- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Hanımlar merhaba, oldukça uzun bir süredir yoktum. 1 sene önce babam hastalandı, yoğun bakım süreci sonrasında temmuzda babamı kaybettim. Babamın hastalandığı dönemde eskiden tanıdığım bir iş arkadaşım benimle görüşmek istedi, sıcak bakmıyordum ama ortak tanıdığımız arkadaşlarım çok iyi çocuk vs vs görüş diye beni gaza getirdi açıkcası ki kendisiyle uzun yıllardır aynı işyerindeyiz ve hiç bir olumsuzluk duymamıştık. Uzak şehirlerde olduğumuzdan telefonla konuşuyorduk sonra aramalar azaldı, bende o sırada babamı kaybettim ve çok kötüydüm, o da ailesinin yanına gittiğini, annesinin hastalandığını ve hastanede onunla kaldığını vs anlattı bende anlayış gösterdim. Ama ben ciddi bir ilişki istediğimi belirten davranışlarda bulunuyordum ondan cesaret alarak çünkü konuşmalarımız hep o minvaldeydi. Ben ciddiyet istedikçe beni aramamaya başladı, neden aramıyorsun dediğimde aklımda çok fazla şey var dedi ben de tamam dedim ve bir daha da aramadım, aylar geçti o da aramadı. Hayatımın en kötü dönemlerinde harika bir kazık yemiş oldum.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.
Eski üyeler hatırlar 2019 yılında boşanmıştım, boşandıktan sonra çok kötü bir yere tayinim çıktı, babam hastalandı, işyerinde çok kötü zamanlar geçirdim, artık o kadar yorgunum ki, geçecek biliyorum ama birilerinin bana evet bende çok kötü şeyler yaşadım ama düzeldi bitiyor sabret demesine ihtiyacım var.
Şu an hiç bir hayalim yok, tek isteğim iş değiştirmek.