- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Kızlar çok fazla uyuyorum. Yani bıraksalar akşama kadar. Hani hamileler gibi . Ve tüm işlerim sarkıyor bu yüzden. Uykuya bir türlü doyamıyorum. Bu neden olur bir bilginiz var mı ? Bİr hastalık belirtisi falan olabilir mi acaba ?
Bakalım canım ya bu aralar çok çürük çıkıyor bende. Bakalım bu mevzuda ne çıkacakAynı durum eniştemde ve arkadaşımda var.Eniştemin hormonal bir sıkıntısı çıktı.Arkadaştda da B12 vitamini eksikliği var ondan.Canım sende de bunlar olabilir istersen herşeye rağmen bir muayene ol.
Bakalım canım ya bu aralar çok çürük çıkıyor bende. Bakalım bu mevzuda ne çıkacak
İnşallah yine de birşey çıkmaz canım da üşengeçlikten kaynaklıdır diyelim
İlahi :) O da var biraz tabi ama bendeki üşengeçlik ötsi bu aralar.
Bazen bende de oluyor çünkü onu söylemedim bak rahatlıktan veya sorunlardan uyanmak istemem uyurum öyle o da olabilir sen deÜşengeçlik hepimiz de var illa ki arada oluyor öyle dert etme :)
Yani öyle çok büyük depresyonluk sorunlarım yok aslında. Yani genel anlamda iyiyim diyebilirim. Uykuya düşkünlük vardı hep ama bu kadar değil. Ama üşengeçliğe bir önerin varsa fena olmaz he he
Ona henüz önerim yok bende de oluyor özellikle yaz ayları böyle üşengeçlik uyu uyuyabildiğin kadar hesabı
Onu da ayrı bir başlıkta incelemek lzım aslında ,üşengeçlikten kurtulanlar kurtulamayanlara anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?