- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Rica ederm ne demek.bu bir iç dökmedir!
26 yaşındayım bu zamana kadar herşeyı ama herşeyı resmen kazıyarak elde ettım aileden yana pek şansım yok annem genelde başka aılenın kızlarına düşkündür hatta ben sinir olayım dıye kapımın önunde kuzenının kızının damadının dertlerını sorar akrabalara yanı o kadar koptuk artık bırbırımızden ve oğulcudur oğlu bir yana dünya bir yana neyse artık bu yaşa kadar annelık yapamamış bır kadından herhangı bır beklentım kalmadı ama şuraya yazayım belkı okur eğer ondan once olursem asla ama asla arkamdan aglamasın benım ıcın gozyası akıtmayı bıle haketmıyor cunku.
babamla ılıskımız cok ama cok zor duzeldı ama yınede hıcbır zaman baba kız olamadık onuda geçelım.
universiteden sona calısmadım cunku ıs bulamadım nereye elımı attıysam kurudu yaptıgım iş başvurularına gerı donus alamadım bugun kpss sonucları acıklandı ve ıstedıgım puanı alamadım akşamdan berı epeyce kavga ettık senın yaşıtların calısıyor cok sene kaybettın daha ne kadar boyle devam edecek vs vs...
pedagojik formasyon alıp seneye tekrar hazırlanayım demiştim hatta bugun bı uniye başvurdum başvurumda muhtemelen kabul edılecek ama akşamkı kavgadan sonra ondanda vazgectım...
ufukta evlılık durumum yok hayatımda bırı var saolsun hakkını asla odeyemem cok destek oldu hala oluyor ...
hayatım bıldıgınız s..ktirib.ktan gidiyor ve artık cıdden fazlaca yoruldum yavaş yavaş cöktüğümü hissediyorum ya bişeyler değişsin yada ben cidden yaşamak istemiyorum.
okudugunuz ıcın tesekkurler.
ımzamda yazanların yani dualarımın gercekleşmesını o kadar cok ıstıyorum ki yanı bir ışık sadece bır ışık yansın bana istiyroum...
bu bir iç dökmedir!
26 yaşındayım bu zamana kadar herşeyı ama herşeyı resmen kazıyarak elde ettım aileden yana pek şansım yok annem genelde başka aılenın kızlarına düşkündür hatta ben sinir olayım dıye kapımın önunde kuzenının kızının damadının dertlerını sorar akrabalara yanı o kadar koptuk artık bırbırımızden ve oğulcudur oğlu bir yana dünya bir yana neyse artık bu yaşa kadar annelık yapamamış bır kadından herhangı bır beklentım kalmadı ama şuraya yazayım belkı okur eğer ondan once olursem asla ama asla arkamdan aglamasın benım ıcın gozyası akıtmayı bıle haketmıyor cunku.
babamla ılıskımız cok ama cok zor duzeldı ama yınede hıcbır zaman baba kız olamadık onuda geçelım.
universiteden sona calısmadım cunku ıs bulamadım nereye elımı attıysam kurudu yaptıgım iş başvurularına gerı donus alamadım bugun kpss sonucları acıklandı ve ıstedıgım puanı alamadım akşamdan berı epeyce kavga ettık senın yaşıtların calısıyor cok sene kaybettın daha ne kadar boyle devam edecek vs vs...
pedagojik formasyon alıp seneye tekrar hazırlanayım demiştim hatta bugun bı uniye başvurdum başvurumda muhtemelen kabul edılecek ama akşamkı kavgadan sonra ondanda vazgectım...
ufukta evlılık durumum yok hayatımda bırı var saolsun hakkını asla odeyemem cok destek oldu hala oluyor ...
hayatım bıldıgınız s..ktirib.ktan gidiyor ve artık cıdden fazlaca yoruldum yavaş yavaş cöktüğümü hissediyorum ya bişeyler değişsin yada ben cidden yaşamak istemiyorum.
umarım eşin bi an once aklını başına toplarda senı daha fazla uzmez nomucha...Evet çok şükür güzel bir işim var ama bir ayağı olmayan bir masa gibi bir evliliğim var..
Tuta tuta kullanır gibiyim canım.
Inan bekar olmayı tercih ederdim şu durumda.
Senin de işin olacak geç değil.
Branşın ne bilmiyorum ama formasyonu al ve özel sektör düşün. Kpss şart değil o aptal sınava yıllarını vermemelisin..
Mutluluk nerde bilemezsin.
Olmayana değil elinde olanlara bak.
Biliyorum bazen çok zor bu.
Genelde depresif gezerim ben. Hele son 1 yılım kabus gibi.
O dipte hissetme halini anlıyorum inan..
Yine de pes etme lütfen. Ölmek isteme.
Yaşamak istemek için pek çok neden bulabiliriz.
tebrık ederım sızı umarım mutlulugunuz daım olur ve sonum sızın gıbı olur:)Bugun canim babamin ölüm yil donumu. Uzerinden tam 4 sene gecmis... geri donup baktigimda 4 senede nerden nereye gelmisim diyorum. Hayatim 15.07.2012 den sonra tamamen degisti. Babam vefat ettigi gun ben buyudum, buyumek zorunda kaldim. Henuz 22 yasindaydim ve 2 universite okumaktaydim. Binbir dertle bogustuk ailecek ve kimseye hayatimizin senin tabirinle b.ktan oldugunu hissettirmedik. Hatta kendimize bile hep bizim hayatimiz cok guzel dedik, o kadar cok dedik ki kendimiz bile inandik :)
Tum yasadiklarimi uzun uzun anlatsam okumaya usenirsin o yuzden sadece bugunumu soyleyeyim: okudugum 2 üniden birinden 1.likle digerinden yuksek onur ogrencisi belgesiyle mezun oldum. Dunya harikasi biriyle evlendim. Kadrolu ogretmen olarak atandim. Saglikli ve dunya tatlisi 26 gunluk bir oglum var :)
Simdi 4 yıl önceki "ben"e gidip bunları anlatmak isterdim. "Sabret bugünler geçecek çok güzel günler seni bekliyor, unutma gecenin en karanlık olduğu an, güneşin doğmasına en yakın olduğu andır." Derdim kendime :)
birçok sıkıntı gecıcı ama aıleyle heleki anneyle yaşananlar ne kadar zaman gecerse gecsın hep ınsanın canını yakıyor...Seni çok iyi anliyorum.annemlede sorunlarim var oda abimi bi başka sever bazen üvey evlat miyim derim
Hatta öyle bi an gelir ki tüm dertlerimu unuturum annemin yaptiklari davranislari için aglarim
Hayatimda çevremde hazal haric herkesin hayati değişiyo bi tek hazalin hariç
Bazen inancimi yitiriyorum bazen silkeleniyorum
Hiçbirşey anlamiyorun bu işten
umarım eşin bi an once aklını başına toplarda senı daha fazla uzmez nomucha...
iş buldugumda yapacagım ilk şey evı terketmek olucak hemde kendınıze ıyı bakın bıle demeden...Muhendissin ve nasıl is yok
Kız nazar değmiş o zaman :)
Saka bir yana inşallah en kisakısa sürede bulursun is. Ebeveynleri takma kafana.
Ciddi misin derken evlen denicem, sen iş bulduğunda aynı eve çıkıp bir sure kafanı toparlayamaz misin?
olmaz ilk once onlar ısırmaya başlıyor helekı annemın aılesıııı ufff seslerıne bıle tahammulum yok.Keşke yapmasalar. Zaten kişi kendi kendini yeterince bitiriyor, bir ısırık da onlar almasa olur yani.
tebrık ederım sızı umarım mutlulugunuz daım olur ve sonum sızın gıbı olur:)
Allah razı olsun inşallah hayatım bır yerınden toparlanmaya başlar artık...Rica ederm ne demek.
Ne desem bilemedm. Cok yorulmussunz beliki ama zaten onlar icin bsey yapmicaksiniz ki kendniz icin yani. Bence bosvern herkesi birdahami gelicez dunyaya.m insallah istedigin yapmaya calistign hersey birer birer yeşerir
bunlar sadece gıcırtı olsun ben dınlemeye razıyım...Vardır bi ışık ama şu an ümitsizlikten kararmıştır etrafın belki? Olamaz mı? :) ben çok ümitsizliğe düştüğümde hep şunu hatırlamaya çalışırım; kendimi paralasam da elimden geleni yaptıktan sonra kaderim belli, kaderimi değiştirecek tek şey de dua olduğuna göre elimden tek gelen dua etmek. Dilediğim şey ne olursa olsun önce onun kendim için hayırlı olmasını dileyip o dileğimin gerçekleşmesi için dua edebilirim. İnanarak ettiğimiz dualar kabul oluyor, sadece bazısının vakti oluyor. Ne demişler; "her nasip vaktini bekler" :) güzel, huzurlu ve rahat günlerin de vaktini bekliyordur. Herkesin derdi başka, imtihanı başka. Hayatta hepimiz farklı imtihanlarla boğuşuyoruz. Pes edersen kaybedersin. Ümit varsa ışık vardır :) bugüne kadar zor olan hayatının yarından itibaren daha güzel olmayacağını bilemezsinki. Bak mesela benim hayatım neredeyse hayallerimdeki gibi gidiyordu ama bir anda hayallerime ortak ettiklerimle birlikte ortada kalakaldım. Ama sonra tekrar gün doğdu, içimde artık derin bi çentiğim var ama bugünüme çok şükür :)
Okuduğum sözler hoşuma gidince yazarım aklıma. Senin imzan gibi aklıma yazdığım bir söz daha: sonucu hüsran gibi görünen imtihanların yamacında binlerce ümit filize durur. Allah sana kapıyı mutlaka açar, sen kapı açılırken çıkardığı gıcırtıya takılma..
offfff Allahım ağlamayı kesmiştim tekrar başladım cok ama cok uzuldumBenim hayatim degisti. Bir carsamba sabahiydi.
Doğum icin gule oynaya hastaneye gittik. Dakika sayar olduk. Bebek dogdu.
Kimseye gostermemisler. Ben ayildim. Goremedim. Baska hastanede dediler. 2 gun gecti ne sesi ne resmi yok... çıkacağım gun yenidogan yogun bakima gittik. Yanina gitmeyeyim diye baska hastanede demisler..
Uzaktan gordum.
Hastaydi. Dogumsal bir anomali. Ntd. 9 ay kontrol eden hic bir doktor görmedi. Hersey saglikli ve guzeldi. Nasil olmuştu bu? Oysa gorunebilecek bir hastalıkmis. Kader dedik. Yalvardim kucagima verdiler. Emzirdim, yoğun bakimdan cikardilar 3 gun bensiz yatti. Sonra baska hastane.
Ameliyatlar, hastaneler, bir suru sey yasandi.
Simdi 12 yasinda. Pek çok derdi devam ediyor. Kader arkadaslarindan iyi durumda. Okula gidiyor. Bilgisayar dahisi oldu cikti... kod yaziyor...
Ama ben... Asla 12 yil onceki ben olamadim. Hayatim bir gunde degisti ama kalan 12 yilda degisen olmadi...
Velhasil saglik dışında dert olmamali insanda. Hersey gecer. Yeter ki saglik olsun..
Sende takma... Her şey kalbine gore olacak biliyorum. Sadece biraz daha beklemen lazim hepsi bu.
Bu arada uc kardesiz, iki erkek tek kiz ben. Erkekler ne sefa suruyor.. kimse laf edemez... pasa onlar pasaaa :)
Beni boşver :)
evet bazen şükür etmeyı unutuyorum sanırım birazda bundan dertler buyuyor...İnşallah canım. Hiç bir acının, engelin seni yıkmasına izin verme olur mu? Bil ki Allah sana bir derdi vermişse sen bunu kaldırabilecek kadar güçlü olduğun için vermiştir.
Bir de hayata her zaman pozitif bakmaya çalış. Kötuyu gormek istersen her baktigin yerde kolayca bunu gorursun. Onemli olan sana verilen güzellikleri görebilmek ve bunlara şükretmek :)
offfff Allahım ağlamayı kesmiştim tekrar başladım cok ama cok uzuldum
alıcam formasyonu ama tekrar kpss ye calısırsam gene aynı bakıslar olucak ustumde iş bulamadı evde oturuyor tembel vs vs bunlar gonlumu yoruyor artık....
ben de herşeyi kazıyarak elde ettimbu bir iç dökmedir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?