Lafinizdan sanki baska bir erkegin ilgisini gormus ve hosunuza gitmis gibi bir anlam cikiyor. Yanlis degil ama bosanmadan bu tarz seylere temkinli yaklasmalisiniz. Hakkinizda hayirlisi olsunBizi dinleyen anlayan insan yerine koyan erkekler de insanlar da varmis
Tartistik. Daha dogrusu ben konustum biriktirdigim herseyi soyledim. Icimi dokup cekip kapiyi ciktim. Cok bisey olmadi yani. Hır gür. Eve donmedim tekrar.Ama eve gidince neler oldu hiç anlatmadiniz konuyu neticelendirmediniz soranlara cevap yazmadiniz konuyu açıp gidiyosunuz yinede son duruma sevindi.
Oyle bir niyetim yok. Sadece insanlarla rahatca konusmayi kendim olmayi ozlemisim. Kendimi iyi hissediyorum. Omur bir erkegin pesini toplamakla gecircek kadar kiymetsiz degilmis.Lütfen yeni birini hayatına hemen sokma
Tek erkek için hiç kimse için diyeceğim de evlat hariç. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız karşılaşırızOyle bir niyetim yok. Sadece insanlarla rahatca konusmayi kendim olmayi ozlemisim. Kendimi iyi hissediyorum. Omur bir erkegin pesini toplamakla gecircek kadar kiymetsiz degilmis.
Tesekkur ederim.Eski konularını hatırlıyorum. Seni tebrik etmeye geldim. En zor kısmı atlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?