bu bir iç dökmedir!
26 yaşındayım bu zamana kadar herşeyı ama herşeyı resmen kazıyarak elde ettım aileden yana pek şansım yok annem genelde başka aılenın kızlarına düşkündür hatta ben sinir olayım dıye kapımın önunde kuzenının kızının damadının dertlerını sorar akrabalara yanı o kadar koptuk artık bırbırımızden ve oğulcudur oğlu bir yana dünya bir yana neyse artık bu yaşa kadar annelık yapamamış bır kadından herhangı bır beklentım kalmadı ama şuraya yazayım belkı okur eğer ondan once olursem asla ama asla arkamdan aglamasın benım ıcın gozyası akıtmayı bıle haketmıyor cunku.
babamla ılıskımız cok ama cok zor duzeldı ama yınede hıcbır zaman baba kız olamadık onuda geçelım.
universiteden sona calısmadım cunku ıs bulamadım nereye elımı attıysam kurudu yaptıgım iş başvurularına gerı donus alamadım bugun kpss sonucları acıklandı ve ıstedıgım puanı alamadım akşamdan berı epeyce kavga ettık senın yaşıtların calısıyor cok sene kaybettın daha ne kadar boyle devam edecek vs vs...
pedagojik formasyon alıp seneye tekrar hazırlanayım demiştim hatta bugun bı uniye başvurdum başvurumda muhtemelen kabul edılecek ama akşamkı kavgadan sonra ondanda vazgectım...
ufukta evlılık durumum yok hayatımda bırı var saolsun hakkını asla odeyemem cok destek oldu hala oluyor ...
hayatım bıldıgınız s..ktirib.ktan gidiyor ve artık cıdden fazlaca yoruldum yavaş yavaş cöktüğümü hissediyorum ya bişeyler değişsin yada ben cidden yaşamak istemiyorum.
okudugunuz ıcın tesekkurler.