- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Geç değil..Bir komşum oldu, çok sevdim kendisini.
Bir parça daha iyiyim teşekkür ederim.
Evet ben de okul dışı ders saatlerimi arttırmaya karar verdim.
Kendimi ne kadar doldursam o kadar iyi diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Ben de 2010'da kaybettim babamı. Çok da gençti..
Başınız sağolsun sizin de.
Ellerimde olan ve en bulunmaz nimet biliyorum sağlıklıyım çok şükür diyerek yaşıyorum ben de.
Ama bazen yeter, hep mi ben, hep mi biz ( ailemin sıkıntıları ) bu kadar mı üst üste gelir, ne zaman düzelecek bir şeyler,
niye hep ben beklemeliyim, onlar beklemiyor gibi kıyaslamalara giderken buluyorum kendimi istemeden
Bir de kinci biriyim, affetmiş gibi yapsam da özünde affetmek öyle zor ki, bu da omuzlarımda bir yük.
Hayatımı zorlaştıran bir kişilik özelliği. Çünkü başkalarının ne düşündüğü önemli bu konuda tabi ama
gerçekten iyi niyetli, fedakar bir insanım.
Hakettiklerim bunlar mı diye üzülüyorum elimde değil.
Benden daha büyük acıların varlığını biliyorum, ama çoğu insan kendi yaşadığı acıyı bildiği için
ona dönük yaşıyor yaa iştee ahh sorun o!
Sizin olgunluğunuza erişebilmek yakın zamanda bana da nasip olur inşallah..
Evet yarının endişesi ile bugünü mü de hiç ettim hep..
Teşekkür ederim bu konuyu iyi ki açmışım, yorumlarınız çok değerli arkadaşlar..
Gerçekten ışık oldunuz.
Yok canim ozel degil hayatimin problemi babam 27 yıllık omrumu zehir etti yedi bitirdi
Herseyime mani oldu hani boyle ogrenilmis caresizlige bir ornek verirler ya fillerin ayagini kucukken bi kaziga baglarlar kacmak istedikce ip mani olur o sekilde alisirlar buyuduklerinde dahi o kucucuk kazigin kocaman vucudunu tutacagina inanir ya bendekide oyle olmus artik hos bu saatten sonra o korkumu yensem dahi artik yapabilecegim hayatimi degistirecek hicbir imkanim kalmadi elimde
Varlik icinde yokluk yasatti kendi evimde bile kendimi diken ustunde hissediyorum kendi evim degilmis gibi daha bircok sey eger detayli bilmek istersen onun yuzunden kac defa konu acmistim istersen gorebilirsin
Ama soyle soyleyeyim inan ki hayatimdaki igne ucu kadar problemden tutunda en buyuk problemlerime kadar babam olacak insanin altinda imzasi var
Sonuc olarak herseyden vazgecmis hayata dair umudu kalmayan biri olarak beni bu hale getirdi
sen yine iyisin ben aynı hayat biçimini bekar olarak yaşıyorum eve geldiğimde sohbet edebileceğim tek kimse yok
Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah....hayırlı sağlıklı bir bebeAhahah o da olmuyor zaten ama hayırlısı olsun daha da bunalıma girebilirim çünkü.
Anneliğin kolay bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.
Hayat böyle bile yeterince güç.
Allah annelere iki kat bir sabır veriyor olsa gerek
Geç deği
Geç değil..
Bir gemiye otobüse bindiğimizde yükümüzü emin ellere bırakırız. Neden? Çünkü rahat edelim, yükün ağırlığında ezilmeyelim diye. Sırtımızda taşımayız. Araç hareket ederken o yükte sırtımda olsun ben taşırım diyeni gördünüz mü hiç? Ancak kıymetli olursa oda bir kaç parça.
Hayatıda bu şekil düşünürsek neden hayat devam ederken tüm yükü sırtımızda taşıyoruz. Neden bırakmıyoruz da rahat etmiyoruz? Biz yükümüzü Yaradan a emanet edebiliriz ancak yaşarken. Yoksa yaradana güvenmiyor muyuzda bırakmıyoruz? Tamamen kaygısız olamayız tabiki de o birkaç kıymetli parçayı yanımıza aldığımız gibi endişelerimiz illaki oluyor. Ama içten bir ''vira Bismillah '' deyip yola devam etmek zor değil. Yükümüzü bırakalım yeter.
İnşallah her şey gönlünce olurÇok şey isteme lüksü elime hiç verilmedi canım ah bir verilse :)
Ben de en azından bir kerelik şımarıklık yapmak isterim
Teşekkür ederim değerli yorumların için, dikkate alacağım.
Çok doğru şeyler söylüyorsun canım.
Ben de bdv de çok gezip ne dertler var ama umutlular ne güzel.
Çok şükür demeye çalışıyorum.
Namaz, dua çok rahatlatıyor ama inan üzüntüyle bunları ihmal ettiğim bile oluyor
Ben kendimi bıraksam da Allah beni bırakmasın inşallah.. Amin..
Çok teşekkür ederim, önerin aklımda olacak
Şehir değiştirme zaten canım ama bölüm değişikliği düşün.
Denemekten zarar çıkmaz. Gayet de başarılı olursun, hatta mutlu olursan
çok daha iyi iş çıkarırsın diye düşünüyorum.
Gönlünce olsun her şey senin de..
Üzülme.. Gerçekten değmeyecek insanlara pek üzülmemek lazım..
Aynen canım ya bir gr duygusallık yok,bir işine bir yardım eden yok,yalnızlığını giderecek, dolaşacak ,üzülünce sarılacak kimse yok,cinsellik yok:)sen yine iyisin ben aynı hayat biçimini bekar olarak yaşıyorum eve geldiğimde sohbet edebileceğim tek kimse yok
nomunomuchua aslinda soyle ozetlemeye calisayim dusunku baban var ama yetim gibi yasiyorsun ne zaman ihtiyacin olsa maddi manevi hicbir zaman yaninda olmayacak bir insan ama her daim hayatini rezil etmek hazir ve nazir
Yada ne zaman kendim icin birsey yapmaya niyetlendiysem yıkılmaz duvar gibi cıktı karsima anneme bana kardeslerime hayati cekilmez kilan adam en merak ettigim sey acaba emr-i Hâk onun için vuku bulursa uzulurmuyum
İnan o kadar çok düşündüm ki acaba var mi iyi ozellikleri tek bir tane bulamadim belki vardirda yigilmis kotuluklerinin altında kaybolmusturAnlıyorum, çok zordur eminim.
Allah yardımcın olsun.
Peki babanın bir iyi özelliğini söyle desem söyleyemez misin?
İnan mükemmel bir ailede büyümedim.
Hatta çok sorunlu, kalabalık bir evde yaşadım.
Babam da rahmetli 5 yıldır ama birbirinden bencil kardeşlerim var.
Yine de hiç mi iyi özellikleri yok elbette var, bu şekilde bağrına basıyor insan.
Yaşın geç değil, fırsatları araştır ve üzerine atıl.
Asla geç diye düşünme.
Olumlu gelişmeler için de burada konu aç, iyi haberlerini almak isterim
O hayatı evliyken de yaşamak inan daha iyi değil.
Senin arkadaşların yok mu canım peki?
Aynen canım ya bir gr duygusallık yok,bir işine bir yardım eden yok,yalnızlığını giderecek, dolaşacak ,üzülünce sarılacak kimse yok,cinsellik yok:)
Bunlar büyük tatminler:)
İşten memnuniyet de bir tatmin unsuru mesela.
merhaba ;Okuduğum bir kitabın son sayfalarıyla boşaldı yaşlar gözlerimden.
Zaten çok boş geçirdiğimi düşündüğüm yaşamım bu satırlar sayesinde iyice oturdu içime.
Tüm bunları sana yüksek binalardan atla yada balinalarla yüz diye söylemiyorum. Her ne kadar bunları yaptığını düşünürken içten içe keyiflensem de sana sadece cesurca yaşa diyorum. Asla durma sakın bir yerlerde takılı kalma. O çizgili külotlu çorapları gururla giy. Ve eğer ille de ahmak bir herifle yaşayacağım diye tutturacaksan paranın bir kısmını yastık altı yaptığından emin ol. Hayatta hala fırsatlarının olduğunu bilmek bir lüks.
Hep bir bahanem var, yorgunum, mutsuzum, dertliyim,içim sıkılıyor, uykum var,
kimsem yok ki burada, hem burada gidip mutlu olacağım yer bile yok..
İki arkadaş edindim ikisi de bebekli, özgür değiller.
Hoş ben de özgür sayılmam. Bebeksiz olduğum halde benim de engel şartlarım var.
Tek başıma yaptığım hiç bir şeyden tat alan biri değilim bu çok kötü.
Hafta içi çalışıyorum, en azından birilerine faydam dokunuyor da eve gelip yatışla vakit öldüreyim tamam.
Hafta sonları da dizilerle sabahlayıp öğlene kadar uyumak, öğleden sonra 3 te temizlik yaparak
akşam etmek, sonrasında yemek yiyip yine pineklemek..
Genelde yaşam akışım bundan ibaret.
Bir gün ben de olmak istediğim şehirde, olmak istediğim şartlarda, sevdiklerimle bir
yaşamın ortasında olursam belki öyle dolu dolu yaşarım diye bekliyorum.
Sanki yarına çıkacağımızın garantisi varmış gibi..
Dolu dolu yaşayan arkadaşlar, yerime de yaşayın..
Yaşım olmuş 30 hiç denemediğim, tatmadığım bir sürü lezzet var şu hayatta.
Uf cidden yazık bana kendime üzüldüm..
m
merhaba ;
kitabın adını merak etim.
Ha ha haO kişi benim kayınpederim canım.
Meslek konusunda yazdıkların olmasa sen de sevmediğim görümcemsin diyeceğim o derece
Ben eşime bu soruyu sordum bana cevabı şu oldu:
Tabi ki üzülürüm. Ne olursa olsun çok kötü de olsa, hayatımızda sadece bir huzursuzluk bile olsa o benim babam..
Allah hakkınızda hayırlısını yaşatsın canım. Kendini çok üzme olur mu?
varda yok gibiler çoğu evli çocukluAnlıyorum, çok zordur eminim.
Allah yardımcın olsun.
O hayatı evliyken de yaşamak inan daha iyi değil.
Senin arkadaşların yok mu canım peki?
Sürekli önünde olduğu için bıkmışsın:)Uzak kalırsan kıymetini anlarsın:)Ben üzülüyorum mesela genç yaşımda ,güzelliğimde bunlardan uzak kaldığıma ve kalacağıma:)Evliyken cinsellik bana iyi geliyordu mesela.Sıkıntılı zamanımda stresimi atıyordu,başağrımı geçiriyordu:)Bir mutluluk bir rahatlama veriyordu.Şimdi sinir küpüyüm,,hiç rahatlayamamış hissediyorum kendimi bazen:)Bunların beni tatmin etmediği bir dönemdeyim ama
İçi boş sarılmalara, öpmelere karnım tok diyorum.
Saçmalıyor muyum acaba?
Ha ha habelkide ben senin gorumcenmisim
Saka saka degilim tabikide cunku hic abim olmadi benim
Sahi bazen dusunurum acaba abim olsa bazi seyler farkli olurmuydu ki belki o destek olurdu hayatimda
Aman neyse iste acabalarla yol bitmiyo
varda yok gibiler çoğu evli çocuklu
çoğu da tuhaf tutumlu
bazen onlarla bir yere çıksam keşke çıkmasaydım diyorum o durumlardayım sevmiyorum burayı
Konumun başlığını terapi başlığı olarak değiştirmeyi düşünüyorum :)
Şaka bir yana Allah herkesin dertlerine derman, hayatlarına huzur, içlerine mutluluk, ümit kesilen noktada
gerekli mucizeleri versin amin..
Bence hepimiz acip Flash tv izleyelim simdi. Ben de oradaki kafalardan istiyorumKimsenin hayatinin dumduz devam etmediginin farkindayim ama inanin benim basimda oyle bir dert var ki her sıkıntımın basida o sonuda o neye niyetlendiysem hep duvar gibi dikildi karsima herseyime mani oldu her sekildede olmayada devam ediyor
Derdim kimseninkinden buyuk degil ama nir derdim butun mutluluklarima niyetlendigim herseye engel
Dusunun ki ben psikologa gidiyordum psikolog bile soyluyordu o tek sorun jayatimda oldugu surece bazi seyler bu sekilde devam edecek
Yazsam sayfalara sıgmazda Allah sizinde yardimciniz olsun insallah hic bir zaman umudunuzu yitirmessiniz
Sürekli önünde olduğu için bıkmışsın:)Uzak kalırsan kıymetini anlarsın:)Ben üzülüyorum mesela genç yaşımda ,güzelliğimde bunlardan uzak kaldığıma ve kalacağıma:)Evliyken cinsellik bana iyi geliyordu mesela.Sıkıntılı zamanımda stresimi atıyordu,başağrımı geçiriyordu:)Bir mutluluk bir rahatlama veriyordu.Şimdi sinir küpüyüm,,hiç rahatlayamamış hissediyorum kendimi bazen:)
Tabi bunları gözardı ediyorum..
Ben evliyken bu 8 yıldan çokkk daha mutluydumm...İnsan ona üzülüyor yaa..
Küçük anlaşmazlıklar,duyarsızlıklar, onun ailesiyle biribirimizi sevmeyişimiz ozaman gözümüze büyük geliyordu.Olgun davranmamışız ikimiz de.Ama o daha çok hatalı, ataerkillk yapacam derken kasmış kendini..Babamın hastalığı döneminde 3 ay ayrı kaldık.Ozaman ben kendi derdimdeydim ,o da çok anlamadı.O zaman koptuk..Evliyken daha mutluydum mu dedin?
Sen neden ayrılmıştın canım özel değilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?