- 2 Ağustos 2018
- 2.726
- 7.373
- 158
İnan benim de dikkatimi çekti.Bu ayrılığın uzun soluklu olacağını pek sanmıyorumben sizi anlayamadım,başka bir konuya da erken boşalma ile ilgili soru sormuş yazışmak istemişsiniz?
gerçekten eşinizi terkettiniz mi?
İnan benim de dikkatimi çekti.Bu ayrılığın uzun soluklu olacağını pek sanmıyorum
Kocasına. Peşinden gelip yalandan yalvarsa dönmeye hazır :)bize mi
Henuz acmadim. Izin alip halledecegim tum isleri. Ama once bi avukat bulmam gerek. Ne yapmam gerektigini arastirmadim henuz.Dava açtınız mı?
hmm yukardaki erken boşalma konusuyla ilgili sorulara cevap vermek yerineHenuz acmadim. Izin alip halledecegim tum isleri. Ama once bi avukat bulmam gerek. Ne yapmam gerektigini arastirmadim henuz.
Peki eşinizin tepkisi ne oldu. Yani gitmenize engel olmaya çalışmak ya da pişman olduğunu ifade etmek gibi bir girişimde bulundu muTartistik. Daha dogrusu ben konustum biriktirdigim herseyi soyledim. Icimi dokup cekip kapiyi ciktim. Cok bisey olmadi yani. Hır gür. Eve donmedim tekrar.
Gidecegime inanmadi sanirim. Engel olmadi. Nasil olsa gelir dedi herhalde. Haftasonu oldu ve ben donmedim eve. Tum hafta aradi acmadim. Mesajlar atti. Konusalim dedi durdu. Ama iletisim kurmadim hic. Ne olur eve don diye mesaj atti dun bugunden icin. Cevap vermedim. Eve gitmis olmam gerekirdi normalde simdiye. Mesaj atti biraz once. Yanina geliyorum diye. Ama geliyor mu gercekten bilmiyorum.Peki eşinizin tepkisi ne oldu. Yani gitmenize engel olmaya çalışmak ya da pişman olduğunu ifade etmek gibi bir girişimde bulundu mu
Ben anlayamiyorum. Onceki konularimda surekli topa tutuldum. Ezik zavalli oldum kocami birakmiyorum diye. Eee simdi biraktim adam pervane ve ben donmuyorum. Ama bu sekilde de yaranilmiyor size. Kadinin en buyuk dusmani hakikaten kadin. Ayaklarimin uzerinde guclu durmaya calisiyorum. Neden bu kostek olmaya calisma.Kocasına. Peşinden gelip yalandan yalvarsa dönmeye hazır :)
Muhtemelen gelme ben geliyorum demenizi bekliyordurGidecegime inanmadi sanirim. Engel olmadi. Nasil olsa gelir dedi herhalde. Haftasonu oldu ve ben donmedim eve. Tum hafta aradi acmadim. Mesajlar atti. Konusalim dedi durdu. Ama iletisim kurmadim hic. Ne olur eve don diye mesaj atti dun bugunden icin. Cevap vermedim. Eve gitmis olmam gerekirdi normalde simdiye. Mesaj atti biraz once. Yanina geliyorum diye. Ama geliyor mu gercekten bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?