Hayatı dolu dolu yaşamak, yaşayamamak..

Geç deği
Geç değil..
Bir gemiye otobüse bindiğimizde yükümüzü emin ellere bırakırız. Neden? Çünkü rahat edelim, yükün ağırlığında ezilmeyelim diye. Sırtımızda taşımayız. Araç hareket ederken o yükte sırtımda olsun ben taşırım diyeni gördünüz mü hiç? Ancak kıymetli olursa oda bir kaç parça.
Hayatıda bu şekil düşünürsek neden hayat devam ederken tüm yükü sırtımızda taşıyoruz. Neden bırakmıyoruz da rahat etmiyoruz? Biz yükümüzü Yaradan a emanet edebiliriz ancak yaşarken. Yoksa yaradana güvenmiyor muyuzda bırakmıyoruz? Tamamen kaygısız olamayız tabiki de o birkaç kıymetli parçayı yanımıza aldığımız gibi endişelerimiz illaki oluyor. Ama içten bir ''vira Bismillah '' deyip yola devam etmek zor değil. Yükümüzü bırakalım yeter.

Anlıyorum, çok zordur eminim.
Allah yardımcın olsun.

Peki babanın bir iyi özelliğini söyle desem söyleyemez misin?

İnan mükemmel bir ailede büyümedim.
Hatta çok sorunlu, kalabalık bir evde yaşadım.

Babam da rahmetli 5 yıldır ama birbirinden bencil kardeşlerim var.
Yine de hiç mi iyi özellikleri yok elbette var, bu şekilde bağrına basıyor insan.

Yaşın geç değil, fırsatları araştır ve üzerine atıl.

Asla geç diye düşünme.

Olumlu gelişmeler için de burada konu aç, iyi haberlerini almak isterim

sen yine iyisin ben aynı hayat biçimini bekar olarak yaşıyorum eve geldiğimde sohbet edebileceğim tek kimse yok

O hayatı evliyken de yaşamak inan daha iyi değil.
Senin arkadaşların yok mu canım peki?

nomunomuchua aslinda soyle ozetlemeye calisayim dusunku baban var ama yetim gibi yasiyorsun ne zaman ihtiyacin olsa maddi manevi hicbir zaman yaninda olmayacak bir insan ama her daim hayatini rezil etmek hazir ve nazir
Yada ne zaman kendim icin birsey yapmaya niyetlendiysem yıkılmaz duvar gibi cıktı karsima anneme bana kardeslerime hayati cekilmez kilan adam en merak ettigim sey acaba emr-i Hâk onun için vuku bulursa uzulurmuyum

Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah....hayırlı sağlıklı bir bebe

Ayy arkadaşım sen psikolog falan mısın?
Ben terapistimi buldum galiba :)
Ağzından bal damlıyor. Sen ara ara yaz bir silkele beni olmaz mı?

İnşallah her şey gönlünce olur Çok guzel yazmışsın. Allah gönlüne göre versin.

sen yine iyisin ben aynı hayat biçimini bekar olarak yaşıyorum eve geldiğimde sohbet edebileceğim tek kimse yok
Aynen canım ya bir gr duygusallık yok,bir işine bir yardım eden yok,yalnızlığını giderecek, dolaşacak ,üzülünce sarılacak kimse yok,cinsellik yok:)
Bunlar büyük tatminler:)
İşten memnuniyet de bir tatmin unsuru mesela.

O kişi benim kayınpederim canım.
Meslek konusunda yazdıkların olmasa sen de sevmediğim görümcemsin diyeceğim o derece

Ben eşime bu soruyu sordum bana cevabı şu oldu:
Tabi ki üzülürüm. Ne olursa olsun çok kötü de olsa, hayatımızda sadece bir huzursuzluk bile olsa o benim babam..

Allah hakkınızda hayırlısını yaşatsın canım. Kendini çok üzme olur mu?

İnan o kadar çok düşündüm ki acaba var mi iyi ozellikleri tek bir tane bulamadim belki vardirda yigilmis kotuluklerinin altında kaybolmustur

Allah babana rahmet eylesin kardeslerinden dolayi senin adina cok uzuldum
Iste kimsenin hayati mukemmel degil insanlar kapilarini kapattigi zaman hangi dertlerle basbasa kaliyor hic bilmiyoruz

Seninde hayatin inşallah duze cikar huzuru mutlulugu bulursun

Benimde hayatimda bir gun degisiklik olursa guzel seyler paylasirim insallah burada

Bunların beni tatmin etmediği bir dönemdeyim ama
İçi boş sarılmalara, öpmelere karnım tok diyorum.
Saçmalıyor muyum acaba?

m
merhaba ;
kitabın adını merak etim.

Ha ha ha belkide ben senin gorumcenmisim

Saka saka degilim tabikide cunku hic abim olmadi benim

Sahi bazen dusunurum acaba abim olsa bazi seyler farkli olurmuydu ki belki o destek olurdu hayatimda

Aman neyse iste acabalarla yol bitmiyo

Anlıyorum, çok zordur eminim.
Allah yardımcın olsun.

O hayatı evliyken de yaşamak inan daha iyi değil.
Senin arkadaşların yok mu canım peki?
varda yok gibiler çoğu evli çocuklu
çoğu da tuhaf tutumlu
bazen onlarla bir yere çıksam keşke çıkmasaydım diyorum o durumlardayım sevmiyorum burayı

Bunların beni tatmin etmediği bir dönemdeyim ama
İçi boş sarılmalara, öpmelere karnım tok diyorum.
Saçmalıyor muyum acaba?
Sürekli önünde olduğu için bıkmışsın:)Uzak kalırsan kıymetini anlarsın:)Ben üzülüyorum mesela genç yaşımda ,güzelliğimde bunlardan uzak kaldığıma ve kalacağıma:)Evliyken cinsellik bana iyi geliyordu mesela.Sıkıntılı zamanımda stresimi atıyordu,başağrımı geçiriyordu:)Bir mutluluk bir rahatlama veriyordu.Şimdi sinir küpüyüm,,hiç rahatlayamamış hissediyorum kendimi bazen:)
Tabi bunları gözardı ediyorum..
Ben evliyken bu 8 yıldan çokkk daha mutluydumm...İnsan ona üzülüyor yaa..

Son düzenleme:
Ha ha ha belkide ben senin gorumcenmisim

Saka saka degilim tabikide cunku hic abim olmadi benim

Sahi bazen dusunurum acaba abim olsa bazi seyler farkli olurmuydu ki belki o destek olurdu hayatimda

Aman neyse iste acabalarla yol bitmiyo

:):) İnanıyorum senin de başına gelebilecek güzel bir insan bir yerde bekliyordur.
İnşallah yakın zamanda gelir bulur seni.

varda yok gibiler çoğu evli çocuklu
çoğu da tuhaf tutumlu
bazen onlarla bir yere çıksam keşke çıkmasaydım diyorum o durumlardayım sevmiyorum burayı

Bu duyguyu iyi bilirim..
Çok iyi anladım seni

Bence hepimiz acip Flash tv izleyelim simdi. Ben de oradaki kafalardan istiyorum
Ilk etapta biraz devrelerimiz yanar ama alisiriz ya.

Evliyken daha mutluydum mu dedin?
Sen neden ayrılmıştın canım özel değilse?

Evliyken daha mutluydum mu dedin?
Sen neden ayrılmıştın canım özel değilse?
Küçük anlaşmazlıklar,duyarsızlıklar, onun ailesiyle biribirimizi sevmeyişimiz ozaman gözümüze büyük geliyordu.Olgun davranmamışız ikimiz de.Ama o daha çok hatalı, ataerkillk yapacam derken kasmış kendini..Babamın hastalığı döneminde 3 ay ayrı kaldık.Ozaman ben kendi derdimdeydim ,o da çok anlamadı.O zaman koptuk..
Hiç bitecek bir evlilik değildi ya ..Ondan daha iyisini de görmedim şimdiye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…