Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Niye kızalım canım, insan ister istemez duygusallaşıyor.. Herşey insanlar için. Annene Allah rahmet eylesin canım. Ama benim annem de yakında ama bak evimde ve yalnızım ben de şuan.. İlk birkaç gün kaldım annemle.. Çalışıyor o da. Herkes kendi işinde gücünde mecburen...
Gel güzel şeyler düşünelim... Hem henüz olumsuz sonuç almadın ki niye ağlıyosun. Allah korusun negatif alırsak biraz ağlarızz sonra geçerr yeni tedavimize bakarız canım... Yani şimdiden ağlama durr :):):) İnşallah mutluluktan ağlarız hepimiz..

Canim belkide hamisligin cok rahat gececek o yuzdensimdiden herhangi bisey yok.nolur kotu dusunme.iyi dusun iyi olsun

Canim orgu modellerinin linkini yapistirsana buraya bakalim en azindan zaman gecsin

inşallah canım sizlere cok ihtiyacım var şimdiye kadar olan süreci sizinle gecirdim iyiki varsınız ....

inşallah canım rabbim bizlerede nasip eder

Canım benim ilk denememde kasik ağrılarım vardi batmalar vardi ve hamistim dondurulmuslarla denedim hicbirsey hissetmedim donuc negatif ti sonra yeniden tedavi oldum yine kasık ağrılarım vardi batmalar kramplar vardi sonuc negatif bu 3 deneyimi de yasayan benim simdi belirti ile ilgili ne soylenebilir ki takilma belirtiye bu kez bende kendimi dinlemeyecegim

inşallah canım sende burdakilerde güzel sonuçlar alırız ....

inşallah canım sende burdakilerde güzel sonuçlar alırız ....

Amiin canım insallah..yani bazı anlar okuyoki sanki beta hcg çıkmış 0,01 yaziyo fln diye gözüme gorunuyo sanki sinirim bozuluyor sonra diorumki bunların hepsi vesvese uymayalım şeytana insallah..

Canim 2 gunde bir yenilenecek olunca bide 10 gun denetimde olacak olunca 92 vermek daha mantikli geldi muayene olacak olursam para vermicem en azindan.o kd parayi verip herseyi acibademde yaptirinca 92 lirayi gozum gormedi acikcasi

Canım sana bisey sorcam..sen ilk testini Pazartesi yaptinya peki bu ayki adet olman gereken tarih pazartesiden oncemiydi?benim normalde adetime 10 gun var ama hcg test günüme 5gun var adet gunü gecmeden gebelik olunca çıkıyormuş yani

kkızlar test gununu hesaplarken transfer gunu hesaplanıyomu ya ya benımde pazartesı oglen oldu bugun ıse basladım kasıklarımda ozellıkle sag kasıgım agrıdı bıde karnım agrıyo napsak kı ya

Canim benim normal adet gunum bugundu.gebelik testini adetime 10 gun kala yapmis olduk.

hayırlısı bakalım cancazım sonucunada cok cok sevındım

ALLAH razi olsun siz mujdeli haberlerinizi alin,bende degerin arttigini gorup bide ultrasonda gorursem birazda olsa rahat edicem.RABBIM herkesin gonlune gore versin

Sakın ağlama ne olur belirti filan hep söylüyoruz yok canım benim ilaçlar dan hepsi doktor söylüyor beklemek en iyisi hepimiz yaşıyoruz bak zaman geçmiyor biliyoruz ama çare yok hayırlı haberler gelecek inan lütfen

Kızlar sizi takip ediyorum bende dün tedaviye başladım aslında benimki uzun protokol olduğundan 29 aralıkta lucrin ile başlamıştım ama asıl süreç dün başladı

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.. Allah yardımcın olsun ve dualarını kabul etsin..

Hayırlı olsun.. Çok sevindim.. Rabbim bebeğini sana bağışlasın..

İçini ferah tut, Allah'tan hep hayırlısını iste.. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz..

İnsallah amiinnnnn...ben doktor Arkadasima senin deger atışını sordum mira ve gayet normal dedi

Daha tedaviye başlamadığım için konulara pek dahil olamıyorum ama devamlı yazdıklarınızı okuyorum ve size dua ediyorum kızlar.. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

İnsallah amiinnnnn...ben doktor Arkadasima senin deger atışını sordum mira ve gayet normal dedi

Hey ALLAH razi olsun,RABBIM gonul muradini versin.sen benim icime su serpip ferahlattin,ALLAHim da hayirli haberlerini alip senin icini ferahlatsin

Daha tedaviye başlamadığım için konulara pek dahil olamıyorum ama devamlı yazdıklarınızı okuyorum ve size dua ediyorum kızlar.. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Hepimizin sinavi cok cetin,dilerim hepimizde bu sinavlari hakkiyla geceriz

Hey ALLAH razi olsun,RABBIM gonul muradini versin.sen benim icime su serpip ferahlattin,ALLAHim da hayirli haberlerini alip senin icini ferahlatsin

Amiin canım sen dua et yeter senin duan kıymetli :) hamilesin
aklımda 40 li bı deger kalmış ikincisinde 73 dedim öyle aklımda kalmış gayet normal dedi hatta dedimki ben ikiz olma durumu varya deger ikiye katlanmayinca tek imı tuttu demektir diye sordum hiç alakası yok dedi..zaten 2 yumurta aynı keseden besleniyor bize bu degeri veren de o kese gibi bişeyler dedi..

Saol canim yaa.seninde az kaldi durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…