Ne kadar zamanda geçti sizin kiBi süre böyle takıl geçer merak etme gecincede ay ne salakmisim bunun icinmi uzulmusum dersin benimde vardı 8 senelik iliskim severek ayrıldık aileler istemedi bnde onsuz nefes alamam saniyordum 3vlendim bile hatta suan arada onun cocuguna filan bakiyorum insttagramdan hiç bişi hissetmiyorum yani
Kabul etmeye çalışıyorum ya gerçekten okadar çok uzak durmaya çalışıyorum ki sürekli dışarıdayım arkadaş edinmeye çalışıyorum ama sanki ne kadar geçsede hep içimin bi köşesinde kalıcakmış gibi. Bide çok duygusal bi insanım herşeye ağlarım kafama takarım balık burcuyumAyrildigini kabul ettikten sonrasi geliyor..
İnşallah şuan tek istediğim o zamanın gelmesi. Çünkü haketmeyen bi insan için üzülmeyi hiç mi hiç istemiyorumZamanla hicbir his kalmiyor. Emin olun.
Canim zamana birakmaktan baska çare olmuyor maalesef kendi hayatina odaklanip devam etmek gerekiyor bende ayrildim 6 ay kadar oldu tam olarak aklimdan gittigini söyleyemem olmuyor ama en azinda ise gidio geliyorum ders calisiyorum gunluk hayatimi devam ettirmeye bakiyorum sinavim olmasaydi baskalariyla tanisirdim (denedim hatta ama iliski anlaminda kayda deger bi gelisme yasayamadm)Kabul etmeye çalışıyorum ya gerçekten okadar çok uzak durmaya çalışıyorum ki sürekli dışarıdayım arkadaş edinmeye çalışıyorum ama sanki ne kadar geçsede hep içimin bi köşesinde kalıcakmış gibi. Bide çok duygusal bi insanım herşeye ağlarım kafama takarım balık burcuyum
Evet bide okadar çok alışkanlık var ki. Deniyorum ama şu zaman bir türlü geçmiyor8 yıl uzun bir süre,o yüzden atlatman zaman alabilir.
Bir de ya evlendikten sonra anlaşamayıp ayrılsaydın,o zaman daha çok zorlanırdın.
Dikkatini ve enerjini başka taraflara yönlendir.
Kurslara falan katıl.Yeni arkadaşlar edinirsin,kafan dağılır biraz.
Güzel şeylere odaklan.Atlatacaksın.
Amigurumi bebekleri yapabilirsin mesela öreyim yapayim derken baya zaman geciyorİnşallah şuan tek istediğim o zamanın gelmesi. Çünkü haketmeyen bi insan için üzülmeyi hiç mi hiç istemiyorum
2 hafta alismak icin erken. Merak etme gecmeyen, bitmeyen hicbirsey yok.[/
evet ama onun bukadar çabuk sürede alışmasını görünce kendime yediremiyorum2 hafta alismak icin erken. Merak etme gecmeyen, bitmeyen hicbirsey yok.
Amigurumi bebekleri yapabilirsin mesela öreyim yapayim derken baya zaman geciyor
Teşekkür ederimOkumuyor ya da çalışmıyorsanız, veya boş vaktiniz varsa, kurs gibi bir şeylere gidin. Vaktinizi dolu tutun kafanız bir şeylerle meşgul olsun. O bile insanı oyalayamıyor bazen ama bir deneyin. Arkadaşlarınız falan varsa çevrenizde onlara daha çok zaman ayırın. Yaptığınız böyle küçük küçük değişiklikler sizi belli bir müddet toparlayacaktır. Üzmeyin canınızı.
İnşallah dediğinizi yapıcam teşekkür ederimDaha yeni ayrilmissiniz. Uzulmeyecegim asla aklıma gelmeyecek, tamamen unutacağım/unutmaliyim diye kendinizi sartlandirmayın. Biraz zaman verin kendinize.
Kolay olanlardan baslanip sonra zorlara gecilir bende hic yapmadim bi arkadasim basladi yapmaya bos kalinca deniycem zevkli gorunuyorSimdi baktim da ne guzelmis bu bebekler. :) Zor degil mi peki bunlari ormek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?