Hayatı dramatize etmekten nasıl kurtulabilirim

Diamoonds

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
77
80
8
29
Arkadaşlar önceden de konu açmıştım 8 senelik sevgilimle ayrılmıştık daha doğrusu o ayrılmıştı ve sonra ortam yapıp onlarla takılmıştı. 2 hafta geçti arada bakıyorum arkadaşımdan onun hesabına bi iki kere acıklı şarkılar paylaşmıştı ama kızları eklemeye falan devam ediyordu neyse amacım zaten barışmak değil dönsede asla barışmam şu saatten sonra ama işte mesela kafam dağılsım diye dışarı çıkıyorum küçük biyer burası her geçtiğimiz yerden onunla olan anılarımız aklıma geliyo şurda şunu yapmıştık şurda şunun hayalini kurmuştuk diye. Hava güzel mesela bugün şurda şunu yapıcaktık keşke şuan burda olsa diye milyon tane şey geçiyo aklımdan. Ama o hayatından çok mutlu gibi birlikte yaptığımız şeyleri başkalarıyla yapıyo havalar güzel olunca şunu yapalım dediğimiz şeyleri şuan başkalarıyla yapıyor. Getirmemeye çalşıyorum okadar çok uğraşıyorum ki kafamı dağıtmak için ama dönüp dolaşıp melankoliye bağlıyorum. Çok doldu içim aşırı moralim bozuk. Nasıl yapıcam nasıl alışıcaö nasıl geçicek bu süreç bilmiyorum. Siz nasıl atlattınız? Uzun oldu kusura bakmayın ama içim çok dolu

Bi süre böyle takıl geçer merak etme gecincede ay ne salakmisim bunun icinmi uzulmusum dersin benimde vardı 8 senelik iliskim severek ayrıldık aileler istemedi bnde onsuz nefes alamam saniyordum 3vlendim bile hatta suan arada onun cocuguna filan bakiyorum insttagramdan hiç bişi hissetmiyorum yani

Ne kadar zamanda geçti sizin ki

Ayrildigini kabul ettikten sonrasi geliyor..
Kabul etmeye çalışıyorum ya gerçekten okadar çok uzak durmaya çalışıyorum ki sürekli dışarıdayım arkadaş edinmeye çalışıyorum ama sanki ne kadar geçsede hep içimin bi köşesinde kalıcakmış gibi. Bide çok duygusal bi insanım herşeye ağlarım kafama takarım balık burcuyum

Zamanla hicbir his kalmiyor. Emin olun.

8 yıl uzun bir süre,o yüzden atlatman zaman alabilir.
Bir de ya evlendikten sonra anlaşamayıp ayrılsaydın,o zaman daha çok zorlanırdın.
Dikkatini ve enerjini başka taraflara yönlendir.
Kurslara falan katıl.Yeni arkadaşlar edinirsin,kafan dağılır biraz.
Güzel şeylere odaklan.Atlatacaksın.

Okumuyor ya da çalışmıyorsanız, veya boş vaktiniz varsa, kurs gibi bir şeylere gidin. Vaktinizi dolu tutun kafanız bir şeylerle meşgul olsun. O bile insanı oyalayamıyor bazen ama bir deneyin. Arkadaşlarınız falan varsa çevrenizde onlara daha çok zaman ayırın. Yaptığınız böyle küçük küçük değişiklikler sizi belli bir müddet toparlayacaktır. Üzmeyin canınızı.

Canim zamana birakmaktan baska çare olmuyor maalesef kendi hayatina odaklanip devam etmek gerekiyor bende ayrildim 6 ay kadar oldu tam olarak aklimdan gittigini söyleyemem olmuyor ama en azinda ise gidio geliyorum ders calisiyorum gunluk hayatimi devam ettirmeye bakiyorum sinavim olmasaydi baskalariyla tanisirdim (denedim hatta ama iliski anlaminda kayda deger bi gelisme yasayamadm)
Eskiyi özlüyor muyum evet ama geri dönen ben olamam hatali olan ben degilim karsi tarafti. O bakimdan senin durumdan yola cikarsak erkek arkadasini buzdokabina koy ve ondan önceki hayatini yasiyor gibi farzet dilerim.her sey guzel olur canim

Evet bide okadar çok alışkanlık var ki. Deniyorum ama şu zaman bir türlü geçmiyor

Daha yeni ayrilmissiniz. Uzulmeyecegim asla aklıma gelmeyecek, tamamen unutacağım/unutmaliyim diye kendinizi sartlandirmayın. Biraz zaman verin kendinize.

Teşekkür ederim

Canım önce o acıyı iliklerine kadar hisset acını unutsan bile kendine hatırlat kendine acı dünyanı başına yık olup olmadık yerlerde hıçkırarak ağla asla güçlü görünmeye çalışma bir daha asla birlikte olamayacağız ellerini tutamayacağım gözlerine bakamayacağım falan düşün acını böyle bir doya doya yaşa kaç gün istiyorsan o kadar. artık acını yaşamaya doyduğun gün özgürlüğünü hisset ayrıldık gerçeğini özümse ve kuşlar gibi özgür ol kendi haline şaşıracaksın emin ol herşeyden mutlu olan biri olacaksın hayat çok güzel kuşlar ötüyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…