Hayati bir karar...cevaplarınız önemli...

kesinlikle bakış açınız doğru...

ben,matematikten hiç anlamadığım için o dersten hep nefret ettim desem yeridir.kpss'yi geçmem hayal olur,işte o zaman.ben siz ve diğer arkadaşlardan aldığım yorumlardan şunu anladım ki: herşeyi göze almaktan korkmadığım mesleği,üniversiteyi bitirdikten sonra yapamama ihtimalimin ağır basması,bu kadar fedakarlık yapıldıktan sonra evde oturmak korkunç olur.ama aynı şehirde okursam,üniversite mezunu olurum,yıpranmadan ama o zaman sosyoloji,sanat tarihi,halkla ilişkiler okurum.ben şöyle düşünüyorum; evhanımı lise mezunu olacağıma,üniversite mezunu,özel sektör çalışanı olurum daha iyi.kızlar HAKSIZ mıyım?...

Son düzenleme:
Kızlar karar verdim üniversiteye hazırlanacağım.yaşadığım şehirde sosyoloji okumak istiyorum.aöf bıraksam mı?yoksa dondursam mı?...

(Hayati bir karar...cevaplarınız önemli...) Demişsiniz Bence buna siz karar vermelisiniz. Siz ne istiyorsunuz doğuya gitseniz bunu başarabilecek misiniz vs vs vs. İyice düşünüp karar vermek size düşüyor...

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…