hayatı bir anda değişen var mı?

Rica ederm ne demek.
Ne desem bilemedm. Cok yorulmussunz beliki ama zaten onlar icin bsey yapmicaksiniz ki kendniz icin yani. Bence bosvern herkesi birdahami gelicez dunyaya.m insallah istedigin yapmaya calistign hersey birer birer yeşerir

ımzamda yazanların yani dualarımın gercekleşmesını o kadar cok ıstıyorum ki yanı bir ışık sadece bır ışık yansın bana istiyroum...

Vardır bi ışık ama şu an ümitsizlikten kararmıştır etrafın belki? Olamaz mı? :) ben çok ümitsizliğe düştüğümde hep şunu hatırlamaya çalışırım; kendimi paralasam da elimden geleni yaptıktan sonra kaderim belli, kaderimi değiştirecek tek şey de dua olduğuna göre elimden tek gelen dua etmek. Dilediğim şey ne olursa olsun önce onun kendim için hayırlı olmasını dileyip o dileğimin gerçekleşmesi için dua edebilirim. İnanarak ettiğimiz dualar kabul oluyor, sadece bazısının vakti oluyor. Ne demişler; "her nasip vaktini bekler" :) güzel, huzurlu ve rahat günlerin de vaktini bekliyordur. Herkesin derdi başka, imtihanı başka. Hayatta hepimiz farklı imtihanlarla boğuşuyoruz. Pes edersen kaybedersin. Ümit varsa ışık vardır :) bugüne kadar zor olan hayatının yarından itibaren daha güzel olmayacağını bilemezsinki. Bak mesela benim hayatım neredeyse hayallerimdeki gibi gidiyordu ama bir anda hayallerime ortak ettiklerimle birlikte ortada kalakaldım. Ama sonra tekrar gün doğdu, içimde artık derin bi çentiğim var ama bugünüme çok şükür :)
Okuduğum sözler hoşuma gidince yazarım aklıma. Senin imzan gibi aklıma yazdığım bir söz daha: sonucu hüsran gibi görünen imtihanların yamacında binlerce ümit filize durur. Allah sana kapıyı mutlaka açar, sen kapı açılırken çıkardığı gıcırtıya takılma..

Benim hayatim degisti. Bir carsamba sabahiydi.

Doğum icin gule oynaya hastaneye gittik. Dakika sayar olduk. Bebek dogdu.

Kimseye gostermemisler. Ben ayildim. Goremedim. Baska hastanede dediler. 2 gun gecti ne sesi ne resmi yok... çıkacağım gun yenidogan yogun bakima gittik. Yanina gitmeyeyim diye baska hastanede demisler..

Uzaktan gordum.

Hastaydi. Dogumsal bir anomali. Ntd. 9 ay kontrol eden hic bir doktor görmedi. Hersey saglikli ve guzeldi. Nasil olmuştu bu? Oysa gorunebilecek bir hastalıkmis. Kader dedik. Yalvardim kucagima verdiler. Emzirdim, yoğun bakimdan cikardilar 3 gun bensiz yatti. Sonra baska hastane.

Ameliyatlar, hastaneler, bir suru sey yasandi.

Simdi 12 yasinda. Pek çok derdi devam ediyor. Kader arkadaslarindan iyi durumda. Okula gidiyor. Bilgisayar dahisi oldu cikti... kod yaziyor...

Ama ben... Asla 12 yil onceki ben olamadim. Hayatim bir gunde degisti ama kalan 12 yilda degisen olmadi...

Velhasil saglik dışında dert olmamali insanda. Hersey gecer. Yeter ki saglik olsun..

Sende takma... Her şey kalbine gore olacak biliyorum. Sadece biraz daha beklemen lazim hepsi bu.

Bu arada uc kardesiz, iki erkek tek kiz ben. Erkekler ne sefa suruyor.. kimse laf edemez... pasa onlar pasaaa :)

Beni boşver :)

umarım eşin bi an once aklını başına toplarda senı daha fazla uzmez nomucha...

tebrık ederım sızı umarım mutlulugunuz daım olur ve sonum sızın gıbı olur:)

birçok sıkıntı gecıcı ama aıleyle heleki anneyle yaşananlar ne kadar zaman gecerse gecsın hep ınsanın canını yakıyor...

iş buldugumda yapacagım ilk şey evı terketmek olucak hemde kendınıze ıyı bakın bıle demeden...

tebrık ederım sızı umarım mutlulugunuz daım olur ve sonum sızın gıbı olur:)

İnşallah canım. Hiç bir acının, engelin seni yıkmasına izin verme olur mu? Bil ki Allah sana bir derdi vermişse sen bunu kaldırabilecek kadar güçlü olduğun için vermiştir.

Bir de hayata her zaman pozitif bakmaya çalış. Kötuyu gormek istersen her baktigin yerde kolayca bunu gorursun. Onemli olan sana verilen güzellikleri görebilmek ve bunlara şükretmek :)

Rica ederm ne demek.
Ne desem bilemedm. Cok yorulmussunz beliki ama zaten onlar icin bsey yapmicaksiniz ki kendniz icin yani. Bence bosvern herkesi birdahami gelicez dunyaya.m insallah istedigin yapmaya calistign hersey birer birer yeşerir
Allah razı olsun inşallah hayatım bır yerınden toparlanmaya başlar artık...

esimin biraz once eve gelmesini dert ettim sohbete gitmisti biliyordum ne yaptigini ustelik bugun evlilik yildonumuzdu ikimizde unuttuk gelene kadar taktim kafaya ama burdaki dertleri de okuyunca vazgectim dusunmekten.

bunlar sadece gıcırtı olsun ben dınlemeye razıyım...

offfff Allahım ağlamayı kesmiştim tekrar başladım cok ama cok uzuldum

evet bazen şükür etmeyı unutuyorum sanırım birazda bundan dertler buyuyor...

Yahu bi insan bu kadar mi ayni olur herkesin hayat hikayesinde kendine bir rol bulur bu kadar mi pessss... Ne buyuk imtihanim varmis meger ben bunu anladim...

offfff Allahım ağlamayı kesmiştim tekrar başladım cok ama cok uzuldum

Lütfen ya bende ağlarım bak

Ben simdi her gunumuze sukrediyorum. Beraber geçirilen her gune. Evde gecen, sağlıkla geçen her gune binlerce sukur.

Sende sukret. Guzel gunler goreceksin, hem gunesli hem huzurlu gunler

Konu başlığın yuzunden dokuldum boyle kusuruma bakma olur mu bu da bir ic dokme anisi olsun

alıcam formasyonu ama tekrar kpss ye calısırsam gene aynı bakıslar olucak ustumde iş bulamadı evde oturuyor tembel vs vs bunlar gonlumu yoruyor artık....

Sen bakışları boşver. Birileri her daim konuşur. İnsanı en çok ailesinden gelen köstek yorar anlıyorum seni. Geleceğine odaklan. Birileri her daim muhalefet olacaktır. Onları gözardı etmeyi öğrenmelisin. İş meselesi kısmet. Deneyimim olduğu halde 1 yıl iş bulamadığım dönem olmuştu. Ardından çok güzel bir işe girdim. Hayırlıs neyse o olsun. Bu arada bıkkınlık hissetme. Bak şuan bize kadro çıksa yemeden içmeden kpss ye calısıp atanmak için elimden geleni yaparım. Herşeye herkese rağmen. Yaş meselesi değil bu. Hayat senin hayatın. Sen kendi tercihlerini yap, başkalarının seni oradan buradan çekiştirmesine müsade etme. Sen izin verirsen onlar yapar. İzin verme.

ben de herşeyi kazıyarak elde ettim
benden daha çabasız daha uğraşsız insnalar gözümün önünde babasının parasıyla yurtdışına gidip okudu vs
ünvye geç girdim 1 sene 1 sene de boşuna hazırlık okudum ingilizcenin i sini öğretemedi okulumun hazırlığı berbattı
sonra 1.5 sene okulu uzattım 1 sene sonra da iş buldum
toplam 4.5 sene kaybettim
sürekli çalıştım hala da deli gibi çalışmam lazım
ve birden değil ama emeklerimle çabalarımla işleri yoluna soktuğumu düşünüyorum
bir de duanın sadece dilde olmadığına inananlardanım
çalışmak da duadır emek verirsin uğraşırsın boşa çıkar görünür ama bambaşka kapılar çat açılıverir
bence kurum sınavları vs iyi takip et tolin hatta ben sana gördükçe denk geldikçe mesaj atayım özelden kurum sınavı vs
hem Allah'tan dua ile iste mutlaka ki hem de çok çalışıp iste inşallah olacaktır
ve evet 4.5 seneden sonra hayatım düzene girdi
çok şükür binlerce şükür çok iyi bir işim var ve sevgilim inşallah herşey yolunda gider ve de bu bir son değil hiçbir zaman olmayacak beklentiler bitmez:)
inşallah senin de her şey yoluna girecektir eminim bu süreçler zor ama biliyorum

Bende senin gibi birşeyler değişir diye bekleyenlerdenim.. Okulum bitmeye yakın babamı kaybettim, sonra nişanlandım oturacağım yer şehir dışında olduğu için gayet memnun olduğum işimden ayrıldım daha sonra bir sürü sorun başladı nişanlımın aşktan göremediğim huylarını ailesinin nasıl değiştiğini fark etmeye başladım. Çok şükür ki nişanı attım sonra baştan kpss, iş arama maceram başladı ikisi de uzun süre olmadı o bahsettiğin bakışları gayet iyi biliyorum . Çok dua ettim Allahım bana güzel bir iş kapısı açtı şimdi bana öyle bakanlar canım cicim diyor. Şuan tek tutunduğum şey işim sen kalbini ferah tut bol bol dua et Allah elbet güzel bir kapı açacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…