Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Cok sukurr senin sonucunu gormek icin girdim malshhh cnmm cook sevimdimm rabbim tamamina erdirsin inlshh

Mira38 cnm yarindami test vericeksin hadi inlsh sende güzel hbrlerle gel burayaa
Inlsh herkesin evii bebek sesleriyle cinlasin benim kizim 2.5 yasina yaklasiyo hic susmuyooo ama hiç:)))
Ikincide gelirse curcuna olucak inlshj gelsin hamile arkadaşlar benim icinde dua edinn Opuyirum hepinizi

Canım heyecanla sonucunu bekliyorum ama bence sen hamilesin inşallah 100 ve üzeri bir değerle gelirsin inşallah

Canım heyecanla sonucunu bekliyorum ama bence sen hamilesin inşallah 100 ve üzeri bir değerle gelirsin inşallah

Kan verdim geldim.sonucu alamadim henuz ama drla konustum.10. Gun ilk tahlil icin cok erken ama degerlerin gayet guzel,niye 3. Kez tahlil istemisler hayrt dogrusu dedi.siz siz olun sonucu alinca direk drunuzla gorusun,demek ki hemsirler dra bilgi vermiyor.estrofemi kesiosun hemen,jele devam,ALLAHtan bi mani cikmazs 15 gun sonra kalp atislarini dinleyelim dedi.

Tatlım ben çarşamba günü kontrole gittim doktorumla konuşurken orada birinin sonucunu öğrenmişler hemşire geldi 12. gün 51 çıkmış dedi doktorda hadi gözümüz aydın hayırlı olsun dedi düşün 12. gün değeri 51 sen 10. gün 40 olmuştun boşuna panikledin canım hamileliğinin tadını çıkar

Herkesten ALLAH razi olsun cnm dediler takilma degerin iyi diye ama hemsire oyle bi konustu ki ister istemez oanik yaptim.insanin ruh halinden anlamiyorlar diye drum bile kizdi

Herkesten ALLAH razi olsun cnm dediler takilma degerin iyi diye ama hemsire oyle bi konustu ki ister istemez oanik yaptim.insanin ruh halinden anlamiyorlar diye drum bile kizdi

MAlesef böyle hemşireler ve acımasız doktorlar var bak bir arkadaşımız 34 yaşındayken negatif sonuç alınca yaşın ileri o nedenle olmuyor diyip kızcağızı 100 yaşında hissetmesine sebep olurken benim doktorum ooo ben 34 duyunca çok seviniyorum yaşın gayet güzel dedi aradaki farka bak

Cok sukurr senin sonucunu gormek icin girdim malshhh cnmm cook sevimdimm rabbim tamamina erdirsin inlshh

Uzaklarda birinin beni ve kelebeklerimi merak etmesi ne güzel mutluluk
Teşekkür ederim canım benimmm

Kızını da öp bizim için
Bende kızın istiyom yani hastayım kızlara

Uzaklarda birinin beni ve kelebeklerimi merak etmesi ne güzel mutluluk
Teşekkür ederim canım benimmm

Kızını da öp bizim için
Bende kızın istiyom yani hastayım kızlara

Seni ve kelebeklerini degil SİZİ dusunuyoruz

Canım bekliyorum değerini merakla....
Hadi bakalım
Allahım 15 gün sonra kalp atışımı ayyy

VALLAHi bende cok heyecanlandim dr boyle deyince,sonucu aldiktan sonra arayip randevu alacagim insALLAH.RABBİM cuma gununun yuzu suyu hormetine herkese bu duygulari yasatsin

VALLAHi bende cok heyecanlandim dr boyle deyince,sonucu aldiktan sonra arayip randevu alacagim insALLAH.RABBİM cuma gununun yuzu suyu hormetine herkese bu duygulari yasatsin

CAnimm naptin konustunmu Turgut beyle...ne dedi..zaten niye bukadar durduysanız Turgut beyle konuşmak icin..hemşireleri anlamıyorum ben bazen iyi oluyorlar bazen tuhaf

Konu sahibi mutluluğunu paylaştığımızı dualarimizida olduğunu ve hayrli olsun mesajımı gormedimi acaba 2 gündür cvp alamadım .

CAnimm naptin konustunmu Turgut beyle...ne dedi..zaten niye bukadar durduysanız Turgut beyle konuşmak icin..hemşireleri anlamıyorum ben bazen iyi oluyorlar bazen tuhaf

Konustum canim sasirdi 3.kez kan vermeye geldigimi duynca ilk 2 sonucun degerini ve hemsirenin 2 kat soylemini duyunca kizdi illa 2 kart artis olacak diye bisey yok degerlerin gayt guzel,bugunun sonucunuda alalim insALLAH 15 gun sonra kalp atislarini dinleyelim dedi

Konu sahibi mutluluğunu paylaştığımızı dualarimizida olduğunu ve hayrli olsun mesajımı gormedimi acaba 2 gündür cvp alamadım .

Heyecandan gormemistir canim mutlaka

Kızlar denizaa dan hiç ses çıkmadı nerelerde acaba?

Bakarmısin su hemşirenin yaptığına ,bunlari duyunca istedikleri kadar ilgilensinler yapmadık geliyo bana iste..senin en heyecanlı zamanların dediğim gibi keske hemen Dr un yanına girseymisin..gereksiz yere kafana taktin..çok seviniyorum senin bu haberlerine aynı yerde olduğumuzunda yakınlığı var tabiki:) hadi hayırlısı kalp atisinida duyduktan sonra artık duayla yola devam:)) hayırlısı bizlere de insallah..

saat kaçta alacaksın sonucunu?

Biraz once baktik internetten.10. Gun 40, 12. Gun 73, 14. Gun 276 cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…