Hayatı dolu dolu yaşamak, yaşayamamak..

Bence hepimiz acip Flash tv izleyelim simdi. Ben de oradaki kafalardan istiyorum
Ilk etapta biraz devrelerimiz yanar ama alisiriz ya.
Bencede simdi bize tamda bu dediginden lazim kafa pırıl pırıl halay basida oluruz tam olur

Gerçekten biraz yoktan yere bitmiş canım ama bunda da bir hayır vardır elbet.
Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim.

Ayy arkadaşım sen psikolog falan mısın?
Ben terapistimi buldum galiba :)
Ağzından bal damlıyor. Sen ara ara yaz bir silkele beni olmaz mı?
Faydam dokunduysa çok mutlu olurum. :)
Hissetmediğim, aşina olmadığım bir cümleyi bile yazmadım. Yararını görmediğim tek cümlem yok. Dönüm noktam benimde evliliğim eşim ve onun kitapları. Onun birikimi bakış açısı. Hala tabiri yerindeyse patinaj çektiğim birsürü konum var benimde. Ama en büyük adımım yüklerimi bırakmak oldu benim. Sizde, yazdıklarınızda tanıdık bişeyler hissettim ve yazmak istedim.

Çok iyi geldiniz gerçekten teşekkür ederim :)
Size de dolaylı yoldan eşinize de o zaman..:)

Ara ara denk geliyorum uzuldum bu kadar detayli bilmiyordum. Allah daha iyilerini karsina cikarir ins.

Ben bunu okuduktan sonra bu 30 yaşta bir sorun olduğuna karar verdim. Benim de 30 olmama ramak kaldı, psikoloji aynı psikoloji yazan arkadaşlarla da. Daha bir kaç gün önce konu açtım, depresyon diye.

Sanırım hesaplaşmaya başlıyoruz hayatla, ne koyduk, ne aldık, kaç kazık yedik en yakınlarımız tarafından..

Benim için olanı yazayım ben sana. Konu açtığım gün 1 şubat galiba, o gün hiç düzelme eğilimim yoktu aslında aklımda ama paylaşınca iyi hissettim, çünkü mutsuzluğumu anlatabileceğim kimse yok etrafımda. Herkesle mutlu Mesut konuşuyorum, çünkü üzüntümü dinlemeyecekleri gibi, ileride nerede bana karşı kullanacaklarını tahmin edemiyorum, Ama kestirebiliyorum az çok. Yenilen kazıkların tecrübe olarak birikmesiyle oluyor bu da tabi ki

Neyse, anlattım burada, rahatladım. Eşimi aradım yemeğe gidelim bu akşam dedim. Ağlama zırlamaların sonu olacak bugün. Umutsuzluğa kapıldığımda bunu hatırlatıyorum kendi kendime. Hepimizin dertleri var, neler neler. Olumsuzluklar kadar, olumlu yanlarıma da bakıyorum. Şükrediyorum. Aşacağım hepsini de.

20 lerimde beni yapayalnız bırakıp, destek değil selam etmeyenler, birgün olsun nasılsın demeyen birkaç kişi var. Ve ben kendim çalışıp kazandığım hedefden onlar için vazgeçtim. 30 uma da bu yüzden hüzünlü giriyorum.Sorumluluğumdur ve altından kalkacağım. Bugün olmazsa yarın. Allah ın izniyle. Daha zayıf değil, çok daha güçlüyüz elhamdülillah.

Böyle olumlu bakabilmeniz çok hoş.
Ben de eşimin olumlu bir kaç mesajıyla az evvel daha iyi hissettim ama üç gün sonraki
ruh halim için garanti veremiyorum :)

Böyle olumlu bakabilmeniz çok hoş.
Ben de eşimin olumlu bir kaç mesajıyla az evvel daha iyi hissettim ama üç gün sonraki
ruh halim için garanti veremiyorum :)
Aynen ben de daha iyi hissediyorum şuan kk iyi geliyor. Ama yeterince iyi olmuyorum hiçbirzaman.Genel olarak tatsızım.Asıl üzüldüğüm nokta da bu.
Bazen de dibe batıyorum hediye olarak:)Hobi olarak:)
Dua etmemiz lazım.Çok eksik kalıyorum ben.

Aslında en büyük eksiğimiz orada bence de.
En dipte olduğum zamanlar bakıyorum duadan en uzak kaldığım zamanlar..

30 yasinda kadinsiniz yani bir kitabin etkisinde de bu kadar kalinmaz ki :)
Takmayin 2 haftaya kadar gecer unutursunuz her sey yine ayni sekilde ilerler icinizden geldigi gibi kendiniz olarak yasayin..

30 yasinda kadinsiniz yani bir kitabin etkisinde de bu kadar kalinmaz ki :)
Takmayin 2 haftaya kadar gecer unutursunuz her sey yine ayni sekilde ilerler icinizden geldigi gibi kendiniz olarak yasayin..

Tek kitabın etkisi olur mu yahu? :)

Bunlar kitabın etkisi ile ortaya çıkan esas genel ruh halim..
Kendim olarak yaşayamıyorum ki çünkü hayatıma ben dışında etki eden bir sürü şey var..

Tek kitabın etkisi olur mu yahu? :)

Bunlar kitabın etkisi ile ortaya çıkan esas genel ruh halim..
Kendim olarak yaşayamıyorum ki çünkü hayatıma ben dışında etki eden bir sürü şey var..

"Senden önce Ben"
Yalnız bu kitabın alışılagelmiş bir konusu olsada,içinde büyük bir tutku var.

O
Onceki konunuza denk gelmiştim. Evet gerçekten de zor donemleriniz olmuş. Suna inanın ki rabbim bize tasiyamiyacak kadar yük vermez. Sürekli olumlu düşünmeye bakın. Ben 26 yaşındayım emin olun ki öyle ağır yüklerin altında kalktım ki bunu ailem ve rabbim bilir. Bazen çoğu konu okuduğumda a ben demişim. Kendi kendime bazen düşünüyorum bu yüklerin bu dertlerin bu sorunların altından nasil çıktım. Çok şükür az da olsa biraz sıkıntılarım geride kalmış. Demek ki hayat bir sınav her b irimize ağır bir soru düşüyor. Inşallah hepimiz o sınavlardan geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…