Bence önemli konu siz doğuya giderseniz kızınızla kimin ilgileneceği? Tüm aile sizin okuyacağınız yere taşınacaksa mesele yok, ama kızınızla 4 sene ayrı olacaksanız bu oldukça zorlayıcı olabilir.
bence önemli olan siz ne yapmak istiyorsunuz yani liseden fln mezun oldugunuzda hayaliniz
edebiyat öğretmenimi olmak yoksa 4 yıllık ne olursa bi bölüm bitirmek mi
yani istediğin meslek tam olarak nedir?bence cevap ona göre değişir
uzaktan eğitim dde var bunu düşünebilirsiniz aöf değil,ama belli üni.lerde var sadece sınavlara gidiyorsunuz
eşimle kızımla doğuya gideriz.kızımı eve yakın bir kreşe veririm diye düşünüyorum.o zaman kızım 4 yaşında olur.
ben,öğretmenlik istiyorum aslında.ama bu başka şehirde okumayı düşünme sebebimde,öğretmenlik puanlarını daha düşük olması.eğer yaşadığım şehiri tercih edersem öğretmenlik okuyamam çünkü puanları çok yüksek...
Sanırım iş imkanı açısından Türkçe öğretmenliği daha avantajlı olur. Kreş, bakıcı imkanlarını araştırmakta yarar var tabi. Bir de alışık olduğunuz çevreden, hayattan ne kadar farklı olacak şartlarınız onu da hesaba katmak da yarar var.
cnm hangi şehirde oldugunu bilmiyorum ama mutlaka çevre illerde de bi sürü güzel üni.miz var
birde eşin he deyince her şehirde iş bulabilcekmi yada çocugun hmn bu duruma adapte olucakmı
şu anda yanında ailenden yardımcı olan kimse varmı anne kardeş kv.gibi?
öğretmenlik çok kutsal bir meslek ama malesef şu anda çogu arkadaşım atanamadılar
dersanede çalışıyorlar fakat maaşlarını düzenli alamıyorlar bunlarıda bilmek lazım
Ben de moralinizi bozmak istemem ama gerçekçi olmak lazım.
Küçük bebeğiniz var, yaşınız da o kadar genç sayılmaz. En iyi ihtimalle 31-32 de mezun olursunuz. Sonrası atanamamakla geçer .
Boşuna harç parası ve o küçücük bebeği oraya sürüklemek .
Bence siz aöf okuyun. Zaten anlayamadığım şu, okumak ne ki?
İş yok ki ortalıkta.
Bir tıp, mühendislik ve ya çok iyi iş alanı olan bir meslek okumadığınız sürece okumak anlamsız. Ben buna inanıyorum.
Ben de moralinizi bozmak istemem ama gerçekçi olmak lazım.
Küçük bebeğiniz var, yaşınız da o kadar genç sayılmaz. En iyi ihtimalle 31-32 de mezun olursunuz. Sonrası atanamamakla geçer .
Boşuna harç parası ve o küçücük bebeği oraya sürüklemek .
Bence siz aöf okuyun. Zaten anlayamadığım şu, okumak ne ki?
İş yok ki ortalıkta.
Bir tıp, mühendislik ve ya çok iyi iş alanı olan bir meslek okumadığınız sürece okumak anlamsız. Ben buna inanıyorum.
yok, moral bozmak olmadığını biliyorum ama ben çok kararsızım.yaşadığım şehirde okumak daha mantıklı gb. Çünkü aöf, boş yere okumaktan farksız ve umutsuz bir çaba benim gözümde artık.ne dersiniz? Ne yapsam?
Ben, 27 yaşındayım, evliyim,2,5 yaşında bir kızım var.şu anda aöf edebiyat 1.sınıf okuyorum.ama aöf okumak yerine bir yıl üniversite sınavına hazırlanarak, örgünde 4 yıllık okumak istiyorum.size sorum şu;ben büyükşehirde herhangi bir, 4 yıllık mı okusam? Veya doğuda türkçe öğretmenliği gb bir bölüm mü okusam? Benim yaşadığım şehirde öğretmenlik puanları yüksek olduğu için doğuyu belirttim.eşim, bu konuda tam destek.sizce hangi kararı vermeliyim.cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?