Merhaba 2. Üyelik aldım eski hesabım eşimin ailesi tarafından deşifre oldu. 3 yıldır çektiğim sıkıntı baya bi kabarık o yüzden okuyup bana yol göstereceklere teşekkür ederim şimdiden.
3 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk 2 ayı harikaydı. Fakat benim bir işim yoktu atama bekliyordum sınava hazırlanıyordum. Bu arada eşimin ailesi eşime ve bana baskı yapıyordu ne zaman atanacak, boşuna mı okudu 'bu', oğlum seni mi besleyecek vs.
Eşim başlarda çok takılmıyordu söylediklerine ama ciddiye aldıktan sonra o da kv ve görümcem de üstüme gelmeye başladı. O ara hamile kaldım ve doğumum zehir oldu.
Bebeğim 4 aylık olunca çok şükür atamam gerçekleşti şükürler olsun.
Atama yerini yazarken daha iyi yaşanılası yerler tutacakken eşim tuttu güneydoğunun sınıra yakın icra bir beldesini yazdırdı. Sonra da beni ve oğlumu sormamaya başladı.
Şu an yaklaşık 7 8 aydır görüşmüyoruz. Oğlunu ne sağlığını ne tahlillerini hiçbirini merak edip sormadı. Ailesi de aynı şekilde.
En son benim ailesini istemediğimi ima etti ve nasılsa çocuğu anneme baktırmayacaksın gibi şeyler söylemişti. Ben ne dediğini pek anlamamıştım sonradan aklım başıma geldi
Eşim bu 3 sene zarfında 150 bin liralık ev almış annesigile memleketinden. Buna karşı değilim ama benim de haberimin olması gerekmez miydi? Ki kuruşun hesabını yaparak beni de kendini de boğup bunaltıyordu.
Kp ve kv mahrem nedir bilmeden yatak odasına dalması

oğlumun pipisini açıp açıp bakmaları

ekonomik olarak hadi yine iyisiniz eve 8 bin giriyo demeleri

kp in çocuğu bizim yanımızda emzireceksin demeleri ve

artık dolmuştum.
Şu son siyasi olaylardan sonra ne halde ne yapıyor bilmiyorum da açıkçası.
Artık kurtuldum mu diyeyim akibetim ne olur bilmiyorum. Çalışıyorum annem hasta olduğu için çocuğa babam bakıyor allah razı olsun
Şimdi ben ne yapmalıyım? Peşine düşüp dava vs açayım mı bekleyeyim mi? Ona ulaşmak istemiyorum ya bu işlerle meşgulse ve beni mesleki açıdan etkilerse, çalışmazsam ben ne yaparım

. Açıkçası şüpheleniyorum çünkü hep gizli bir yanı vardı eşimin. Akşam gece saat kaç olursa olsun işleri çıkıyor ve evden gidiyordu birkaç saat. Ama elimde veri kanıt yok sadece şüpheleniyorum. Ailesine ulaşayım mı sorayım mı? Bu arada ailesiyle de görüşmüyorum uzun süredir. Acaba ailesi mi etkiledi kafasını kurcaladı?
Kızlar bana fikir verin ne olacak oğlumla halimiz