyledi. eşimde sperm sayısında ciddi sorun var bzde bu yzden basladk tedaviye 7 yumurtam alındı 5i döllenmişti 2 embryo transferm oldu diğerleri tutmadı. transfer edilenler de tutmassa diye korkuyorum ..
allah razı olsun. allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin zor .
Bende 34 yaşındayım inşallah beraber hamiş oluruz
hayırlısı olur inşallah hepimiz için.. ben 21 yaşındayım 1yıllık evliyim doktor bize tüp bebebkten baska caremiz olmadığını, geç kalmadan hemen tedaviye baslamamızı söyledi. eşimde sperm sayısında ciddi sorun var bzde bu yzden basladk tedaviye 7 yumurtam alındı 5i döllenmişti 2 embryo transferm oldu diğerleri tutmadı. transfer edilenler de tutmassa diye korkuyorum ..
bu ikinci transferin mi?
İnşşallah. Ben 10 yıl önce de tüp bebek denemiştim. 15 yumurtam vardı o zaman. Bu kez 4 folükül görüldü ve yumurta toplamada 2si dolu çıktı. Ve ikisi de döllendi çok şükür ve transfer edildi.
Yaşla birlikte yumoşlarımız da azalıyor malesef ama, az olsun kaliteli olsun napalım diyoruz bizz de artık :)
Hayır. ilk . 5i döllendi ya, 2embriyoyu yerlestirdiler.. geri kalan 3üne sperm yeterlı gelmedi. transfermdekler tutmazsa dye endıselıym.
İnşşallah. Ben 10 yıl önce de tüp bebek denemiştim. 15 yumurtam vardı o zaman. Bu kez 4 folükül görüldü ve yumurta toplamada 2si dolu çıktı. Ve ikisi de döllendi çok şükür ve transfer edildi.
Yaşla birlikte yumoşlarımız da azalıyor malesef ama, az olsun kaliteli olsun napalım diyoruz bizz de artık :)
Canım bak bu benim eski mesajlarımdan alıntı;
kızlar 8. gün değerim 37,2 idi bugün 11. gün değerim 86,6 normalmi yoksa az<mı ben anlamadım
değerinin her gün en az %33 artması gerekiyor benim doktorum öyle söylemişti
Anladım canım ama nasip meselesi ben kasım ayında denedim 14 yumurtam toplandı 11 tanesi işlem gördü 7 tanesi döllendi ve trnasfer günü 2 embriyo konuldu dondurulacak kaliteli embriyom yoktu benim problemim yok ama senden bir farkım da yok yani herşey nasip sen bunlara takılma verecek olan Rabbim olduktan sonra herşey boş
Hemsire oyle bi konustu ki huzursuz oldum ister istemez.drumla da gprusemedim.ALLAHtan sizler varsiniz da icimize su serpiyorsunuz
Canım benim oğlum şu anda 2,5 yaşında sen rahat ol bak benim değerlerimle pararlel üstelik benim 8. gün 37 10. gün yaptırmadım yaptırsam herhalde 65 filan çıkardı 11. gün 86 çıktı tamda %33 ilerledi yani
Önceki tedavinden bebiş var mı? haklısın yaşla birlikte sorunlar da artıyor
Canım senle ben ayniyiz heralde. Bendede 4 görüldü ama 2 oldu dediler çok şükürki ikiside dollendi.transfer edildi..hakkımızda hayırlısı Rabb'imiz bilir.bende 33 yasindayim ilk tup bebek denenmemiz.sen 10 yil önce ilk denemende olmusmuydu
Hayır canım, ilk evliliğimdi o zaman. Negatifti sonuç.. O zaman çok üzülmüştüm ama varmış bir hayır demek ki.
Şimdi 2. evliliğim , 3 aylık evliyim daha.. Kısmet bakalım Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?