inşallah canım ama elimde digil yaşları ben sildikçe o akıyor gene bazı arkadaşlar yanlız digil ama ben hep bu süreci yanlız geciriyorum bazen diyorum rahmetli annem yanımda olsa belki bu kadar takmazdım ne olur kızmayın sakın bana ....
Canim belkide hamisligin cok rahat gececek o yuzdensimdiden herhangi bisey yok.nolur kotu dusunme.iyi dusun iyi olsun
Canim orgu modellerinin linkini yapistirsana buraya bakalim en azindan zaman gecsin
Niye kızalım canım, insan ister istemez duygusallaşıyor.. Herşey insanlar için. Annene Allah rahmet eylesin canım. Ama benim annem de yakında ama bak evimde ve yalnızım ben de şuan.. İlk birkaç gün kaldım annemle.. Çalışıyor o da. Herkes kendi işinde gücünde mecburen...
Gel güzel şeyler düşünelim... Hem henüz olumsuz sonuç almadın ki niye ağlıyosun. Allah korusun negatif alırsak biraz ağlarızz sonra geçerr yeni tedavimize bakarız canım... Yani şimdiden ağlama durr :):):) İnşallah mutluluktan ağlarız hepimiz..
Canim belkide hamisligin cok rahat gececek o yuzdensimdiden herhangi bisey yok.nolur kotu dusunme.iyi dusun iyi olsun
Canim orgu modellerinin linkini yapistirsana buraya bakalim en azindan zaman gecsin
yok ya galiba burda en karamsar benim bende ateşte yok of allahım acaba tuttumu artık dayanamıyorum şimdiye kadar aglamadım ama bugün kendimi tutamadım hiçkıra hiçkira ağlıyorum beni yanlız birakmayın arkadaşlar sizlere ihtiyacım var ....
Canım benim ilk denememde kasik ağrılarım vardi batmalar vardi ve hamistim dondurulmuslarla denedim hicbirsey hissetmedim donuc negatif ti sonra yeniden tedavi oldum yine kasık ağrılarım vardi batmalar kramplar vardi sonuc negatif bu 3 deneyimi de yasayan benim simdi belirti ile ilgili ne soylenebilir ki takilma belirtiye bu kez bende kendimi dinlemeyecegim
inşallah canım sende burdakilerde güzel sonuçlar alırız ....
Canim 2 gunde bir yenilenecek olunca bide 10 gun denetimde olacak olunca 92 vermek daha mantikli geldi muayene olacak olursam para vermicem en azindan.o kd parayi verip herseyi acibademde yaptirinca 92 lirayi gozum gormedi acikcasi
hayırlısı bakalım cancazım sonucunada cok cok sevındımCanim transferden sonra 4. Ya da 5. Gunde aniden basan atesim oldu gelip gidiyordu.son 3 gundede asiri uyku durumum vardi.
Canım sana bisey sorcam..sen ilk testini Pazartesi yaptinya peki bu ayki adet olman gereken tarih pazartesiden oncemiydi?benim normalde adetime 10 gun var ama hcg test günüme 5gun var adet gunü gecmeden gebelik olunca çıkıyormuş yani
hayırlısı bakalım cancazım sonucunada cok cok sevındım
yok ya galiba burda en karamsar benim bende ateşte yok of allahım acaba tuttumu artık dayanamıyorum şimdiye kadar aglamadım ama bugün kendimi tutamadım hiçkıra hiçkira ağlıyorum beni yanlız birakmayın arkadaşlar sizlere ihtiyacım var ....
Kızlar sizi takip ediyorum bende dün tedaviye başladım aslında benimki uzun protokol olduğundan 29 aralıkta lucrin ile başlamıştım ama asıl süreç dün başladı
sonucu aldık :)
çok şükür bin şükür şimdi başka bir yol göründü bize.....
12.günüm bugün biliyorsunuz
test sonucu 195 :))))
cumartesi tekrarlıyacağız...
pamuk tarlasında gibiyim şuan yere basmıyor ayaklarım
kelimelerle ifade etmek zor hislerimi....
hayırlısı olur inşallah hepimiz için.. ben 21 yaşındayım 1yıllık evliyim doktor bize tüp bebebkten baska caremiz olmadığını, geç kalmadan hemen tedaviye baslamamızı söyledi. eşimde sperm sayısında ciddi sorun var bzde bu yzden basladk tedaviye 7 yumurtam alındı 5i döllenmişti 2 embryo transferm oldu diğerleri tutmadı. transfer edilenler de tutmassa diye korkuyorum ..
Canim benim normal adet gunum bugundu.gebelik testini adetime 10 gun kala yapmis olduk.
ALLAH razi olsun siz mujdeli haberlerinizi alin,bende degerin arttigini gorup bide ultrasonda gorursem birazda olsa rahat edicem.RABBIM herkesin gonlune gore versin
İnsallah amiinnnnn...ben doktor Arkadasima senin deger atışını sordum mira ve gayet normal dedi
Daha tedaviye başlamadığım için konulara pek dahil olamıyorum ama devamlı yazdıklarınızı okuyorum ve size dua ediyorum kızlar.. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Hey ALLAH razi olsun,RABBIM gonul muradini versin.sen benim icime su serpip ferahlattin,ALLAHim da hayirli haberlerini alip senin icini ferahlatsin
Hepimizin sinavi cok cetin,dilerim hepimizde bu sinavlari hakkiyla geceriz
Amiin canım sen dua et yeter senin duan kıymetli :) hamilesin
aklımda 40 li bı deger kalmış ikincisinde 73 dedim öyle aklımda kalmış gayet normal dedi hatta dedimki ben ikiz olma durumu varya deger ikiye katlanmayinca tek imı tuttu demektir diye sordum hiç alakası yok dedi..zaten 2 yumurta aynı keseden besleniyor bize bu degeri veren de o kese gibi bişeyler dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?