- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya bilmiyorsunuz işte.okadar inandırıcı yalanlar atiyorki .babası bile kaç kez dedi böyle yalanları nerden buluyor diye,ben yalanı geçtim ya oltaya gelseydim ya gitseydim ona sinirlendimKarpuzlu araba , eşinin sana tanıştığınız günden bu güne söylediği ilk yalan bu muydu ki bu denli şaşırıyor ve sinirleniyorsun?!
Kuzum adam madde bağımlısı ve sen de tam kendi bahsettigin nedenlerden yani adamın yalanindan dolanindan biktigin için yuvani bırakıp sigindin ailenin evine ...bu yüzden şaşırma ve kızma seni döndürmek için yalan söylemesine ..seninle evlenmek için de yalan söyleyip olduğundan -ozunden farklı davranmamis miydi zaten !Ya bilmiyorsunuz işte.okadar inandırıcı yalanlar atiyorki .babası bile kaç kez dedi böyle yalanları nerden buluyor diye,ben yalanı geçtim ya oltaya gelseydim ya gitseydim ona sinirlendim
Haklısın.sukurler olsun ki gitmedim beni eve kitleseydi napicaktim ben yaKuzum adam madde bağımlısı ve sen de tam kendi bahsettigin nedenlerden yani adamın yalanindan dolanindan biktigin için yuvani bırakıp sigindin ailenin evine ...bu yüzden şaşırma ve kızma seni döndürmek için yalan söylemesine ..seninle evlenmek için de yalan söyleyip olduğundan -ozunden farklı davranmamis miydi zaten !
Bu yüzden iki kat tedbirli olacak ve eski evine gitmeyeceksin..adam zaten madde bağımlısı ..kendi hayatını b.ka batirmis sana..gençliğinin böyle kisir bir dongu içinde geçmesine ..senin eğitimini surdurememene ,meslek sahibi olamamana mı acıyacak !!Haklısın.sukurler olsun ki gitmedim beni eve kitleseydi napicaktim ben ya
Bu yüzden iki kat tedbirli olacak ve eski evine gitmeyeceksin..adam zaten madde bağımlısı ..kendi hayatını b.ka batirmis sana..gençliğinin böyle kisir bir dongu içinde geçmesine ..senin eğitimini surdurememene ,meslek sahibi olamamana mı acıyacak !!
Hani böyle bişi olsa benim imzam lazimya oyuzden bu yalani atmış . gayet te başarılı 40 yıl düşünsem aklıma gelmez .hissettim aslında yalan olabilirmi diye.ikinci kez arayın ca tam supelendim.ve hissettiğim gibide çıktı.zaten böyle bişi olsa bile gitmezdim o eve .zaten baştan aşağı güvensizlik kokuyor bu adam.oraya gitseydim benu eve kitlerdi yine daha önce yaptığı gibiBosanma surecindeyken normal adamin bile yanina gidilmez,sizinki arti madde bagimlisi, tabii ki ne gerekceyle cagirirsa cagirsin gitmemelisiniz. Derdi olan sizin evinize gelir ana babanizin yaninda der ne diyecekse
Verirmiyim ya onundede söyledim .yemin ettim gözümün önünde ölsen oturur seni izlerim bı bardak su bile vermem.gebersin pislikBoşan da kurtar artık kendini.
İsterse ölüyorum desin 1 yudum su verme.
Engellesem nolur ev iki adım ötede .aileme anlatamıyorum kafaları karışmasın diye bende burda anlatıyorum.hayir rahatsız oluyosaniz gozardi edin beni.konu açarken de izinmi Alicam ben şimdi.numarami değiştirmem faturaliyim.engelemiyorum.cunku bu eve gelir bu seferde babam abim evde zaten kavga çıkabilir.yani hep yargılama niye ,bı bildiğim var demekki benimSürekli burada eşinizle ilgili konu açıp aradı bunu dedi şunu dedi diyorsunuz daha 2 gün öncede arayıp bu işte birinin parmağı var falan demişti hayır ben anlamıyorum niye bu adamı engellemiyorsunuz? Aramaları da engelleme özelliği var yani niye açıp dinliyorsunuz da burada hep konu açıyorsunuz bu böyle sürer gider her telefonda konuştuğunuzda konu mu açacaksınız hayır ben rahatsız oluyorsam numaramı değiştiririm..
Öyle yapicmBir an önce boşanmaya çalışın bu adamdan
Ben muhattap olmuyorum zaten telefonunda açmıyorum 50 defa arıyor .en son sinirlenip açıyorum.bazende uçak moduna alıyorum telefonuGeçen konunda da söylemiştim bu adamın dediklerine inanma umursama hangi kafayla söylediği belli değil.Ne olursa olsun hatta kapı önüne bile çağırsa gitme.
Acamam hemen inada bindirirr işi defalarca yazdım burda,anlamicak ne var bunda.Siz avukat ve dava açma işiyle ilgilenmek yerine neden hala bu bağımlıyla muhabbet ediyorsunuz? Can güvenliğim yok sürekli tehdit ediyor diye bir tedbir kararı aldırın, sığınma evine gidin, boşanın, hayatınızı kurtarın
Acamam hemen inada bindirirr işi defalarca yazdım burda,anlamicak ne var bunda.
[/QUOT
Ne yani boşanmayacak mısınız? Nasıl olacak? Sürekli her gün telefonda onu dedi, bunu dedi. Bloklaşmıyorsunuz da. Ailesinde söyleyin artık kurtarın bu adamdan diye. Adamı yatırsın amateme. İnada bindirsin isterse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?