Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Hayırlısı olsun canım Rabbim ne derse o bu işler 3. 5. güne bakmıyor ben iki defa 5. gün transferi oldum ama negatif bu kez 3. gün denediler inşallah vakti saati gelmiştir yeterki Rabbim ol desin bol bol dua et

inşallah hayırlısı olur.. dilimden dua eksik olmuyor..
sen pazartesi mi test yapacaksın..

Canim banada tek transfer edcegini soylemisti turgut bey transfer gunu gittigimde iki tane transfer edildi.hakkimizda hayirlisi kucaklarimiz bos kalmasinda tek cift farkeder mi

Hayırlısı olsun canım Rabbim ne derse o bu işler 3. 5. güne bakmıyor ben iki defa 5. gün transferi oldum ama negatif bu kez 3. gün denediler inşallah vakti saati gelmiştir yeterki Rabbim ol desin bol bol dua et

Bugun dr kontrolumuz vardi kalp atisi icin gitmistik bebegimin biri cok saglikli hem kalp atislarini gorduk hem de sesini duyduk RABBIME sukurler olsun ki ama diger bebegin kalp atisi yok dedi dr 15 gun sonra tekrar gidecegiz RABBIM hakkimizda hayirlisini ver

İnsallah hayırlısıysa duyarsınız kalp Atışlarını

hayırlı olsun cyslcg allah sag salim kucagına almayı nasip etsin sizde sorun neydi özel degilse?

yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm inşallah ama inşallah bu kez olur hiç beklmediğin anda gelir sana bende tüp bebek tedavime başlıyacaktım rahim duvarı kalınmış onu düzeltiler 2 ay sonra tekrar gidip kontrol olucam beklemek gerçekten çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar bugün transferimin 1. Günü 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyomu aldim geldim dün 14:40 da gobusume geldiler inşallah bende hayirli haberler veririm

Benım de 1 subat transfer! Aynı zamanlarda alacağız haberleri inşallah!
Hayırlısı olsun arkadaşım.

HERKESE SELAM
Kızlar banada bugün 2 tane kuzucuklarımı bedenime koydular.20 şubat test tarihim herkes ve benim için hayırlısı olsun..allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

HERKESE SELAM
Kızlar banada bugün 2 tane kuzucuklarımı bedenime koydular.20 şubat test tarihim herkes ve benim için hayırlısı olsun..allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın

Benim transferim de dün yapıldı. 17 Şubat test gunüm.. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Tşk inşallah bidahaki sefere kavuşacağız hep beraber seninde hakkındA hayırlısı olsun canjm ilk tedavinde hamile kalırsın umarım:)

Tedaviye baslayan ve transferi yapilan tum arkadaslarin aldiklari sonuclar yuzlerinde beliren tebessumlerle son bulsun insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…