hayatı bir anda değişen var mı?

İnsanin hayati tamda boyle durumlarda değişir.
Sen etrafında olup bitenlere iyi bak,bu durumda mutlaka değişecektir ,sadece fırsatları kacirma

Ben sıramı beklerim Allah benden zorda olanların yardımcısı olsun.
Bu halime de çok şükür..
Sağlık var umut var.

Alıntıladığım kısmı görünce cevap yazmadan edemedim. Ne güzel bir yüreğe sahipsiniz. İnş tez zamanda ummadığınız güzellikler yaşarsınız.

Tolin şansını belki de başka bir ilde denemelisin ya da yurt dışında. Henüz çok gençsin. Eminim önünde güzel bir hayat var ama zamanını bekliyor. İyi şeyler de hemen olmaz zaten.

Ah canim benim uzme kendini kararindan da vaz gecme uni şansını dene bence. Sen güçlü savaşçı bi kizsin bu kadar çabuk vaz geçme herşeyden. Sana başka kapilar açar belki. Evde oturup ananla babanla kavga etmekten iyidir. Hem senin biseyler yapmaya çalıştığını görünce üstüne gelmezler

Annemi kaybettiğim gün hayat benim için bir an da değişti.Büyükler bazen yanlış tepkiler veriyor,nasıl davranacaklarını bilemiyor,kendi evlatlarına daha hoyrat olabiliyorlar ama bu biraz da zor hayatlarından.Kendi yaşadıkları acılardan.
26 yaşına kendin gelmedin sanırım.Kendin doğmadın kendin büyümedin hastalandığında kendi kendini tedavi etmedin.Üniversite eğitimin kendi paranla tamamalamadın.Şu an yediğin lokmayı oturduğun evi faturaları kendin karşılamadın sanırım.
Haytaına giren sevgilinin bile hakkını daha büyük görüyor hakkını ödeyemem diyorsun.26 yaş az bir yaş değil.Gençsin hem çalışıp hem okuyabilirsin.İstediğin bir bölüm varsa daha fazla emek sarfedebilirsin.Aynayı önce kendine tut,sonra yok ben önce ölürsem ağlamayı haketmiyor gibi laflar yaz.
Her genç sıkıntı çekiyor.Her genç iş başvurusundan geri çevrilebiliyor.Masterlı işsizlerde var.Sen üniversiteye başvuruyorsun,akşamında annenle kavga ettin diye vazgeçiyorsun.Hayat çocuk oyuncağı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…