O size mukemmel hayatindan bahsedenlerin hayati emin olun hicte mukemmel değil. Icinizi rahatlatir mi bilmem ama size benim hayatımdan bir örnek vereyim,
Bir arkadasim sürekli esini övüyordu bana,övdüğü seyler de o kadar sacma ki,neymis pazara markete esi.gidiyormus alisveris yapmaya oyle alıştırmış gitsinmis tabi (bu kisinin ufsk bir cocugu var ve yaramaz.onunla heryere gidemiyor)
Bunu da neye istinaden soyluyor ben diyorum ya boynum cok agriyor iste poset tasimaktan boynumda bir rahatsizligim var.. carsiya tasininca hep ben gider. Oldum markete eski mahallemde ne guzel esim arabayla sehire iniyordu..
Sonra bizim.cocugumuz olmadığını biliyor
Bana diyor ki ben zaten hemen dogururum,hani ben eylulde hamile kalacam yaaa (nereden biliyorsa tobe tobee)
Cook guzel bir hamilelik.gecirmis.kendisi bide ondan bahseder
Esiyle ilk gunku gibilermis birbirlerine telefondahep askim derlermis flört ediyor gibilermis esi geceleyin onun saçını öpermiş
Bunlarin hepsi yalan,boyle tipler o kadar salaktir ki kendi ağızlarıyla yakalanırlar kendi soylediklerini unuturlar.. cunku zaten olmayan sey daha cok gosterilir,once kendilerini inandirmalari lazim o sahte dunyalarina yalanlarina sonra karsisindakileri kandirmalari gerekir. Daha sonra bu kisinin dilinden dökülen incilere bir bakın
Eve gelmiyor kocam herhalde bir suriyeli buldu ev açtı ona aids olsun gebersin..
Evde yicek bisey yok kahve bile yok ama kendisi gidiyor dışarıda yiyor iciyor (adam her gece nerdeyse icki icer bulu bizde biliriz benim babamda karsiliyormus lokantada vs)
Ah ah bundan o 2.düğünde bosanacaktim ben
2.cocukta yok buna
Sonra gitmis adama 2.cocuk istedigini söylemiş adam istemiyorum demis :)
Bana diyorduki demekki senin kocan istemiyor. Halbuki oyle birsey yok biz asilama falan olduk ama ona bahsetmedim ve teklif esimden gelmisti olmazsa da mayis ayinda tup bebek yaptircaz
Velhasil,en son bardagi taşıran damla,evime gelmesi geldiginde cocugunun evimi rezil rusva etmesi kendisinin koltuktan bile kalkmamasi cocugunun bezini degistirip mutfak masasına koymasi

oldu
Suanda gorusmuyorum yaziyor ediyor ama kesinlikle gorusmeyi düşünmüyorum bana zarar veren kotu huylu insanlarin hayatimda yeei yok derdimi de icimde yasiyorum ya da buraya yaziyorum

insanlar boyleler malesef ve bu bahsettiğim sahis sozum onacocukluk arkadasim :)