Hayata yeniden baslamak

Ben sizi canı gönülden tebrik ederim. İnanın kendiniz için çok iyi bir adım atınız. Yazık etmediniz ruhunuza kalbinize. Belliki esinizinde hiç bir çabası yok sizi döndürmek kendini affetirmek için sizde iyice görmüş oluyorsunuz o terbiyesizin yüzünü.çok. mutlu olun inş

Dava açtınız mı?

Eski konunuzu göz ucu ile gördüm diyebilirim.
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
İnşallah gerçekten dediğiniz gibi ilerlersiniz ve sizi değersiz hissettirenleri hayatınızdan çıkartırsınız.

Ayrılmak güçlü bir karakter ister.

Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Geç de olsa bunları görebilmek güzel! Evleniyoruz , parasız hizmet (her anlamda) için eşlerimize atanmıyoruz .o sebeple haklarımızı bilip sahip çıkmak gerek

Muhtemelen blöf.

Boşanmaya karar verdim diyorsunuz ama erken boşalma ile ilgili konuya yorum yapıp yardım istiyorsunuz sizin amacınız nedir?
Bu kadar insan size destek oldu ama siz sanki bizlerle dalga geçiyorsunuz sizin boşanacağınız yok sadece kendinizi kandırıyorsunuz. Yardımı başkası için istiyorsanız o ayrı ama ilişkiniz ile ilgili yardım için yazdıysanız yazık gerçekten

Onceki konularinizi okumuştum. O kadar sure eşinin her dedigine göz yuman, daha gecen hafta kuskular icinde geciren bir kadin olarak birden böyle bir aydinlanma yasamanizi pek gercekci bulmadim.

Insan bir hafta da olsa üzülme, ne yapacagini bilememe vs gibi bir dönem gecirmez mi? Siz hemen hayat aslinda cok guzelmis, etrafta bana deger verecek bir suru erkek varmis moduna girmissiniz. O yüzden gercekci gelmedi bana. Eger hisleriniz gercekten buysa o da normal bir psikoloji degil. Ileride bir yerde bastirdiginiz duygular patlak verir.
Yani su durumda ya cevrenizi kandiriyorsunuz ya da kendinizi gibi görünüyor.

Ama bosanma karariniz çok dogru bir karar. Geri adım atmadan bu kararin arkasinda durursaniz sizin icin en iyisi olacak.

Tartistik. Daha dogrusu ben konustum biriktirdigim herseyi soyledim. Icimi dokup cekip kapiyi ciktim. Cok bisey olmadi yani. Hır gür. Eve donmedim tekrar.
Peki eşinizin tepkisi ne oldu. Yani gitmenize engel olmaya çalışmak ya da pişman olduğunu ifade etmek gibi bir girişimde bulundu mu

Peki eşinizin tepkisi ne oldu. Yani gitmenize engel olmaya çalışmak ya da pişman olduğunu ifade etmek gibi bir girişimde bulundu mu
Gidecegime inanmadi sanirim. Engel olmadi. Nasil olsa gelir dedi herhalde. Haftasonu oldu ve ben donmedim eve. Tum hafta aradi acmadim. Mesajlar atti. Konusalim dedi durdu. Ama iletisim kurmadim hic. Ne olur eve don diye mesaj atti dun bugunden icin. Cevap vermedim. Eve gitmis olmam gerekirdi normalde simdiye. Mesaj atti biraz once. Yanina geliyorum diye. Ama geliyor mu gercekten bilmiyorum.

Kocasına. Peşinden gelip yalandan yalvarsa dönmeye hazır :)
Ben anlayamiyorum. Onceki konularimda surekli topa tutuldum. Ezik zavalli oldum kocami birakmiyorum diye. Eee simdi biraktim adam pervane ve ben donmuyorum. Ama bu sekilde de yaranilmiyor size. Kadinin en buyuk dusmani hakikaten kadin. Ayaklarimin uzerinde guclu durmaya calisiyorum. Neden bu kostek olmaya calisma.

Muhtemelen gelme ben geliyorum demenizi bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…